Sirena prestala da radi( pomoc ) Alfa 159

Generacija najlepših Alfinih automobila iz novije istorije
KANSHI_LO93
rookie
Garaža: Alfa Romeo
Pridružio se: Čet Nov 14, 2024 3:36 pm

Sirena prestala da radi( pomoc ) Alfa 159

Sre Dec 18, 2024 3:54 pm

Pozdrav ekipa, da li neko ima mozda link sa ovog foruma ili sa nekog drugog sa upustvom kako razmontirati i kojim redom pregledati kvar. Novi sam vlasnik vozila tako da sam sirenu koristio sam jednom i radila je nesto priguseno, danas sam probao ne radi uopste, ostale opcije na volanu sa menjanje stanica i jacinu zvuka sta vec jos ima rade normalno. Hvala ja sam malo radio prtragu na ovom forumu, ali nisam nasao temu bar za ovaj model kola.
Korisnikov avatar
Lakson
Drug Član
Drug Član
Garaža: ̶ ̶̶̶A̶̶̶l̶̶̶f̶̶̶a̶̶̶ ̶̶̶R̶̶̶o̶̶̶m̶̶̶e̶̶̶o̶̶̶ ̶̶̶1̶̶̶5̶̶̶6̶̶̶ ̶1̶.̶9̶ ̶J̶T̶D̶m̶ ̶̶̶S̶̶̶p̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶t̶̶̶w̶̶̶a̶̶̶g̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶
Alfa Romeo Giulietta SUPER 1.4 TB
Alfa Romeo 159 2.2 JTS
Pridružio se: Pet Jul 15, 2022 5:09 pm

Re: Sirena prestala da radi( pomoc ) Alfa 159

Pet Dec 20, 2024 4:12 pm

KANSHI_LO93 napisao:
Sre Dec 18, 2024 3:54 pm
Pozdrav ekipa, da li neko ima mozda link sa ovog foruma ili sa nekog drugog sa upustvom kako razmontirati i kojim redom pregledati kvar. Novi sam vlasnik vozila tako da sam sirenu koristio sam jednom i radila je nesto priguseno, danas sam probao ne radi uopste, ostale opcije na volanu sa menjanje stanica i jacinu zvuka sta vec jos ima rade normalno. Hvala ja sam malo radio prtragu na ovom forumu, ali nisam nasao temu bar za ovaj model kola.
Veoma su male šanse da je prekidač na volanu crkao. Ako nisi čačkao nešto sam (skidao volan ili nešto) mogu čak to i da ti garantujem. Počni od osigurača, proveri šta je sa njima. Ako je tu sve uredu proveri da li sama sirena dobija struju. Ako dobija, onda je do sirene. Njoj se relativno lako prilazi... kada skineš branik... Ja sam skoro menjao trafoe na farovima tako da sam iz prve ruke video da voda hoće da zađe u prostor iza branika i da pravi tulum...

Srećno i javljaj rezultate! :quadrifoglio
"Zvuk violončela koji svira anđeo na jastuku od meda" :quadrifoglio
KANSHI_LO93
rookie
Garaža: Alfa Romeo
Pridružio se: Čet Nov 14, 2024 3:36 pm

Re: Sirena prestala da radi( pomoc ) Alfa 159

Ned Dec 22, 2024 1:28 am

Pozz, neverovatno jutros seo u kola i onako iz sprdnje po sireni ona radi, tako da ono necu nista pipati, neki dan nije radila...

Povratak na “Alfa Romeo 159 | Brera/Spider | 8C Comeptizione/Spider”