Shta reci...
Schumi & Kimi
- speedfreak968
- Garaža: :
'07. AR 159 SW JTDm
'03. Peug 206 XS 1.6 16v
ex '96. AR 146 ti
ex '98. AR 156 2.0 TS
ex '02. AR 156 2.5 V6 24v
ex '04. AR 156 SW ti - Lokacija: Bgd
- srdjan_p
- Garaža: Alfa Romeo
Malopre gledam na tv-u, kazu sumaher pre neki dan uzeo taxi do aerodroma i kad je video da kasni zamolio je taxistu da mu da da on vozi, taxista posle izjavio da je sumaher vozio ko lud i stigao naravno i jos mu ostavio baksis 100eur....
Kakav car, jedan je SCHUMACHER!!!
Kakav car, jedan je SCHUMACHER!!!

- starac vujadin
- Garaža: Laguna Coupe, Smart
Leoparde, malo si se zaleteo. Niko se nije razisao, a i reklama je za Bravo.

Acqua-Olio-Benzina
- starac vujadin
- Garaža: Laguna Coupe, Smart
Ok, ali se nece razici. Fiat ima velike planove sa Alfom, dok je Lanciu ostavio da vene. Pratim te vesti iz Fiat grupe i nikad nisam video da je Marchionne to izjavio. Novi sef Alfe je Luca di Meo, najmocniji menadzer u Fiatu posle Marchionne-a, zasluzan za Grande Punto, Fiat 500 i vaskrs Abarth brenda. Ne bi se latio toga da vodi Alfu da nece imati neku korist od toga.
Acqua-Olio-Benzina
-
Go
- Drug Član
Jednom sam pitao kakve su sanse da Alfa opet bude samostalna, mislim da si bas ti Starche odgovorio:.Nikakve!. Tako da...
Shvatio sam to kao realnost u smislu da je FIAT ipak veliki igrac i da je jaka osnova samim tim sto je drzavna firma, u svakom slucaju i jedan Ferrari je njegov deo!
Ono sto moze da se desi je eventualno zapustanje brenda kao sa Lanciom
sto opet nema nikakvog smisla, oni su potpuni gubitasi, ne znam kako se to isplati FIAT-u, prosto nema logike!
Ne pratim te vesti, ali po nekoj zdravoj logici Lancia bi trebala da se podigne na noge, inace ne vidim kako drugacije moze da opstane po vazecim zakonima fizike!
Inace mislim da je pozitivna cinjenica da je Alfa deo FIAT-a, jer jedan brend sa toliko istorije i emocija nikako ne moze sam da opstane u surovom svetu mas produkcije, ipak je potreban neko sa stapom u ruci...
Shvatio sam to kao realnost u smislu da je FIAT ipak veliki igrac i da je jaka osnova samim tim sto je drzavna firma, u svakom slucaju i jedan Ferrari je njegov deo!
Ono sto moze da se desi je eventualno zapustanje brenda kao sa Lanciom

Ne pratim te vesti, ali po nekoj zdravoj logici Lancia bi trebala da se podigne na noge, inace ne vidim kako drugacije moze da opstane po vazecim zakonima fizike!
Inace mislim da je pozitivna cinjenica da je Alfa deo FIAT-a, jer jedan brend sa toliko istorije i emocija nikako ne moze sam da opstane u surovom svetu mas produkcije, ipak je potreban neko sa stapom u ruci...
Povratak na “Alfa Romeo Klub Srbija i Alfisti / Dešavanja i okupljanja”