Smatram da nebi bilo lose imati u jednoj temi pohvale i kritike pojedinih majstora pod uslovom da nije zabranjena reklama sobzirom da vazimo za vozace sa cestim posecivanjem istih
Dobar automehanicar
- mmladen
- Garaža: Alfa 156 1,9 jtd SW
Neznam koliko je ovoj temi ovde mesto te se stoga izvinjavam moderatoru i neka je premesti na neko drugo mesto ako misli da treba.
Smatram da nebi bilo lose imati u jednoj temi pohvale i kritike pojedinih majstora pod uslovom da nije zabranjena reklama sobzirom da vazimo za vozace sa cestim posecivanjem istih
.Ja sam dosad imao par poseta majstorima i moram priznat da i nisam bas odusevljen niti sa jednim ali nemam neki izbor,neki gledaju da sto brze urade i da nesto po svom nahodjenju izbace(skrate)ono sto je fabrika postavila,drugi opet pazljivo rade(mozda to predamnom tako) ali im smeta moje prisustvo treci opet kad ih pitam za cenu kazu lako cemo a takvi na kraju ispadnu najskuplji i tako unedogled.Kakvo je vase misljenje i iskustvo recimo u pogledu ostavljanja auta kod majstora da li ste nekad primetili da je nesto majstor naplatio a ustvari nije ni taknuo ili recimo drugi neki propust,ne bi bilo lose malo i o tome pisat.
- sErGiO
- Garaža: Alfa Romeo 156SW 1.8TS
viewtopic.php?f=13&t=10185
Purezza di linea e prefezione del meccanismo - Alfa Romeo
l silenzio notturno è stato disturbato bruttamente dalla musica del mio cuore sportivo!
l silenzio notturno è stato disturbato bruttamente dalla musica del mio cuore sportivo!
- mmladen
- Garaža: Alfa 156 1,9 jtd SW