Crne je boje, na osnovu kuckanja po njoj ne mogu nista da zakljucim, a uopste ne sluti na dobro to sto na sebi nema ni jednu ogrebotinicu, a da se ispod nje vidi boja metala. Da li je moguce da je plastichna, sto bi znachilo da mi ne gine sekvent plin?
Usisna grana kod 146 Junior
- idekius
- Garaža: Alfa Romeo
Cini mi se da je plastichna
U pitanju je 146 1.4 TS Junior, septembar 1998.
Crne je boje, na osnovu kuckanja po njoj ne mogu nista da zakljucim, a uopste ne sluti na dobro to sto na sebi nema ni jednu ogrebotinicu, a da se ispod nje vidi boja metala. Da li je moguce da je plastichna, sto bi znachilo da mi ne gine sekvent plin?
- alfaskorpion
- Garaža: AUDI A4 B8
Mnogo ces se lepse osecati ako stavis sekvent, jer nema sanse da ti pravi problema, to ce ti preporuciti sigurno svaki plinadzija, moj savet kontaktiraj IvanaT i pitaj ga za savet!!!
- idekius
- Garaža: Alfa Romeo
Ako nekada, nechim mogu i ja tebi da izadjem u susret, obavezno mi se javi.
Ja sam trenutno u tripu ugradnje sekvent plina, pa verovatno nece biti potrebe za zamenom grane.
Ne znam... chitam o gasnim uredjajima i informishem se...
Aleksa, puno ti hvala!alexaalfa napisao:dodji kod mene u kg da ti je zamenim za metalnu
063 690 093
alexa
Ako nekada, nechim mogu i ja tebi da izadjem u susret, obavezno mi se javi.
Ja sam trenutno u tripu ugradnje sekvent plina, pa verovatno nece biti potrebe za zamenom grane.
Ne znam... chitam o gasnim uredjajima i informishem se...