ALFA ROMEO 75 - Rising Of The Legend!
- ljube-kugla
- Garaža: alfa 75
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 166
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 147
1.9 jtd 8v - Lokacija: Batajnica
i kad budes vracao malo namazi sa mascu da sledeci put ide lakse,ja skidao dva puta i islo je ali ga je relativno tesko i vratiti,lepak u spreju neces naci,uzmu konzervu i razredis malo sa nitro razredjivacem ali napravi koliko ti treba da se ne susi sve i naspes u pistolj za farbanje sa sto vecom diznom i lagano,mada je nebo na 75-ici je jako tesko tapacirati nebo,ja ga radio,mora izuzetno rastegljiv materijal,da bi se dobio oblik oko svetla
ko na nas krene iz mesta je naje&o
-
Go
- Drug Član
Uzmi slobodno sintelan i nitro kao sto Ljube rece.Meni je to odradio tapetar inace prijatelj,Ja nisam ponovo stavljao sundjer vec je lepljeno direktno na karton.Platno mozes da kupis u svakoj radnji metraze.Slobodno trazi za nebo
od auta jer ti materijali su rastegljivi, cena je smesna mislim da je bilo oko 600 dinara.Ako imas koliko iskustva sa tekstilom mozes taj posao da odradis sam ali ako nemas ne preporucujem,jer moras sve da radis ponovo.
od auta jer ti materijali su rastegljivi, cena je smesna mislim da je bilo oko 600 dinara.Ako imas koliko iskustva sa tekstilom mozes taj posao da odradis sam ali ako nemas ne preporucujem,jer moras sve da radis ponovo.
- TOXON
- Garaža: Bmw E30 318is
Kada krenes iz pravca Savske,ili sa pocetka Nemanjine (glavna zeleznicka) i nastavis prema Brankovom mostu,prodjes skretanje za onaj tramvajski most sto se sad radi,posle tog semafora druga levo (ulaz na lastin deo autobuske),cim tu skrenes posle nekih pedesetak metara imas jednu malu ulicicu desno,cim udjes u nju posle par desetina metara videces prodavnicu sa desne strane!
Ako neisi razumeo?,pitaj!
Lepak za tekstil u spreju imas kod glavne zeleznicke stanice,fima se bavi prodajom marketinskog materijala,kalendara privezaka i gluposti,pokusacu da ti objasnim kako da dodjes do njih!jim_mojo napisao:
Inace sundjer sam vec ogulio i poskidao one plasticne konzole... sad je pitanje ici na srecu sa sintelanom ili neko zna gde se moze naci neki lepak u spreju za tekstil... bio sam u kralja petra i u balkanskoj i nisu to imali skoro niti ce... a 10 farbara u kraju nije nikada ni culo za to... wurth takodje to ne uvozi u programu kod nas...
Kada krenes iz pravca Savske,ili sa pocetka Nemanjine (glavna zeleznicka) i nastavis prema Brankovom mostu,prodjes skretanje za onaj tramvajski most sto se sad radi,posle tog semafora druga levo (ulaz na lastin deo autobuske),cim tu skrenes posle nekih pedesetak metara imas jednu malu ulicicu desno,cim udjes u nju posle par desetina metara videces prodavnicu sa desne strane!

Ako neisi razumeo?,pitaj!
- ljube-kugla
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 166
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 147
dva materijala sam upropastio jer nije moglo da se lepo oblikuje oko svetla i guzvalo se,pa planiram kad otopli da ponovo uradim ali u eko kozu,u beloj ili sivoj boji posto mi je ovo sto sam radio malo probio lepak na par mesta i ruzno izgleda ali lepo stoji,mada sam ja lepio sundjer 0.5mm,da malo bude mekse kao sto sam i na tapacirunge na vratima radio
ko na nas krene iz mesta je naje&o
- ljube-kugla
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 166
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 147
- superfly tnt
- Garaža: Ford Tabanus
ja to sve pocupao, najbolje. jedino je malo vruce gore kad upekne sunce 
al zato puse odozdola kod nogu, samo neznam otkud tocno.

