Pozz..problem je sledeci u plastici koja je na slici,to jest ispod plastike cuje se neko skripanje preko rupa i pocinje polako da me nervira, i to bas u gornjem delu oznacenom na slici,hteo bih da skinem to da vidim o cemu se radi ,pa bih zamolio ako je neko skidao da podeli sa nama.. ne bih da nesto zeznem pa ako moze male pomoci,bio bih zahvalan..
Ufff..skidao,ali sam zaboravio kako tacno bese ide...Treba cini mi se keder u svakom slucaju svuci pa valjda donji deo prvo pa taj gornji,na zabice je sve..Nije sigurno,ako neko tacno ne zna mogu da proverim..
Skini donju pa ces na kraju videti i sam...znaci keder,plastiku cupas,na zabice je pa vidi kako ide ta gornja..I meni se nekad nesto cuje u tom stubu,bas na desnoj strani,predpostavljam da je isto,ali nikako da vidim sta je..
Garaža: ex Alfa Romeo GTV 2.0ts ex Alfa Romeo GT 2.0jts ex Alfa Romeo 159 1.9jtdm ex Alfa Romeo GT 1.9jtdm ex Alfa Romeo Mito 1.4tb ex Alfa Romeo Giulietta QV -Megane 3 RS CUP
probacu,ali ako ne uspem odustacu..dok ne nadjem neko ko je vec to radio,iskreno malo mi je rizik..ako odradim pisacu ovde ,u svakom slucaju hvala..ako se neko seti jos neka pise..
reseno,kad se obore zadnja sedista ima 2 srafa ,koja se odsrafe,zatim jos jedan koji je u piksli,zatim se cela plastika cupa ka sebi jer je na zabice,kad se iscupa,onda ima 2 srafa kako na predhodnoj slici ,odsrafe se,satim odsrafi matica za pojas i opet se cupa stub i to je cela prica...eto mozda nekom pomogne..