Andrej Kulundzic u Alfi!
- speedfreak968
- Garaža: :
'07. AR 159 SW JTDm
'03. Peug 206 XS 1.6 16v
ex '96. AR 146 ti
ex '98. AR 156 2.0 TS
ex '02. AR 156 2.5 V6 24v
ex '04. AR 156 SW ti - Lokacija: Bgd
If everything seems under control, you're just not going fast enough.
Andrej Kulundzic u Alfi!
Upravo sam prochitao da je Andrej postigao sporazum sa Deltom o saradnji i da ce vec ove sezone voziti Alfu 156 ST koju je vozio Giovanardi u ETCC/WTCC... Oh joy!!!!!!!

If everything seems under control, you're just not going fast enough.
-
Go
- Drug Član
on je prosle godine pomalo naduvano za moj ukus na konferenciji presekao licencu i rekao da vise nikad nece voziti kod nas, odkud sad opet u trkama...
inace mi nije jasno kako on u alfi ne lici mi na lika koji razume alfe... a li kontam da je dobar vozac napravice on solidne rezultate....
inace mi nije jasno kako on u alfi ne lici mi na lika koji razume alfe... a li kontam da je dobar vozac napravice on solidne rezultate....
- Viper
- Garaža: Alfa Romeo 156 2.0 JTS
Audi Q5 2.0 TDI Quattro
Kawasaki ER-6n
Yamaha Tmax 500 - Lokacija: Kac

"I lived with you for twenty years: how many deeds,events and men went by! Today, i remember them,each and every one.I have, for Alfa the tenderness of a first love.The pure affection of a child for his mother."
Enzo Ferrari
Enzo Ferrari
-
Go
- Drug Član
Andrej ima vec godinu dana dil sa Deltom, ovo je samo dodatak.
Svi znamo sta Delta ima u posedu auto industrije.
Andrej se na nasem skupu pokazao kao dobar covek i sa svima je hteo da poprica. Mnogi su od tad promenili misljenje o njemu.
Drugo, ovo Vam je prilika da ga dovedete na Vas sledeci skup i upoznate ga.
Svi znamo sta Delta ima u posedu auto industrije.

Andrej se na nasem skupu pokazao kao dobar covek i sa svima je hteo da poprica. Mnogi su od tad promenili misljenje o njemu.
Drugo, ovo Vam je prilika da ga dovedete na Vas sledeci skup i upoznate ga.

-
Go
- Drug Član
ne razumem ovaj potez delte koja je alfu stavila ne u drugi vec u poslednji plan. 159-ki nisu prodali mozda 10 komada, a accorda razvaljuju. sav fokus im je presao na hondu, pa civica i accorda ima na stotine, a lanci npr i tempri nema uopste (mozda su prodali po par komada). od fiata forsiraju jedino grande punto i punto2 van, i sad kroz nagradne igre ficu.
- Nigy
- Garaža: .
155 su vozili pocetkom devedesetih Mikica Vesnic i Paja. Imam negde i fotke.
Mahao sam Alfinom zastavom sa 155 (Laki, kad mi vrnes?
) tih godina na Uscu i Milun mi je odmahnuo videvsi je. 
Za prenos se trazi mnogo para, i niko nije hteo da ga kupi. Ako se i pojavi neko sa otkupljenim pravima od prve trke, to ce biti (ili je) ucinjeno u poslednjem trenutku...
Mahao sam Alfinom zastavom sa 155 (Laki, kad mi vrnes?

Za prenos se trazi mnogo para, i niko nije hteo da ga kupi. Ako se i pojavi neko sa otkupljenim pravima od prve trke, to ce biti (ili je) ucinjeno u poslednjem trenutku...
-
Go
- Drug Član
ja recimo razlog tome vidim koliko u delti i nedostatku marketinga toliko i u trzistu... honda accord kosta koliko i 147 a daleko je veci auto, zapravo visa je klasa tako da ljudi koji raspolazu tim novcem jasan je izbor, 159 cilja na drugaciju klasu kupaca koja kod nas nije preterano zastupljena, isto vazi i za civic koji je daleko jeftiniji od bilo cega sto alfa ima da ponudi za sad....
a a ovaj potez verovatno pokazuje da je delta resila malo da se reklamira i da popravi image lfe na nasem trzistu...
scarab26 napisao:ne razumem ovaj potez delte koja je alfu stavila ne u drugi vec u poslednji plan. 159-ki nisu prodali mozda 10 komada, a accorda razvaljuju. sav fokus im je presao na hondu, pa civica i accorda ima na stotine, a lanci npr i tempri nema uopste (mozda su prodali po par komada). od fiata forsiraju jedino grande punto i punto2 van, i sad kroz nagradne igre ficu.
ja recimo razlog tome vidim koliko u delti i nedostatku marketinga toliko i u trzistu... honda accord kosta koliko i 147 a daleko je veci auto, zapravo visa je klasa tako da ljudi koji raspolazu tim novcem jasan je izbor, 159 cilja na drugaciju klasu kupaca koja kod nas nije preterano zastupljena, isto vazi i za civic koji je daleko jeftiniji od bilo cega sto alfa ima da ponudi za sad....
a a ovaj potez verovatno pokazuje da je delta resila malo da se reklamira i da popravi image lfe na nasem trzistu...
- QV lale
- Garaža: Alfe & Lancie
Da,i ljudi nemaju para...Jer..svaki covek kada vidi alfu kazace da je lepa,ali i da je skupa...npr. za 159:pronace neki automobil koji daje sve to sto i alfa159,odgovarace mu cena i bice sretan..izgled ce preboleti i kraj...E da je otisao neki zagrizeni alfista,on naravno nikada nebi ni imao dilemu da li da uzme neki drugi auto.Samo bi se premisljao oko nivoa opreme i iskesirao za alfu..Mada opet gledam,neki ljudi imaju para ,pa se opet neopredele za alfu...kao da alfu vole ljudi sa skromnijim primanjima
bzv... 

- starac vujadin
- Garaža: Laguna Coupe, Smart
Imace ubedljivo najmoderniji i najbrzi auto pa bi sve sem pobeda bilo neuspeh. S druge strane, nase izdrndane staze nisu za Alfu, a tu je i Mikica Vesnic...
Acqua-Olio-Benzina
Povratak na “Alfa Romeo Klub Srbija i Alfisti / Dešavanja i okupljanja”