@OMP: ma samo da ih ubedimo da podignu haubu...
Andrej Kulundzic u Alfi!
- dekideki
- Drug Član

- Garaža: 2001. Alfa Romeo 156 2.0 16V
*da imam time machine isao bih u proslost da kupim sebi novu 155Q4. i naravno par drugih lakih komada za ljubitelje stare skole (slobodno se prepoznajte)...
- Viper
- Garaža: Alfa Romeo 156 2.0 JTS
Audi Q5 2.0 TDI Quattro
Kawasaki ER-6n
Yamaha Tmax 500 - Lokacija: Kac
A mashinu ces videti sigurno na treningu u subotu na misheluku. 
"I lived with you for twenty years: how many deeds,events and men went by! Today, i remember them,each and every one.I have, for Alfa the tenderness of a first love.The pure affection of a child for his mother."
Enzo Ferrari
Enzo Ferrari
- OMP
- Garaža: GP TJet
A evo dve proslogodisnje 147ice u akciji,bas lepo izgledaju skupa :cool , cisto dok cekamo novu sezonu a sa njom i slike :cool ...bela Djurina je prodata u CG i mogu reci da sada odvratno izgleda,mislim na novi dizajn,nadam se da cemo je videti ove godine na nasim stazama jer je to jedan vrhunski i top spremljen auto,bar je takav bio kod Djure, radjen u italiji kod cuvenog BMW-a tjunera
Bigacija
,.....a ova druga se doradjuje i bice bolja ove sezone, nadam se, ali ona je ipak home made verzija koja se polako unapredjuje...

@deki
neces imati sta da vidis osim gomile karbona
....

@deki
neces imati sta da vidis osim gomile karbona
Ex Yu Racing - blog o istoriji auto trka u bivsoj Jugoslaviji
- Viper
Audi Q5 2.0 TDI Quattro
Kawasaki ER-6n
Mmmmm karbon, da skinem nesto za moju alfu. 
"I lived with you for twenty years: how many deeds,events and men went by! Today, i remember them,each and every one.I have, for Alfa the tenderness of a first love.The pure affection of a child for his mother."
Enzo Ferrari
Enzo Ferrari
- OMP
moze moze,makar air box, a i nije skup somica eura
, samo je posle malo cimanje uklopiti ga kod tebe na auto ali stace valjda nekako,ako ne onda ukradi ceo motor od ST-a

- QV lale
- Garaža: Alfe & Lancie
Mi dolazimo!!! Samo kazi kad je tacno prva trka?OMP napisao:islikajte je vi lepo u mestu dok je jos nova, cista i lepa a ja cu se potruditi da iz NS-a donesem sto bolje fotke uhvacene u akciji....nadam se da ce jos neko odavde ici u nedelju na trku pa da bude sto vise fotki posto ja bas i nisam neki majstor tog zanata
- OMP
ne ta sa tvoje slike je alfa Milorada Vulanovica koja je takodje ove sezone prodata i ostala je dole u CG kod Zeljka Ivanovica, a Djurinu je kupio Filip Nikolic, verovatno njega znas posto je iz podgorice, inace Asanovicev sestric i ta alfa sada izgleda ovako....doduse mozda slika vara pa je uzivo lepsta ali u svakom slucaju ovaj dizajn i boje mi se nikako ne dopadaju...

i jos jedna veoma ocajna slika....

i jos jedna veoma ocajna slika....

- OMP
evo zvanicnog plakata gde je satnica ali to uvek zna da kasni tako da ce se u subotu,kao i uvek, znati tacno vreme trke....
http://img90.imageshack.us/my.php?image ... 204nr5.jpg
evo zvanicnog plakata gde je satnica ali to uvek zna da kasni tako da ce se u subotu,kao i uvek, znati tacno vreme trke....
http://img90.imageshack.us/my.php?image ... 204nr5.jpg
- Viper
Audi Q5 2.0 TDI Quattro
Kawasaki ER-6n
Moze idem u subotu na trening da ugovorim zamenu motora.OMP napisao:moze moze,makar air box, a i nije skup somica eura, samo je posle malo cimanje uklopiti ga kod tebe na auto ali stace valjda nekako,ako ne onda ukradi ceo motor od ST-a
![]()
Enzo Ferrari
Enzo Ferrari
- OMP
zovi i mene da ih zagovaram dok ti budes nabudzivao :pod auto:
- OMP
Franjo je legenda i ja sam obozavao da ga gledam,ja koliko znam on je ovih zadnjih 2 godine ,cini mi se, vozio neku formulu 3 ili sl. vise ni ja ne znam kako se te formule zovu obzirom da ih ima pun q i ko da ih povata samo menjaju nazive i klase,uglavnom vozio je samo brdo i to ne kod nas nego po evropi ili onaj adria kup ili kako vec
mozda neko od crngoraca ima blize info i ja bih voleo da znam sta je sa njim?
ma 147ice su meni extra trkalice,doduse nisu se nesto proslavile po evropi i nisu dugo opstale na stazama kao recimo 155 i 156 ali ipak je 147ica pravljena kao SP i N auto tako da te klase inace nisu imale uspeha u evropi kao neko zvanicno evropsko ili svetsko takmicenje kao npr. ETCC i WTCC i brzo su se ugasile a i alfa je kasno izbacila 147 u toj homologaciji, zadnje sto je vozeno u evropi tj nemackoj a da je bilo jako takmicenje je bio DTC ali i on se ugasio
alfe su se uglavnom vozile po prvenstvima nekih zemalja ali ih i je sve manje,ostalo ih je dosta u GTA Cup-u koji se jos vozi po nekim zemljama...
mozda neko od crngoraca ima blize info i ja bih voleo da znam sta je sa njim?
ma 147ice su meni extra trkalice,doduse nisu se nesto proslavile po evropi i nisu dugo opstale na stazama kao recimo 155 i 156 ali ipak je 147ica pravljena kao SP i N auto tako da te klase inace nisu imale uspeha u evropi kao neko zvanicno evropsko ili svetsko takmicenje kao npr. ETCC i WTCC i brzo su se ugasile a i alfa je kasno izbacila 147 u toj homologaciji, zadnje sto je vozeno u evropi tj nemackoj a da je bilo jako takmicenje je bio DTC ali i on se ugasio
- dekideki
- Drug Član

- Garaža: 2001. Alfa Romeo 156 2.0 16V

poslednja fotografija je specijalno za novosadske Bele njive
*slike AR156ST su u posebnoj temi (mislim da zasluzuje):
http://www.cannonballforums.se/viewtopic.php?t=27192

poslednja fotografija je specijalno za novosadske Bele njive
*slike AR156ST su u posebnoj temi (mislim da zasluzuje):
http://www.cannonballforums.se/viewtopic.php?t=27192
- Viper
Audi Q5 2.0 TDI Quattro
Kawasaki ER-6n
Enzo Ferrari
Enzo Ferrari
- Viper
Audi Q5 2.0 TDI Quattro
Kawasaki ER-6n
Enzo Ferrari
Enzo Ferrari
Povratak na “Alfa Romeo Klub Srbija i Alfisti / Dešavanja i okupljanja”