da ne bude da samo trazim nesto...
Skinuo sam ovaj ISO jos pre godinu dana, ali tek sam pre neki dan instalirao.
Disk pokriva prvu ediciju Alfe 156, u verziji motora 1.6TS, 1.8TS, 2.0TS, 2.5 V6 i 1.9 JTD i 2.4JTD
Na zalost, nema nicega o redizajniranim alfama sa ovom novom unutrasnjoscu, koja mene trenutno zanima.
Opisano je sve zivo u vezi 156-ice, test procedure, simptomi, sta testirati i kako... Rekao bih da CD ne radi bas najbolje na Win XP, posto je meni pravi neke gluposti (obrisao mi neke windows-ove fajlove) ali meni to nije problem. Dakle, mislim da je pravljen za Win2000 ili 98. Tako da ga instalirate na sopstvenu odgovornost!!!
CD je inace original Alfin, no ono sto moram da kazem je da je zaista ocajno uradjen, slike su male i nikakve, nisu vektorske (osim manjeg broja sema) i sl. Ko da su ga nogama pravili, sramota za Alfu.
No informacija je ipak najbitnija. Za DIY majstore i fanove 156-ice, dusu dalo. Koga zanima, ja sam blizu centra BGD-a, na par minuta voznje kolima od slavije ka neimaru, pa neka me kontaktira!
Naravno, snimam ga dzabe...
Hoce neko ovo... "Alfa 156 workshop manual.iso"
-
Go
- Drug Član
.Rta revue manual manuel multilanguage Alfa romeo 156 complet- Manuale Tecnico Officina disque image.rar.
Trebalo bi sutra oko podne da bude gotovo, ako sve bude kako treba (ako mi tokom noci ne pukne glupi srpski ADSL)
A nasao sam na nekom sajtu likove koji imaju najnovije uputstvo za ove nove, redizajnirane modele, i za ove sa JTS motorima! Treba da naprave torent link, pa cemo da vidimo... ako daju link, skinucu ga...
.Rta revue manual manuel multilanguage Alfa romeo 156 complet- Manuale Tecnico Officina disque image.rar.
Trebalo bi sutra oko podne da bude gotovo, ako sve bude kako treba (ako mi tokom noci ne pukne glupi srpski ADSL)
A nasao sam na nekom sajtu likove koji imaju najnovije uputstvo za ove nove, redizajnirane modele, i za ove sa JTS motorima! Treba da naprave torent link, pa cemo da vidimo... ako daju link, skinucu ga...
-
Go
- Drug Član
Na eDonkey se pre otprilike mesec dana pojavio workshop manual za restilizovani model 156-ice. Posto sam na dial-up nisam stigao da proverim. Inace trazi se kao Alfa.Romeo.156.Workshop.Manual.iso a informaciju sam pronasao na forumu http://www.alfisti.hr neka neko proveri da li je za nove 156-ice i da li se jos uvek tamo nalazi.
Sta je taj rar fajl sto skidate, moj manual za 156-icu (sa roel sajta) je u startu pokrivao nekoliko jezika.
Sta je taj rar fajl sto skidate, moj manual za 156-icu (sa roel sajta) je u startu pokrivao nekoliko jezika.
-
Go
- Drug Član
OK, skida se... nasao sam dve verzije pa cu videti da li je to to... trebalo bi kasno uvece da bude gotovo.
Ovaj RAR sto sam skinuo juce je isti onaj manual koji izgleda svi imate, samo sa dva modela vise, 3.2 V6 i 2.0 JTS
Ni u jednom nema restilizovanog enterijera!
Ja sada pokusavam da nadjem taj Examiner da radi, ali svi fajlovi do sada su sa greskom na zalost. Skinuo sam ih vec jedno 5 ove i prosle noci i ostao mi je jos jedan!
Ovaj RAR sto sam skinuo juce je isti onaj manual koji izgleda svi imate, samo sa dva modela vise, 3.2 V6 i 2.0 JTS
Ni u jednom nema restilizovanog enterijera!
Ja sada pokusavam da nadjem taj Examiner da radi, ali svi fajlovi do sada su sa greskom na zalost. Skinuo sam ih vec jedno 5 ove i prosle noci i ostao mi je jos jedan!
-
Go
- Drug Član
Vidim na dosta mesta se spominje dosta adaptera. Ja nisam dublje ulazio u problematiku, ali sve sto postoji napolju, ja mogu da nabavim u roku od par dana, ako mi je bas stalo!
Nego nisam shvatio sto se softwarea tice, jel ti to imas ili sta?
Ljudi na netu svi traze ispravan software da downloaduju???
Vidim na dosta mesta se spominje dosta adaptera. Ja nisam dublje ulazio u problematiku, ali sve sto postoji napolju, ja mogu da nabavim u roku od par dana, ako mi je bas stalo!
Nego nisam shvatio sto se softwarea tice, jel ti to imas ili sta?
Ljudi na netu svi traze ispravan software da downloaduju???
-
Go
- Drug Član
ALFA_156_WORKSHOP_MANUAL_ENG.ISO 606.32MB (ovo je najnovije koje sam do sada nasao, verzija 32.2.124)
Alfa 156 workshop manual.iso 531.81
i jos jedno od 505 MB, izbrisao sam ga odmah jel je bas staro.
Ni u jednom nema redizajniranih modela...
ARistic napisao:Na eDonkey se pre otprilike mesec dana pojavio workshop manual za restilizovani model 156-ice. Posto sam na dial-up nisam stigao da proverim. Inace trazi se kao Alfa.Romeo.156.Workshop.Manual.iso a informaciju sam pronasao na forumu http://www.alfisti.hr neka neko proveri da li je za nove 156-ice i da li se jos uvek tamo nalazi.
Skinuo sam tri uputstva:
ALFA_156_WORKSHOP_MANUAL_ENG.ISO 606.32MB (ovo je najnovije koje sam do sada nasao, verzija 32.2.124)
Alfa 156 workshop manual.iso 531.81
i jos jedno od 505 MB, izbrisao sam ga odmah jel je bas staro.
Ni u jednom nema redizajniranih modela...