Pa dobro bre j*bem mu sve, mora li bash svake godine na dan pre pochetka sezone da se u ovj izdrk*noj zemlji ne zna ni ko ni dali uopshte ima prenosa F1... Ali svake j*bene godine!!!!!!!!!!!!!!!!!!????????????????????? Izvinjavam se na ovim izlivima ali vishe mi je dozlogrdilo...
If everything seems under control, you're just not going fast enough.
@speedfreak968- nisi jedini koga to iritira sve u ovoj zemlji je naopako i kako nebi trebalo!! da je u pitanju prenos iz haga tukli bi se oko prava za prenos,a ovde se jos ne zna dali ce biti prenosa ili nece...kao da je u pitanju Svetsko prvenstvo u pljuvanju sa preprekama...
Tuuuga!!
Sad nam ostaje samo da se nadamo da HRT nece skremblovati svoj signal u vreme prenosa inache ima da padne kupovina digitalnog SAT reciever-a... g*vnari jedni... Fenomen mi je i GP2 gde vozi Pavlovic i ne vidim ni da ce to iko prenositi... evo Azijski deo shampionata koji vec uveliko traje, ma ni reportaza...
If everything seems under control, you're just not going fast enough.
Ma nemoze se ni ocekivati nesto pametno od ovih nasih glupih televizija, ostaje mi samo da kupim sat. resiver i antenu.
"I lived with you for twenty years: how many deeds,events and men went by! Today, i remember them,each and every one.I have, for Alfa the tenderness of a first love.The pure affection of a child for his mother."
Enzo Ferrari
gledao sam reprizu danas posle podne, dobra trka, ja se samo nadam da je krivac ferrarijevim problemima izletanje i udes a ne greske na samom bolidu i da im to nece preci u naviku, mada cak i ako hamilton osvoji sezonu nece mi biti zao decko je car za volanom