OKUPLJANJA PETKOM: Alfaholics garage! [Carozzeria Caraburma]
-
Go
- Drug Član
Samo da Vam pozelim sve naj u 2008.
Odok na plannnu da se ludo provodim.....:coldsnow:
SVE NAJBOLJE I NEKA VAM SE SVE V6 ZELJE ISPUNE......
:green_gift:
Odok na plannnu da se ludo provodim.....:coldsnow:
SVE NAJBOLJE I NEKA VAM SE SVE V6 ZELJE ISPUNE......
:green_gift:
- Lord_o21
- Garaža: Alfa 156SW, Fiat Punto, Ducati 916, Aprilia Leonardo, Piaggio NRG :D
p.s.

sad sam se stio da skinem sa tel... Prosli vikend je u pitanju. Ne mogu da ne kazem, da mi svaki put bude do jaja petak kad dodjem.
p.s.

sad sam se stio da skinem sa tel... Prosli vikend je u pitanju. Ne mogu da ne kazem, da mi svaki put bude do jaja petak kad dodjem.
Sticks and stones may break my bones, but whips and chains excite me. So tie me up and throw me down and tell me that you like me.
-
ki
- Drug Član
Hvala Lorde, sve najbolje tebi, tvojoj devojci i svima koji su visili petkom u najljucoj garazhi na Karaburmi!
Fotelje danas konfiskovane i odmah upakovane - prednji set (chisto da se zna ko su Alfaholichari)!Milos napisao:dok se vi tu zevzechite, chicha pakuje druge fotelje u auto!![]()

Hvala Lorde, sve najbolje tebi, tvojoj devojci i svima koji su visili petkom u najljucoj garazhi na Karaburmi!

-
ki
- Drug Član
Garazha danas nece biti otvorena za posete. Amerika je polurasturena (pocheli radovi na transmisiji) i ne mozhe se pomerati, imali smo mini poplavu a povrh svega toga i Milosh i ja necemo biti tu (da pospremimo haos).
Ne brinite, sve je pod kontrolom ali obzirom na hladnocu bolje je posetiti neki ushushkani bircuz i uzhivati u charima kuvanog vina. :cool
Pozdrav za sve Alfaholichare!
Garazha danas nece biti otvorena za posete. Amerika je polurasturena (pocheli radovi na transmisiji) i ne mozhe se pomerati, imali smo mini poplavu a povrh svega toga i Milosh i ja necemo biti tu (da pospremimo haos).

Ne brinite, sve je pod kontrolom ali obzirom na hladnocu bolje je posetiti neki ushushkani bircuz i uzhivati u charima kuvanog vina. :cool
Pozdrav za sve Alfaholichare!
Povratak na “Alfa Romeo Klub Srbija i Alfisti / Dešavanja i okupljanja”