Mala skola stajlinga (kako treba, a kako ne)
- starac vujadin
- Garaža: Laguna Coupe, Smart
Zender je odlican i dan-danas. Pogledajte koliko su trazeni na E-bay njegovi body kitovi za Alfu Sprint ili Alfettu od pre 20 i kusur godina...cak su ga i Alfini dileri stavljali na kola sa 0 km.
Acqua-Olio-Benzina
-
ki
- Drug Član
Provlachi se i shingi-lingi smileing. Promenio sam naslov teme, a najradije bih je zakljuchao - no svako ima svoje mishljenje kako Alfa treba izgledati... =[ =[ =[
Nije mi jasno kako na Alfu neko mozhe staviti neke druge felne osim trkachkih i par fabrichkih koje se se pakovale, poput GTA i sl... No dobro.
Nije mi jasno kako na Alfu neko mozhe staviti neke druge felne osim trkachkih i par fabrichkih koje se se pakovale, poput GTA i sl... No dobro.

- Flavio
- Uprava ARCS
- Garaža: ex 155 1.8 TS,
ex 1.8 T.S. KaraWagon
FL 147 TS 120
Stilo JTD 80
Idea M-Jet 70 - Lokacija: Srbistan
Ili

or

Po meni,generalno,zamena felni + neki manji styling i nishta vise.Nista napadno i upadljivo.
Bad example:

.
@bojanTI,ovi Sud-ovi su do 00
:cool .
killaz napisao:Nije mi jasno kako na Alfu neko mozhe staviti neke druge felne osim trkachkih i par fabrichkih koje se se pakovale, poput GTA i sl...

Ili

or

Po meni,generalno,zamena felni + neki manji styling i nishta vise.Nista napadno i upadljivo.
Bad example:

@bojanTI,ovi Sud-ovi su do 00

- QV lale
- Garaža: Alfe & Lancie
- brzi_pas
- Garaža: GTV V6TB, 159jtd, 75 V6 24v,75 6V...
extra fora!
Inace ne slazem se da je ono skolski primjer neukusa, da ne ide na Alfu to je tacno, ali na druga kola bi extra bilo...
sto je neko prije rekao za Alfu, patos, dobar tocak i eventualno neki Alfin spoiler (mali)

Inace ne slazem se da je ono skolski primjer neukusa, da ne ide na Alfu to je tacno, ali na druga kola bi extra bilo...
sto je neko prije rekao za Alfu, patos, dobar tocak i eventualno neki Alfin spoiler (mali)