sto jel ti treba,nasao sam jednu bez krajeva,u neispitanom stanju,verovatno je malo zardjala,posto sam i bregastu nasao kod njega sa kojom je podbacao kapiju,sva zardjala i izubijana
Verovatno je registrovan na toliko...
mnogo automobila je kod na registrovano na manje ili ponekad cak i vishe konja...
ja sam imao samo 1 auto kome su pogodili konjazu po fabrici... obicno je mase za 2-5kw... sto nije malo... mislim moj slog kada sam pogledao dedinu saobracajnu od lade i video da pise 65kw... mislim... a posle moja prva isti motor je pisalo 50kw...
3 75ts koje sam gledao su bile registrovane na 120ks... kao da su karb...
cak je i moja registrovana na 92kw... iako po katalogu za tu godinu taj motor ne postoji... gledali ljudi, trazili... i samo prekucali saobracajnu... kao da nema veze...
Ukinuli 23 konja, mada je to mozda povoljnije za registraciju.
Al' je i podmladjena. Po enterijeru se vidi da je stari tip, a koliko sam upucen, isti su promenili predstavljanjem TS-a koji je bio pocetkom '87.
Krilo necu komentrisati...
S obzirom da pise da je oko auta uradjeno puno toga cena mi se nekako(nikako) ne uklapa.
Ja sam za moju dao 1000 evra i uradio dosta toga ali takodje trebalo bi jos dosta toga tek da se odradi tako da kao i vecina vas znam koliko kostaju mehanicarski radovi ,delovi itd,cak i kada puno toga odradis sam tako da mi je ovo malo neverovatno.
Spolja cak lepse izgleda nego moja samo bez krila
ja nisam mogao da dodjem,ali su drugari isli pa da jave ako ima nesto pametno,medjutim razocarali su se,kaze kum sve neki fenseri sa k&n filterima i letnjim gumama i to je to,a ko vozi belu 75-icu sem mene
Ja sam moju mrcinu oprao zhestoko, ubacio u garazhu i uspeo skinuti zadnji branik - ko ne kapira America je specifichna zemlja a tamo vam trebaju specifichni branici.
Sutra slike, a uskoro cu ga i izmeriti pa cete znati tachno koliko se balasta svuche sa ledja ovom prostom metodom - cenim da nije ispod 15Kg (za samo jedan branik)!