Stranica 1 od 1

Würth alati i oprema

Poslato: Pet Sep 17, 2021 10:05 pm
od Falcon037
Wurth d.o.o. Beograd

Još od 1996. godine Wurth sa ponosom posluje u Srbiji. Danas opravdava lidersku poziciju i zapošljava preko 270 ljudi koji sarađuju sa više od 15.000 partnera. Naši kupci su, pre svega, zanatske radnje i industrijska preduzeća koji u svom svakodnevnom poslu koriste Wurth profesionalan alat i druge tehničke proizvode najrazličitijih namena. Sarađujemo i sa trgovinskim radnjama koje distibuiraju Wurth proizvode. Naša ponuda obuhvata alate za obradu materijala, program za zavarivanje, sveobuhvatan asortiman profesionalnih ručnih, elektro i pneumatskih alata, širok spektar vijaka i drugih artikala po DIN standardu, opremu za ličnu zaštitu, tehničku hemiju i posebne sisteme namenjene profesionalcima u drugim oblastima tehnike.

U saradnji sa Wurth d.o.o. Beograd smo obezbedili članovima kluba sa važećom članskom karticom popuste u maloprodajnim objektima i za poručivanje pouzećem preko ARCS kluba.

Odobren je popust 26-30% na Wurth program ručnog alata, električnog alata, tehničke hemije i vijačne robe.

Na deo programa partnerskih proizvođača odobrava se popust 10-15%

Na proizvode koji su na akciji ili važe kao specijalna online ponuda popusti se ne obračunavaju.

Ponudu proizvoda sa katalozima možete pogledati na sajtu https://wurth.rs/proizvodi.htm

Deo programa je u ponudi na eShopu na kojem možete pogledati aktuelne cene i akcije https://eshop.wurth.rs/

Lokacije maloprodajnih objekata PICK&GO možete pogledati na https://wurth.rs/podrska-i-servis/pick-and-go.htm

Za sve članove ARCS kluba koji nisu u mogućnosti da posete neke od maloprodajnih lokacija moguće je poručiti robu pouzećem preko maila shop@arcs.org.rs