Riba vozi Fiat Punto mk2 (2001), ja imam u alfi kozna sedista(siva), a hocu da ubacim ona iz GT-a, to znam da moze. Video sam po netu da ljudi pakuju u punto mk2 sedista iz 147ice. Da li je neko imao iskustva sa tim? Da li pase sraf na sraf ili je malo komplikovanije?
Zao mi da prodajem, ocuvana su, a hteo bih da joj ubacim
Garaža: ex Alfa Romeo GTV 2.0ts ex Alfa Romeo GT 2.0jts ex Alfa Romeo 159 1.9jtdm ex Alfa Romeo GT 1.9jtdm ex Alfa Romeo Mito 1.4tb ex Alfa Romeo Giulietta QV -Megane 3 RS CUP
Garaža: ex Alfa Romeo GTV 2.0ts ex Alfa Romeo GT 2.0jts ex Alfa Romeo 159 1.9jtdm ex Alfa Romeo GT 1.9jtdm ex Alfa Romeo Mito 1.4tb ex Alfa Romeo Giulietta QV -Megane 3 RS CUP
Kakav je osecaj iz prve ruke? Jel mogu da se porede sa sedistima iz alfe?
Ovako po slikama mi ne deluju interesantno, e sad kakav je osecaj ne znam, nisam nikad sedeo u sportingu da bih mogao da uporedim.
Garaža: Ex Alfa Romeo 147 1.6TS 120ks+chip Ex Alfa Romeo Sprint QV 1.7 8v Ex Škoda Octavia A5 FL 1.4TSI Ex Fiat Punto Sporting 1.2 16v Ex Alfa Romeo GT 1.9jtd 16v Alfa Romeo Giulietta Sprint 1.4 tb 2020 Škoda Kodiaq Peugeot speedfight 3
Svaka čast!
Ja sam ubeđivao ljude da su Punto i Alfa147 unutra isti al' mi niko nije verovao.
Kako je tekao zahvat: "šraf-na-šraf" ili je bilo potrebe za modifikacijama?