al zato puse odozdola kod nogu, samo neznam otkud tocno.
- ljube-kugla
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 166
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 147
- superfly tnt
- JaMaL
- Garaža: 75 TS
75 TB - Lokacija: Severno od Albukerkija
Thx, SITOLOGIKA ... Ulica je Mostarska 2 iza Simpa na shtajgi, znam thx... tamo cesto kupujem folije i boje za sito stampu nije mi palo na pamet da imaju i to...
A sutra idem da uzmem nesto rastegljivo... jedina dilema je crno ili nesto krem, svetlo, posto znam da sivo nema trazio sam nema slicne nijanse kao sto je fabricka a i iskreno mi se to sivilo 80-ih ne svidja previshe...
@Ljube
Za eko kozu mi rekoshe u kralja petra da ne stavljam jer .ne dishe materijal. i kada se zalepi oce da se skine posle 6-12 meseci od sunca i ponovo si na istome... drugaru u kortini stoji vec 2 god ali on ima garazu i vozi auto 1 nedeljno... tako da ne znam da li to drzi vodu... ali tako mi rekoshe...
Thx, SITOLOGIKA ... Ulica je Mostarska 2 iza Simpa na shtajgi, znam thx... tamo cesto kupujem folije i boje za sito stampu nije mi palo na pamet da imaju i to...
A sutra idem da uzmem nesto rastegljivo... jedina dilema je crno ili nesto krem, svetlo, posto znam da sivo nema trazio sam nema slicne nijanse kao sto je fabricka a i iskreno mi se to sivilo 80-ih ne svidja previshe...
@Ljube
Za eko kozu mi rekoshe u kralja petra da ne stavljam jer .ne dishe materijal. i kada se zalepi oce da se skine posle 6-12 meseci od sunca i ponovo si na istome... drugaru u kortini stoji vec 2 god ali on ima garazu i vozi auto 1 nedeljno... tako da ne znam da li to drzi vodu... ali tako mi rekoshe...
- ljube-kugla
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 166
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 147
- Gruja
- Garaža: Alfa Romeo 75 TS
Ja sam moje nebo lepio sintelanom, ali bez razredjivaca vec samo kantica&spahtlica...
E sad, samo sam vratio origigi tapacirung i nije ispalo bas najsrecnije...
Mislim, stoji to gore, nema sta, ali kad je vlaga u vazduhu samo se potklobuci na milion malih mehurica...
Ali ionako sam to radio kao privremeno resenje, samo da ne visi, dok ne bude vise vremena i $$$ za zahebavanciju....

Ja sam moje nebo lepio sintelanom, ali bez razredjivaca vec samo kantica&spahtlica...

E sad, samo sam vratio origigi tapacirung i nije ispalo bas najsrecnije...
Mislim, stoji to gore, nema sta, ali kad je vlaga u vazduhu samo se potklobuci na milion malih mehurica...

Ali ionako sam to radio kao privremeno resenje, samo da ne visi, dok ne bude vise vremena i $$$ za zahebavanciju....
- JaMaL
Thx nigy ali ti kriminalci nemaju nista... svaki dan prolazim tuda to mi je u kraju, i pitao sam vec mnogo puta... samo lepkovi i smole u najosnovnijoj formi... izvade mi katalog na 600 strana i kazu da imaju 10 proizvoda...
- ljube-kugla
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 166
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 147
- ljube-kugla
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 166
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 147
- JaMaL
To je kevlar-nesto... kvacilo... verovatno ap ili centerforce zlo u najmanju ruku... za mnooogoo konja i samo za trke jer ne postoji sansa da se krene sa tim... samo on i off varijanta... ili grize ili ne... lagano pustanje znaci gasenje motora... Imaju u varijante sa 6 krakova za preko 400ks i sama korpa grize preko 50% vishe u odnosu na standardnu...
I mislim da to sto ti je na slici je ovo ovde:
http://www.apracing.com/info/products.a ... _1566_1514
@Tokyo
Evolution serija nikada nije bila spustena zbog roll centra i neke frke sa vesanjem, ne mogu tacno da se setim ali imali se neku racunicu sa rasporedom tezine, dedion vesanjem i aerodinamikom itd... i zbog toga su ostavili kola na toj visini... bilo je u nekom italijanskom casopisu iz 90-ih, da bi dobili vozne karakteristike odnosno drzanje i stabilnost u krivini podignut auto je imao neki efekat koji se gubio kod spustenih kola... bla truc... nije mi toliko dobar italijanski da shvatim fizicki princip o kome su pricali...
To je kevlar-nesto... kvacilo... verovatno ap ili centerforce zlo u najmanju ruku... za mnooogoo konja i samo za trke jer ne postoji sansa da se krene sa tim... samo on i off varijanta... ili grize ili ne... lagano pustanje znaci gasenje motora... Imaju u varijante sa 6 krakova za preko 400ks i sama korpa grize preko 50% vishe u odnosu na standardnu...
I mislim da to sto ti je na slici je ovo ovde:
http://www.apracing.com/info/products.a ... _1566_1514
@Tokyo
Evolution serija nikada nije bila spustena zbog roll centra i neke frke sa vesanjem, ne mogu tacno da se setim ali imali se neku racunicu sa rasporedom tezine, dedion vesanjem i aerodinamikom itd... i zbog toga su ostavili kola na toj visini... bilo je u nekom italijanskom casopisu iz 90-ih, da bi dobili vozne karakteristike odnosno drzanje i stabilnost u krivini podignut auto je imao neki efekat koji se gubio kod spustenih kola... bla truc... nije mi toliko dobar italijanski da shvatim fizicki princip o kome su pricali...
- superfly tnt
evo jos malo bolida
http://cgi.ebay.it/ALFA-ROMEO-75_W0QQit ... dZViewItem
http://autoscout24.it/Details.aspx?id=116856614
evo jos malo bolida
http://cgi.ebay.it/ALFA-ROMEO-75_W0QQit ... dZViewItem
http://autoscout24.it/Details.aspx?id=116856614