OKUPLJANJA PETKOM: Alfaholics garage! [Carozzeria Caraburma]
- Lord_o21
- Garaža: Alfa 156SW, Fiat Punto, Ducati 916, Aprilia Leonardo, Piaggio NRG :D
Ma sta se bre salio?? Nemoj da vam ja sad (sutra) dodjem tamo daaa... ovaj...
Sticks and stones may break my bones, but whips and chains excite me. So tie me up and throw me down and tell me that you like me.
-
Go
- Drug Član
Pozdravw za ekipu koja je bila u petak.Zahvalio bih se kolegi Crnom na uspesno izvedenoj operaciji ZAMENA PREDNJEG KOCIONOG CREVA NA PUNTU!
Sledeci put dolazim u radnom odelu i nosim kutiju sa alatom i poprevljamo makine!
Nije u redu dodjem u goste na sok malo da popricamo a ja se zaprljam do lakata!
Mislim da sam zasluzio VIP clansku od ARCS-a!!! :facts:
Sledeci put dolazim u radnom odelu i nosim kutiju sa alatom i poprevljamo makine!

Nije u redu dodjem u goste na sok malo da popricamo a ja se zaprljam do lakata!

Mislim da sam zasluzio VIP clansku od ARCS-a!!! :facts:
- ljube-kugla
- Garaža: alfa 75
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 166
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 147
1.9 jtd 8v - Lokacija: Batajnica
-
Go
- Drug Član
Juche sam stigao u BG... Kum me je sachekao na aerodromu i preko Surchina smo svratili kod njegovih u Ivana Ribara 126 - Kad tamo Jedna srebrnkasta 33-a 
Dobro, ne zelim da vas smaram - hteo sam da pitam kada moze da se svrati u .garazu. jer se moj kum preselio na Karaburmu i to u Garsije Lorke
pa nije frka da se proshetam do tamo da vidim neku od prelepih Alfi BG-a!
Inache sinoc sam video 145, 147, 155, 156... Posto imam 155 ona me je zainteresovala najvise ali bila je parkirana u nekom (feeeensi) kaficu pored politike a tamo ispred neke mrke face bile sa svojim dzipovima na kojima fu felne bile barem 20 incha i slichnim prosipanjima pa nisam hteo da ispadnem seljak gledajuci/zavirivajuci u Alfu parkiranu ispred...
Nadam se da ce mo se videti...
Pozz by erdeljan

Dobro, ne zelim da vas smaram - hteo sam da pitam kada moze da se svrati u .garazu. jer se moj kum preselio na Karaburmu i to u Garsije Lorke

Inache sinoc sam video 145, 147, 155, 156... Posto imam 155 ona me je zainteresovala najvise ali bila je parkirana u nekom (feeeensi) kaficu pored politike a tamo ispred neke mrke face bile sa svojim dzipovima na kojima fu felne bile barem 20 incha i slichnim prosipanjima pa nisam hteo da ispadnem seljak gledajuci/zavirivajuci u Alfu parkiranu ispred...
Nadam se da ce mo se videti...
Pozz by erdeljan

Povratak na “Alfa Romeo Klub Srbija i Alfisti / Dešavanja i okupljanja”