Gumball3000 - Beograd 31.05.2011.
- ana156
- Garaža: 147 1.6 TS plava metalik
2011. godine Srbija i grad Beograd imaće priliku da ponovo dočekaju Gumball3000, najglamurozniji revijalni reli na svetu.
Manifestacija traje osam dana, sa 3000 pređenih milja kroz osam zemalja Evrope, sa idejom da objedini sve nacije kroz muziku, modu, film, sport i prvenstveno automobile.
Na spisku od 120 vozila koja će ove godine učestvovati u reliju, izmedju ostalih nalaze se i Aston Martin One-77, Bugati Veyron, Ferrari Enzo, Pagani Zonda, Rolls Royce Phantom,itd.
Posle Londona, Pariza, Barselone, Monaka, Venecije, manifestacija stiže u Beograd 31. maja 2011. godine gde će se održati Car Display sa pratećim sadržajem na platou kod hotela Continental od 10h do 23h kao i VIP party na 25-om spratu Poslovnog centra Ušće.
Posle noći provedene u Beogradu, učesnici manifestacije nastavljaju put ka krajnjem cilju Istambulu.
Manifestacija traje osam dana, sa 3000 pređenih milja kroz osam zemalja Evrope, sa idejom da objedini sve nacije kroz muziku, modu, film, sport i prvenstveno automobile.
Na spisku od 120 vozila koja će ove godine učestvovati u reliju, izmedju ostalih nalaze se i Aston Martin One-77, Bugati Veyron, Ferrari Enzo, Pagani Zonda, Rolls Royce Phantom,itd.
Posle Londona, Pariza, Barselone, Monaka, Venecije, manifestacija stiže u Beograd 31. maja 2011. godine gde će se održati Car Display sa pratećim sadržajem na platou kod hotela Continental od 10h do 23h kao i VIP party na 25-om spratu Poslovnog centra Ušće.
Posle noći provedene u Beogradu, učesnici manifestacije nastavljaju put ka krajnjem cilju Istambulu.
TRUE to YOU TS
- speedfreak968
- Garaža: :
'07. AR 159 SW JTDm
'03. Peug 206 XS 1.6 16v
ex '96. AR 146 ti
ex '98. AR 156 2.0 TS
ex '02. AR 156 2.5 V6 24v
ex '04. AR 156 SW ti - Lokacija: Bgd
If everything seems under control, you're just not going fast enough.
Re: Gumball3000 - Beograd 31.05.2011.
leeeepooo 

- AlfistaNS
- Garaža: Alfa Romeo
Jel' ima negde informacija kako ce to biti organizovano, u koje vreme ce biti automobili izlozeni?
- starac vujadin
- Garaža: Laguna Coupe, Smart
... ure=relmfu
[youtube]aB1NlxAIQCg[/youtube]
... ure=relmfu
[youtube]zjsb2FRN-dI[/youtube]
... ure=relmfu
[youtube]ddDH9PcblQE[/youtube]
... ure=relmfu
[youtube]wlF-lLCiubY[/youtube]
... ure=relmfu
[youtube]uFgnOgbuFgI[/youtube]
[youtube]aB1NlxAIQCg[/youtube]
... ure=relmfu
[youtube]zjsb2FRN-dI[/youtube]
... ure=relmfu
[youtube]ddDH9PcblQE[/youtube]
... ure=relmfu
[youtube]wlF-lLCiubY[/youtube]
... ure=relmfu
[youtube]uFgnOgbuFgI[/youtube]
Acqua-Olio-Benzina
- OMP
- Garaža: GP TJet
znas kad bi ja ciganisao automobil sa onim tribalima, šarama i sl. glupostima, ovi burzuji bolje da odu na neku ljudski stazu i tamo pokazu sta znaju a ne da divljaju putevima i prave sranja
nisam ljubitelj ove nazovi trke, tj nije trka nego divljanje i trosenje love i kola, ima se moze se
dobra je ona oktavia rs

dobra je ona oktavia rs

Ex Yu Racing - blog o istoriji auto trka u bivsoj Jugoslaviji
- starac vujadin
Pa, dobro, ovo su folije, mada ne bih terao ovde Veyrona i One-77 sigurno jer us isuvise vredni.
Ja idem da vidim Aston Martin One-77 jer to mi je verovatno jedina prilika u zivotu.P
P.S gde mi nestade link za Astona?
Ja idem da vidim Aston Martin One-77 jer to mi je verovatno jedina prilika u zivotu.P
P.S gde mi nestade link za Astona?
Acqua-Olio-Benzina
- OMP
meni su svi ti astoni isti i ne razlikujem ih i ne gotivim nesto posebno 

