Da li je neko ugradjivao Ragazzon izduv na Alfi 146?
Kakav je proces, isplati li se to raditi i koliko takvo zadovoljstvo koshta?
Poslushajte kakvo je ludilo od zvuka dobio ovaj sa K&N filterom i Ragazzon izduvom... Do duse, ovo je 2.0Ti, a ne 1.4 TS Junior...
Alfa 146 - ragazzon izduv....
- idekius
- Garaža: Alfa Romeo
- idekius
- Garaža: Alfa Romeo
Chitao sam na forumu o K&N filteru i ne bih se bas igrao
Sad, ne znam sta se dobija skidanjem prigushivaca, a nije mi bitno da se motor dere i da bude glasan, mnogo mi je vaznije da ton bude debeo, masan i metalan... vise u bass-u. Bas kao ova Alfa sa video snimka

Sad, ne znam sta se dobija skidanjem prigushivaca, a nije mi bitno da se motor dere i da bude glasan, mnogo mi je vaznije da ton bude debeo, masan i metalan... vise u bass-u. Bas kao ova Alfa sa video snimka

-
Go
- Drug Član
idekius, ovo sto gledas i slusas u tunelu je bezveze!
1.4 ts ima zvuk sa usisa potpuno isti, ako ne i zesci, mislim dubok i jos metalniji... ako si slusao pajinog bmw-a sa usisa na pravcu, otprilike tako!
sa mojom starom 1.4 sam lomio vratove prolaznika cim stisnem gas i nebrojano puta su pitali koji je to motor unutra!
a da je brz i nije bas! :cool
1.4 ts ima zvuk sa usisa potpuno isti, ako ne i zesci, mislim dubok i jos metalniji... ako si slusao pajinog bmw-a sa usisa na pravcu, otprilike tako!

sa mojom starom 1.4 sam lomio vratove prolaznika cim stisnem gas i nebrojano puta su pitali koji je to motor unutra!

a da je brz i nije bas! :cool