Alfisti and Alfa Romeo clubs, welcome! Please feel free to introduce your club and inform us about your events!
Ostali skupovi kod nas i u inostranstvu.
ja mislim da je ljepse ici onim putem preko cetinja do bd...nije za alfu pravina i ravnica....mislim da joj bolje leze krivine u svakom slucaju ja mislim da ce nama iz Crne Gore biti cast da vas ugostimo kod nas...samo se nadam da vam nije problem razdaljina mada vozite alfe...to je 3-4 sata voznje
E pa Sale u Jun samo u tvoju cast organizujemo jedno okupljanje....i to na parking ispred diskoteke Trocadero u BD ko je bio zna kakva su sve kola tu parkirana
Pa znash kako... josh se nismo dogovorili za datum, sve zavisi od .prostora. jer planiramo blize moru, a sezona je pa... da kazem, vole da se prave .vazni. ljudi koji imaju interesantne objekte... u svakom slucaju, bicete blagovremeno obavijeshteni. (kad saznamo mi datum, odma ce te znati i vi )
Nema shanse da nadjemo lokaciju na primorju, sve puno, parkinga nidje... (ljudi kao i uvjek spremni za ovakav vid saradnje), vrucine oko 40 stepeni... ljudi pobudalili.....
E ajd ovako, da dam ja vama moj broj moba pa da se cujemo bar da se okupimo nas par dole malo da se zezamo, popijemo po koje pivo i to...Ja cu biti u sutomoru negde od 16-17 pa na dalje kolko budem imao para ali sigurno ostajem 15ak dana...