- DogoArgentino
- Garaža: Alfa `02 god. 147 1.6 TS 120 ks
-----------------------------
Fabia `08 god. 1.2 HTP 70 ks - Lokacija: BGD - Borca
One-77 i ferari 599 su 2 auta koja bih sad drzao u garazi da imam finansiskih mogucnosti...
- Dragon
- Saradnik Uprave
- Garaža: Giulietta 1.4 Distinctive
ex GTV Cup 2.0 TS
ex 156 JTD SP
ex 147 2.0 TS
ex147 1.9JTDm - Lokacija: Beograd
Dolaze dva kralja - Bode Miller i Jon Olsson u Nissanu GT-R.
John Lennon - 2600 Sprint, SS, Pope John Paul II - Sei (Alfa 6), Sophia Loren - Duetto, Frank Zappa - 1969 GTV, Ralph Lauren - 8C2900B, Nick Mason - TZ-1, John F. Kennedy - Giulietta Spider, Eric Clapton - 6C 2500 Super Sport, Dragon - GTV Cup.
- speedfreak968
'07. AR 159 SW JTDm
'03. Peug 206 XS 1.6 16v
ex '96. AR 146 ti
ex '98. AR 156 2.0 TS
Bez zezanja, dakle One-77 to je chance of a life time... Zna li neko u koje se vreme ochekuje da banu sutra? Mislim, da ne dzedzim bash ceo dan kod Intera...

To is sad rek'o i nikada visheOMP napisao:meni su svi ti astoni isti i ne razlikujem ih i ne gotivim nesto posebno

Bez zezanja, dakle One-77 to je chance of a life time... Zna li neko u koje se vreme ochekuje da banu sutra? Mislim, da ne dzedzim bash ceo dan kod Intera...

- starac vujadin
Pa, to jeste nezgodno sto nece biti svi u isto vreme, nego u etapama...Ko sta u`vati...Inace, moze da se desi da ovi najbitniji primerci budu kratko napolju, a onda u garazu. Nema veze, idem da vidim, pa sta na`vatam...
Acqua-Olio-Benzina
- speedfreak968
'07. AR 159 SW JTDm
'03. Peug 206 XS 1.6 16v
ex '96. AR 146 ti
ex '98. AR 156 2.0 TS
E jbga, ja radim do 15h... Ako ih sve uguraju u garaze pre toga onda, mislim, stvarno, koji moj su i dolazili da akaju preskupa veshanja na nashim vrlim putevima... 

- starac vujadin
Od 10-23 su u Beogradu. Ja cu isto svratiti popodne.
Acqua-Olio-Benzina
- OMP
ok nece se ponovitispeedfreak968 napisao:
To is sad rek'o i nikada vishe![]()
![]()
![]()

- Raines
- Garaža: ex Alfa Romeo 145 1.4ts
Na oficijalnom sajtu pise ovo sto je rekao starac,ali pise i " Gumballers arriving from 9pm". Nisam siguran ali mislim da to znaci da dolaze posle devet,neka me neko ispravi ako gresim. A sutra obilaze i Zagreb,tako da je vrlo verovatno da kod nas stizu tek uvece...
- HEMI 426
- Garaža: Ford Focus 2.0 Ghia
Ja sam imao odlicna iskustva sa sacekusom na naplatnoj rampi kad je prolazio prosli Gumball. Nema guzve, ima gde da se parkira a svi ucesnici uspore, stanu i onda odvale pun gas i nestanu u daljini. Po mom misljenju to je najbolji nacin da se dozivi neki supersportski auto, bolje nego da se guram sa gomilom dece i da ih gledam staticne.
Desavalo se da par likova ( kojima se ne zuri ) stane i slika se sa ljudima, pusti ih da sednu u auto, malo razgledaju. Neke ribe iz Range Rovera su delile nalepnice i pricale sa ljudima, skroz ok zezanje kog nema kad dodju u hotel. Moj drugar je uhvatio dve americke posade sa Lamboima LM002 na pumpi i sit se ispricao sa ljudima.
Zato, ove godine idemo na naplatnu rampu ispred Rume ( kod Simanovaca ) i cekicamo. Po onome sto sam cuo od drugara koji prati desavanja, treba da krenu iz Zg u 4 sata popodne i da budu u Bg najkasnije u 9 uvece. Sto znaci da ce oko 6-7-8 prolaziti tom deonicom auto puta.
Predlazem vam da se tamo nadjemo svi, ima dovoljno prostora da se parkiramo, ima kafana, pumpa, nije daleko a najbolje je mesto da se vide, cuju i osete ta kola...
Desavalo se da par likova ( kojima se ne zuri ) stane i slika se sa ljudima, pusti ih da sednu u auto, malo razgledaju. Neke ribe iz Range Rovera su delile nalepnice i pricale sa ljudima, skroz ok zezanje kog nema kad dodju u hotel. Moj drugar je uhvatio dve americke posade sa Lamboima LM002 na pumpi i sit se ispricao sa ljudima.
Zato, ove godine idemo na naplatnu rampu ispred Rume ( kod Simanovaca ) i cekicamo. Po onome sto sam cuo od drugara koji prati desavanja, treba da krenu iz Zg u 4 sata popodne i da budu u Bg najkasnije u 9 uvece. Sto znaci da ce oko 6-7-8 prolaziti tom deonicom auto puta.
Predlazem vam da se tamo nadjemo svi, ima dovoljno prostora da se parkiramo, ima kafana, pumpa, nije daleko a najbolje je mesto da se vide, cuju i osete ta kola...

