Jos jedan skup dodje i prodje, nova lica, poznata lica, davno vidjena lica, o nasim miljenicama ne bih reči trošio, a ni na to koliko je lepo bilo, uglavnom hvala svima koji su učestvovali
U ovoj temi mozete postovati, slike videe, cestike, pohvale i kritike
Još jednom hvala svima i da se vidimo dogodine
“If a car doesn’t make you excited every time you climb inside, then it’s just a tool. And if it’s just a tool, you may as well use the bus”
Svakako su na gubitku oni koji nisu mogli da dodju ali vec sledece godine ce imati priliku za popravni. Odlicna zabava, dragi ljudi prelepi automobili. Sve ostalo nije toliko ni bitno.
Moj prvi skup. Mnogo interesantnih automobila. Interesantno je bilo i povezati nick-ove sa foruma sa stvarnim ljudima. Hvala @Boki76 na društvu i upoznavanju sa ekipom. Baš lepe emocije nosim sa skupa, od momenta kad su Alfe počele da niču svuda oko mene na AP pre Ikee, pa sve do samog skupa kod tornja. Slika meni najdražeg auta na skupu
Jbg,ja bio u Srbiji od 12-27 Avgusta.
Mogao sam bar sa 145 da dodjem da malo izvadim prosek u korist starih krkela kojih verujem nije bilo puno.
Drugi put
Lepo druzenje i sinoc i danas fine lokacije bas.
Pohvale isvaka cast organizatorima sto su uspeli da izguraju ovo 2K23
Jednom alfa uvek alfa !!!
Prva. druga serija 33 1.7 Veloce
Druga. treca serija 33 Permanent4
Treca. Macchina bella 1.9 16v
Četvrta. 156 V6 Sp2 ili TI work in progress
Peta. 166 FL 3.2
Evo i sa moje strane sve čestitke i pohvale. I meni je ovo prvo okupljanje. Super sam se proveo i nikad nisam video ovoliko različitih Alfi na jednom mestu. Fantazija. Ne bih imao ništa da dodam ni da oduzmem. Samo napred i svaka ĉast. I svaki sledeći put još bolje, jer se vidi da se trudite. Bravo!!!
Meni ova benzinska srca ostavila najjači utisak, samo mi krivo što nisam uslikao srce od crvene 75-tice. Bio sam treći iza nje u koloni, dok smo se peli na Avalu, fenomenalno se čuje!!! Eh da se sa njom prolazi kroz neki tunel
Dobio sam na lutriji i okvir za tablice ovaj ću da sačuvam za treću Alfu u porodici, žena se opasno naložila za crvenog Stelvija
Evo još nekih sličica...