...ovo i nije 147, a matori me ubedjuje kao jeste - crveni, dvoja vrata, mali...Poceo posle da me muva da menjamo kola. Kao ovaj je brz za njegovu cerku, a ovaj moj bi on uzeo... a ja pogledam u saobracajnu auto ima 3000 kubika.. pa ko ce plati tu registraciju. Hoce mene da zajebe...jos posle ispade da je auto stariji nego sto je pricao, mada ne zna godiste, pise `91, mada je izgleda mladji, `bem li ga...ma ne bi mu uzeo ni za dzabe auto sa sve njegovim felnama. Ni ne znam sta je ovo...mozda i nije Alfa i kome bi to posle prodao. Izgleda kao neki sklepani plasticnjak. Zbog toga i hoce da uvali felne, to je i najbolje po svemu sudecu u svemu tome...
Za ne upucene alfiste to je ALFA ROMEO sa oznakom ES 30 (Experimental Sport Car 3000) predstavljen je na 59.salonu automobila u Zenevi. Taj kupe predstavlja tradiciju alfa romeo na polju sportskih automobila. Auto se proizveo u seriji od samo 1000 komada. Motor je zapremine 2.959 kubika V6, snage 210KS, ubrzanje je od 0 do 100km/cas 7 sekundi a najveca brzina je 245 km/cas. :cool
S obzirom da je covek zainteresovan za zamenu prosledi mi njegov broj mobilnog ako si u mogucnosti!!! Inace auto nosi gume fabrickih diminzija 205/55 ZR 16 i ima zadnji pogon, a tezak je 1260 kg.
svaka cast optimisti koji misli da starac vujadin ne zna sta je ono na slici... svaka cast. inace taj auto kasnije nazvan SZ koristi platformu kao AR75..... i u srbiji ne postoji ni jedan primerak... jedan ima u zagrebu, i navodno jos jedan po legendi treba da bude u hrvatskoj... i od zemalja u okruzenju bugarska ima jedan....
@markoni
nisam dans stigao da odem ali vidim da ste se vi snasli za slike.... oticicu ovih dana kopa me da vidim auto.... inace posto je moj cale u gradu poznat kao alfista prva kuca koju je taj auto obisao posle svoje je moja :cool ... dosao covek da se pohvali, ali mi nismo bili kuci
Ali izgleda da sam ja jedini koji je video post @206 koji kaze:.Ovo je nesto kao BMW!. hehehe...
Ja odgovorio, kad ono post izbrisan, covek se malo prevario!