- Raines
- OMP
sa procitah da su skoro prosli kroz ZG, negde oko 14-14:30h ne znam koliko im treba do BG-a 

- starac vujadin
- dekideki
- Drug Član
- Garaža: 2001. Alfa Romeo 156 2.0 16V
sad (oko 18:10 zapravo) sam se mimoisao sa njima na sred gazele 

- Milan 166
- Garaža: Alfa Romeo 166 2.0ts 2002god
Dva crna Astona i mat crni Bentli u Deligradskoj u 18,15h 

- Bogdan156
- Garaža: Alfa Romeo 156 2.4 JTD M-jet
Bilo je LUDILO, likovi sa Suprom su objasnili neke stvari, i za kralj One-77 i Lambo Murcielago SV, zvukovi koje necu zaboraviti nikada. Naravno treba spomenuti i 2 599 GTO, isto neverovatne zveri.
- starac vujadin
Ovo stvarno nije trebalo propustiti...kada se dodje dotle da `ladno prolazite pored Audija R8 i Maseratija mozete zamisliti kakvih je automobila bilo...Verovatno nikad vise Astona Martina necu videti u zivotu na jednom mestu.
I nikad vise glupljih komentara o kolima nisam cuo, mislio sam da je to rezervisano za sajam automobila, ali je ovo prevazislo sve zivo...
Hit br.1: Evo je Cupra (a pokazuje na Supru)
Hit br.2: objasnjavam drugaru sta je Supra i kazem neobavezno "to je legenda drag trka"...pored mene neki moron neuroticno i nicim izazvan kaze "ne, ne...to je drift, nije drag", ja krenem da ga lozim "drag"..."drift"..."drag"...."drift", i tako..lik se iznervira i pokaze mi snimak kako se Supra okrece pod rucnom - |to je drift, nije drag"...
Hit br.3" lik gleda motor od Veyrona i kaze" 16400 kubika"...
I nikad vise glupljih komentara o kolima nisam cuo, mislio sam da je to rezervisano za sajam automobila, ali je ovo prevazislo sve zivo...
Hit br.1: Evo je Cupra (a pokazuje na Supru)
Hit br.2: objasnjavam drugaru sta je Supra i kazem neobavezno "to je legenda drag trka"...pored mene neki moron neuroticno i nicim izazvan kaze "ne, ne...to je drift, nije drag", ja krenem da ga lozim "drag"..."drift"..."drag"...."drift", i tako..lik se iznervira i pokaze mi snimak kako se Supra okrece pod rucnom - |to je drift, nije drag"...
Hit br.3" lik gleda motor od Veyrona i kaze" 16400 kubika"...
Acqua-Olio-Benzina
- Raines
Bas je bilo odvala...
Ja sam se super proveo,stvarno je bilo svega...a posebno mi je bilo zanimljivo jer sam predvodio dva britanca u sivom Porsche-u od Lukoil-a kod Simanovaca do decije bolnice u Tirsovoj,pa do Continentala. Ljudi su bili puno zahvalni,pustili moju sestru u auto,upalili ga i kao da ona turira...
na kraju mi poklonili narukvicu Gumball... sve u svemu,bilo je lepo...