Cafeteria da Romeo
- HEMI 426
- Garaža: Ford Focus 2.0 Ghia
Uprava kluba je vec izvrsila inspekciju ovog automobila i pre nego sto je bio isporucen vlasniku i nadlezni ce vam izneti vise informacija a cini mi se da uskoro stize jos jedna, dok se crveni spider nalazi u jednom od salona fiata malo van grada...
@ Trenta Tre... nisi se javio, c,c,c,c,c,c,c....iznenadjen sam i duboko uvredjen...
Uprava kluba je vec izvrsila inspekciju ovog automobila i pre nego sto je bio isporucen vlasniku i nadlezni ce vam izneti vise informacija a cini mi se da uskoro stize jos jedna, dok se crveni spider nalazi u jednom od salona fiata malo van grada...
@ Trenta Tre... nisi se javio, c,c,c,c,c,c,c....iznenadjen sam i duboko uvredjen...

- ljube-kugla
- Garaža: alfa 75
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 166
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 147
1.9 jtd 8v - Lokacija: Batajnica
- Lord_o21
- Garaža: Alfa 156SW, Fiat Punto, Ducati 916, Aprilia Leonardo, Piaggio NRG :D
http://www.italiazakka.co.jp/shop/shop. ... en&cat=108
obradujte svoju lepsu polovinu za dan zaljubljenih
obradujte svoju lepsu polovinu za dan zaljubljenih

Sticks and stones may break my bones, but whips and chains excite me. So tie me up and throw me down and tell me that you like me.
- ljube-kugla
- Garaža: alfa 75
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 166
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 147
1.9 jtd 8v - Lokacija: Batajnica
- Viper
- Garaža: Alfa Romeo 156 2.0 JTS
Audi Q5 2.0 TDI Quattro
Kawasaki ER-6n
Yamaha Tmax 500 - Lokacija: Kac
Ovo nesmem ni da pokazujem mojoj zeni, odlepila bi u momentu. 

"I lived with you for twenty years: how many deeds,events and men went by! Today, i remember them,each and every one.I have, for Alfa the tenderness of a first love.The pure affection of a child for his mother."
Enzo Ferrari
Enzo Ferrari