LM, evo kako prepoznati da li je diferencijal sa LSD-em:

LSD je zatvoren i ne vidi se 'sadrzaj'.

jim_mojo napisao:Cao momci,
imam jedno pro pitanje... dakle zavijam ceo dan glavu oko toga i mora da je neka glupost ali ne ide mi da nadjem sta...
Ne radi mi levi far (vozacev) i to kratko svetlo... tj. oboreno... pozicija radi, dugo radi, ablend radi tj. opet dugo...
osiguraci ok..., zice ok, inace ni dugo ne bi radilo, pale se obe grupe u sijalici, e sad sta sam propustio... da li je moguce da su kontrole na volanu? ne znam da li one imaju odvojeno paljenje za levo i desno... da li se isplati da to rasturam...
ne ide mi u glavu... gde sam se zajebo...
i jos jedno pitanjce, ocu da sredim kocnice... moram da vidim koliko para da odvojim... zanima me jel neko zna koliko su diskovi i plocice za ts... prednji+zadnji... brembo kapiram da su ok... ili ate koji svi nesto preporuchuju... ako je neko kupovao skorije bio bih zahvalan za info... posle nove me to cheka...
Mislim da bi tesko izgoreli,zid je toliko debeo da cisto sumnjam da bi ostetilo lezaj!ljube-kugla napisao:
nego gledao sam kako bi izgledali diskovi pozadi,morali bi glavcine da se obrade po spoljnom precniku jer je 140mm a jugicevi diskovi su oko 130mm,da bi naisli preko postojece glavcine sto i nije problem a za to ima mesta,jedino sto se mora menjati lezaj pod obavezno jer ce izgoreti a ne vade se bas lako,pogotovo ona leva sa levim navojem je&o je onaj sto je napravi,a mora da ima negde da se nadje