Učlanjenje u ARCS

Uputstva za članstvo
Pravilnik ARCS foruma
Korisnikov avatar
- ARCS -
Uprava ARCS
Uprava ARCS
Contact:
Garaža: Alfa Romeo
Lokacija: Srbija
Lokacija: Beograd
Postovi: 103
Pridružio se: Čet Feb 14, 2013 12:26 pm

Učlanjenje u ARCS

Sre Feb 01, 2023 2:28 am

Svaki član dobrovoljnim stupanjem u ARCS organizaciju polaže pravo na člansku identifikacionu karticu, pomoću koje će ostvarivati svoje beneficije. Svaki član može aktivno i pasivno učestvovati u razvoju kluba. Svaki član zadržava pravo da dobrovoljno istupi iz kluba. Članstvo nije ograničeno prostorom i prevazilazi granice naše države. Članstvo je ograničeno vremenom.

Slika

Predviđena članarina u vrednosti od 2.500,00 za nove članove i 2.000,00 dinara za produzenje, se odnosi na jednogodišnji period koji nije vezan za kalendarsku godinu. Neplaćanje članarine u roku od 30 dana od isteka validnosti članske kartice bilo kojeg člana, povlači suspenziju njegove ID kartice, te samim tim i gubitak svih beneficija koje član ima. Po svakoj uplati nove članarine, članu se dostavlja nova nalepnica, sa mesecom i godinom do kada vlaži članarina.

Slika

Slika

Po izvršenoj uplati, molimo Vas, pošaljite vaše podatke na info@arcs.org.rs ili na brojeve telefona,navedene ispod (uneti: Ime i Prezime,nick na forumu ako imate nalog, adresu stanovanja i broj telefona). Po prijemu mail-a ili sms-a ,dobićete potvrdu o prispeću uplate i prijave. Molimo Vas da obezbedite sve podatke kako bismo bili u mogućnosti da Vas kontaktiramo i pošaljemo karticu! Sve informacije o Vama se diskretno čuvaju u bazi kluba i koriste se strogo u kontekstu komunikacije između kluba i članova.

Sve dodatne informacije mozete dobiti i telefonom,i to :

Vladimir Sokolović - @Falcon037 - 064/86-06-179
Miloš Pavlović - @pavlaka02 - 061/18-56-750
Goran Čobić - @Flavio - 064/20-69-664

Povratak na “Kako postati clan Alfa Romeo Kluba Srbije”