A zasto ne???ZEPELINBG napisao:ali mislim da bi prvo trebali da napravimo neku kategorizaciju sa kim pričati za popuste i povoljnosti...jer nislim da ne bi bilo ok da sada sve prodavnice imaju popuste za članove kluba

A zasto ne???ZEPELINBG napisao:ali mislim da bi prvo trebali da napravimo neku kategorizaciju sa kim pričati za popuste i povoljnosti...jer nislim da ne bi bilo ok da sada sve prodavnice imaju popuste za članove kluba
a ko moze da ih spreci da nam daju popuste ako zele?ZEPELINBG napisao:ali mislim da bi prvo trebali da napravimo neku kategorizaciju sa kim pričati za popuste i povoljnosti...jer nislim da ne bi bilo ok da sada sve prodavnice imaju popuste za članove kluba
kilson napisao: Nismo svemoguci, ali ako volite ideju koju smo zapoceli, preuzecete delic obaveze na sebe. Svetli primer u celoj prici su Nislije, koje su preuzele inicijativu i zapocele druzenje kakvo je i poenta price oko kluba.
Iskreno, meni je dovoljno i to sto se ponekad okupimo, neko me pozdravi u saobracaju ili jednostavno podrzi u necemu sto uradim na makini. Poenta u celoj prici je da smo svi jednaki, samo neki imaju obavezu vise...
upravo tako..kilson napisao:Prvo i osnovno, kada se dogovara popust vredi razmisliti o kvalitetu i aktuelnosti usluge ili proizvoda.
Drugo, o ozbiljnosti partnera i realizaciji na datom polju.
Trece, mozhete sami dogovoriti popust, ali se nadam da cete odrzavati kontakt sa ljudima kako bi isti koliko-toliko trajao ili se znalo kada prestaje da vazi.
Nismo svemoguci, ali ako volite ideju koju smo zapoceli, preuzecete delic obaveze na sebe. Svetli primer u celoj prici su Nislije, koje su preuzele inicijativu i zapocele druzenje kakvo je i poenta price oko kluba.
Iskreno, meni je dovoljno i to sto se ponekad okupimo, neko me pozdravi u saobracaju ili jednostavno podrzi u necemu sto uradim na makini. Poenta u celoj prici je da smo svi jednaki, samo neki imaju obavezu vise...