Daleeeko je bre ljudi... poshtujem entuzijazam, ali ono, zena, sitno detence... Bilo bi lepo da nama koji necemo ici omogucite da uzivamo bar u slicicama i klipovima... Ma ne sumnjam ja u vas...
Forza Alfa!!!
If everything seems under control, you're just not going fast enough.
jeste da mi je beranvoac fakticki u komsiluku,50ak km ali nista nije daleko kad se voli,ja skoro svake godine i u Banja Luku idem sto je nekih 600km od mene ....trening subota verovatno 13h a trka nedelja 12h, javicu satnicu kad saznam tacno, ocekuje se dobra borba izmedju alfe i vectre , ja sam tamo oba dana....poz
Ex Yu Racing - blog o istoriji auto trka u bivsoj Jugoslaviji
Znaci od tebe ocekujemo potpuni izvestaj sa slikama.
"I lived with you for twenty years: how many deeds,events and men went by! Today, i remember them,each and every one.I have, for Alfa the tenderness of a first love.The pure affection of a child for his mother."
Enzo Ferrari
evo malocas dodjeoh sa beranovca i samo da kazem da je alfa dobila Vectru ,mada sam cuo da je bilo nekih neregularnosti u merenju vremena,tj kad je Mirko Milovanovic iz klase SP izleteo na desnoj iznad .S.-a bila je zuta zastava i Mikici nisu mereni ti krugovi,razlog nepoznat,a bilo je i price da je rucno mereno vreme ,tako da je Andrej dobio vreme u prvom delu drugog treninga jer je natezao odmah od pocetka a Mikica se cuveo za zadnje krugove i tu izgubio,mada to je i dobro jer cemo konacno videti neko trkanje u ovoj klasi tj da li je realno Andrej brzi ovde ili ne....bio sam lenj sa digitalcem pa nemam nest kvalitetnih slika jer je na beranovcu sa ovim obicnim digitalcima jako tesko slikati,toliko za danas nadam se pobedi alfe sutra ...
A konacno, sad samo da Andrej odvoza kako treba i pobeda je zagarantovana.
"I lived with you for twenty years: how many deeds,events and men went by! Today, i remember them,each and every one.I have, for Alfa the tenderness of a first love.The pure affection of a child for his mother."
Enzo Ferrari
trka pocinje u 12h.....
nadam se da ce Andrej poterati kako valja,mada ST je to sve je moguce,mala greska na startu i ne uhvati on Mikicu vise ...
evo jedna tek onako ....
Enzo Ferrari
morao sam malo da odmorim pole trke ali izvestaj stize Andrej danas zakasnio na startu i Mikica ga odmah dobio,u prvom delu trke Andrej je bio na braniku Mikici ali izgleda da vectra ide na pravcu samo tako dok je alfa tj. Andrej par puta vidno bio brzi po krivinama bar na delu gde sam ja gledao, e sad cuo sam da je Andrej imao problema jos od prvog kruga,nesto sa balans stanglom,navodno je pukla,mada ne verujem da je bas to ali nesto jeste bilo,primetio sam od pocetka da alfa dosta losije lezi od vektre koja pegla stazu,dok juce nije bilo tako,Andrej je stvarno muski terao iako je zadnji kraj bio dosta nemiran i poskakivao ,Andrej se dobro drzao sve dok nisu poceli da stizu vozace iz SP klase,negde na gornjem delu staze izgleda da je Andrej imao .problema. sa onom alfom 147 tj Stojokvicem jer je do tada bio na braniku Mikici i odjednom izlaze Mikica pa razmak pa Andrej i Stojkovic za njim sto znaci da se namestilo da je Mikica imao bolje mesto da obidje 147icu nego Andrej,inace nema sanse da je Stojkovic nesto namerno ustopovao Andreja jer pre svega nema razloga za to a i jako je korektan vozac,i od tada Andrej kasni konstantno za Mikicom nekih 5-6 duzina auta do kraja trke,i nije hteo da napinje vise jer su ionako jednaki po voznji,sto se pokazalo u prvom delu trke a i auti su tu negde tako da nije imalo smisla napinjati jer je bilo nemoguce stici ga, u svakom slucaju sve pohvale za njih dovjicu kako su terali i borili se,iskreno sam ocekivao Andreja na prvoj poziciji makar neki deo trke ali jbg,da je vozio ispred Mikice sigurno bi borba bila jos zesca...kako sam cuo i Mikica je na kraju trke imao problema sa vectrom,kako kazu usao je na merenje sa 115 sepeni temperature u motoru
jbg jedna je stvar veoma vazna a to je da Vesnic tera vectru vec par godina i srodio se sa njom kako sa volanom tako i sa set up-om auta i definitivno je da ima vise iskustva u tome nego Andrej,ipak Andrej nikad nije vozio ovu stazu,tj jeste jedan trening sa hondom 2005 cini mi se,mada sam ja ubedjen da je terao i bmw-a M3 tadasnju klasu preko 2000ccm jos sredinom 90ih ali on kaze da nije vozio Beranovac a i da jeste to je nesto savim razlicito od ST-a....
Enzo Ferrari