Dobro vece dragi moji forumasi
Imam problem sa Alficom 147 1.6 ts 88 kw 2002 god. Kad sam je kupio bila je u jako zapustenom stanju pa sam krenuo od pocetka. Bivsi vlasnik je iz nekog razloga izbacio fleksibilnu cev navario je samo cev na cev i to je drzalo jedno 20 km i puklo. Ispod haube zateknem kn filter naprslu bocu za rashladnu tecnost i jos mnogo nekih gluposti. Poceo sam polako da je dovodim u red. Nakacio je na dijagnostiku niz nekih greska je ocitano i izbrisano i naravno ponovo je upalio zutu lampicu znate sigurno na koju mislim i majstor koji mi je radio dijagnostiku kaze to je od loseg goriva nali na nisu ugasice je. Zatim pri startovanju kad sam krenuo od njega izbaci mi gresku za labdu sondu. Igrom slucaja imam dve ispravne skinem moje zateknem jednu skroz ok jednu totalno zagaravljenu. Stavim dve za koje znam da su ispravne,narucim normalno tj. standardno kuciste filtera ubacim nov filter izbrise mi majstor gresku i preso sam jedno 250 km i otvorene i voznje po gradu gresku ne pali a primecujem i manju potrosnju. Auto normalno radi u leru ne trza,lepo slozi kad upali uvek iz prve ali nije to to nema snagu kao da ima 50 ks.Danas sam poskidao sve svecice sve su ok nema garezi na njima nisu masne prljave. Ostalo mi je da vidim da nije zapusen katalizator ili pumpa za gorivo mozda ne daje dovoljno goriva kad zatreba. Ima li neko ideju sta bi moglo biti,bas imam volje da je sredim da to bude auto. Izvinite sad zbog romana hteo sam samo lepo da objasnim situaciju.
Proveri obavezno u kakvom stanju je katalizator, a ako je već Alfa bila zapuštena, točeno joj svakakvo gorivo i pregazila solidnu kilometražu sasvim je moguće da ti je kat zapušen, a da je kao posledica svega zveknula i sonda. Rešavaj jedno po jedno, od manje komplikovanih i jeftinijih provera i stvari pa dalje dok se ne pronađe uzrok. Sigurno ćeš dobiti još korisnih saveta, ali ja bih sada krenuo od pretresa izduvnog sistema...
Ne skidaj skroz, kad ga skines, lepo se vidi u kakvom je stanju. Ako se kroz njega vidi, nema puno garezi, sve je ok. Zapusen izduv, nedovoljna kolicina goriva, moze biti od prljavih dizni, posle ciscenja kao da sam seo u drugi auto, a nisu bile nesto posebno zapusene, los protokomer, to mi je nekako najrealnija opcija, s obzirom da je lose odrzavana, a protokomer relativno skup.
Hvala na savetu,svaki je dobrodosao. Ako je zapusen mozda ubacim protocni dok se ne dokopam nekog da je ok . Ako nije do katalizatora dizne cu u svakom slucaju ovih dana da odnesem na ciscenje i proveru i videcu sa drugom pumpom za gorivo kako se ponasa a taj protokomer cu za kraj on mi je najskuplji. Imam jos dosta stvari da uradim da je samo ovo problem,resio bi to lako,zamenio bi sve i cao
Protokomer moze da se vidi na dijagnostici da li je ok, na osnovu toga koliku kolicinu vazduha pokazuje i koju voltazu, ne mora da se promeni da bi se videlo da li je ispravan. Otkaci samo dzek sa njega, pa probaj tako, ako ide bolje, onda on nije ispravan.
Ujutru cu da ga raskacim i da probam. Ako nije skidam katalizator pa cu da vidim. Posto sam juce cistio svecice kontrolisao ih danas sam ih ponovo skinuo i ok su,nisu zagaravile na jedno 100 km. Primetio da ima ulja na kablovima i na plastici ispod bobina tako da mogu da konstantujem dihtung poklopca ventila u najboljem slucaju. Javljam sta sam uradio.
Imam isti auto sa istim problemom.. Samo sto imam i pkin pa znam da nije pumpa i dizme.. Skinuo sam kat ali isto.. Ne znam sta je.. Mozda su ona 3 zadnja auspuha zacepljena..