Caca napisao:Umesto predsednika: Uplate kao i produzenje se mogu obaviti bilo kada. Klub nece uslovljavati clanove.
Sent from my Nokia Lumia using Tapatalk
Sve pohvale za azurnost,uplatio u subotu oko 22h elektronski i vec ujutru clan
Moram onda i ja da vam posaljem clanarinu za ovu godinu, ali molicu lepo samo licno da mi je predaju Laki ili Sasa .
Sala naravno...od strane jednog od osnivaca ARCS Srbije.
Pitanje, kako da Vam uplatim iz Crn Gore, jer mislim da je virmanski to kao "druga" drzava, pa taj proces traje li traje... da li postoji neki drugi nacin?
Garaža: ex ar147mjtd '05 ex ar147mjtd TI '07 ex ar159 mjtd '09 ex ar GT Q2 271hp '04 ex R.I.P. AR 155 v6 Q2 frankenstein exAr giulieta 1750 QV ar 33 1.7ie/16v ar 75 rosso di beleza Subi impreza sti 300hp
http://www.arcs.org.rs/u%C4%8Dlanjenje-u-klub.html evo kako ces postati clan..otidji u banku,raspitaj se,kolika bi bila provizija ...sto se tice dostave clanske kartice,tu bi mozda vec bio problem mozda...mozda bolje preuzimanje neko...ali javice se vec neko,pa ce objasniti
Apsolutno ne predstavlja problem. Clansku kartu ces dobiti postom. Klub ima otvoren devizni racun pa nije problem ni da uplatis.
Danas cu se raspitati kako funkcionise slanje brzom postom jer je mozda jeftinije da platis "otkuup" za clansku karticu.
Preko pošte postoji i međunarodna uplatnica Srbija - Crna Gora,kojom možeš da uplatiš novac na ime fizičkog lica,što je možda i jednostavnije.
Samo sugestija