Ma dobar je Puntisa, ja sam uvek za tu varijentu B klase,...nije skup za odrzavanje. Posebno mi se svidja Sporting 1.4 90 ks, stavis plin i milina.
John Lennon - 2600 Sprint, SS, Pope John Paul II - Sei (Alfa 6), Sophia Loren - Duetto, Frank Zappa - 1969 GTV, Ralph Lauren - 8C2900B, Nick Mason - TZ-1, John F. Kennedy - Giulietta Spider, Eric Clapton - 6C 2500 Super Sport, Dragon - GTV Cup.
Meni je to više auto za žensko (bez uvrede). Vozio sam buljavi sporting 1.4 i nisam naročito oduševljen. Osim što lepo izgleda, meni deluje više kao neka igračka NHF
Purezza di linea e prefezione del meccanismo - Alfa Romeo l silenzio notturno è stato disturbato bruttamente dalla musica del mio cuore sportivo!
Zimzelenko osvezen sa: Uljem, filterom ulja, vazduha, svecicama, zupcastim, pumpom vode, spanerom, dobosima nazad, kompletne kocnice nazad sa sve cilindrima, antifrizom i svim brisacima...
Sto je najgore - stvarno ne stizem da ga vozim!
Ja imam sve što mi treba: Parče zemlje, komad neba, koru hleba, i nekog' gore što me gleda!
Zaverglao sam ga preko 160 bev ikakvih problema, brzo i tiho ali u tunelu ne stigoh da uslikam jer sam morao da usporim pre izlaz iz istog...
Bili smo danas u voznji preko mosta u Kopenhagen da vidim burazera koji je pristao brodom na kojem radi pa smo se malo promuvali kroz grad i napravili par fotki.
Ja imam sve što mi treba: Parče zemlje, komad neba, koru hleba, i nekog' gore što me gleda!
Zao mi je malishe, vozim ga u nedelju posle podne i ostavljam ga sve do petka nakon posla kada zavrsavam posao i ostavljam kombi. Danas je neradan dan bio pa sam sinoc otisao po njega da ga operem i sipam goriva... Sredio sam sve sto moze da se sredi i sada se smara za medalju:)
Sat vremena i 27 km kasnije