himna

Informacije o Alfa Romeo klubu Srbija, diskusije Alfista o Alfizmu i predstojećim događajima...
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Pet Dec 01, 2006 2:16 am

Ja glasam za Dada Topica ako me neko ista pita :D.

Sta ima veze sto je stvar stara - i Alfa je firma sa tradicijom. On nije ni imao sanse da peva o Toyoti, Hondi i ostalim .zutacima. zato sto - TADA NIKO NIJE NI BIO CUO ZA NJIH!!!!
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Pet Dec 01, 2006 11:43 am

Dajte da vidimo koliko medju nama Alfistima ima (bivsih ili sadasnjih) muzicara. Da napravimo jedan dobar text i da onda kod BojanaTI u studiju napravimo jednu bas nasu, originalnu himnu. (naravnno ako je Bojan za). ;)

Ja sam za vreme studija ziveo od muzike i bilo bi lepo da napravimo tako nesto. :idea:
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Pet Dec 01, 2006 11:59 am

Evo, ako je Bojan za, dobrovoljno se javljam da sviram bubnjeve(u slucaju da radi sa zivim instrumentima). :dugokosi:
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Pet Dec 01, 2006 12:01 pm

Evo ja se javljam da zvizucem jer ne znam nista drugo da sviram... ustvari znam da sviram biiiip haha :headphones:
ki
kilson
Drug Član
Drug Član

Pet Dec 01, 2006 2:18 pm

IvanT napisao:Dajte da vidimo koliko medju nama Alfistima ima (bivsih ili sadasnjih) muzicara. Da napravimo jedan dobar text i da onda kod BojanaTI u studiju napravimo jednu bas nasu, originalnu himnu. (naravnno ako je Bojan za). ;)

Ja sam za vreme studija ziveo od muzike i bilo bi lepo da napravimo tako nesto. :idea:
:headbang3: Vrhunski predlog! Ja sam jedno vreme svirao bass, jes da je to bio neki Hard Core ali nebitno, mogu makar da dodam (malu) dozu brutalnosti na celu prichu hehehe
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Pet Dec 01, 2006 2:44 pm

HC...
RNR...

SlikaLAKISlikaSlikaSlikaSlika
ZURKA ALFISTASlika
Korisnikov avatar
scudetto
Garaža: Alfa Romeo 146 Ti