ALFA ROMEO 75 - The Last Real Legend!
- ljube-kugla
- Garaža: alfa 75
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 166
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 147
1.9 jtd 8v - Lokacija: Batajnica
- ljube-kugla
- Garaža: alfa 75
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 166
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 147
1.9 jtd 8v - Lokacija: Batajnica
dobio sam auto datu 2005 sutra ce doci drugar da je .sredi. posto meni nesto ne ide pa ti javim ako se ne snadjes
ko na nas krene iz mesta je naje&o
- dekideki
- Drug Član
- Garaža: 2001. Alfa Romeo 156 2.0 16V
cuo sam iz devete ruke kad su neke daleeeeeke rodjake saznale da sam uzeo 155, da postoji neki Aleksa koji ima 75 i ispod haube ima neko chudo! i napricase mi sto stvari vezane za tebe, ja se kao iscudjavam, nemam pojma. rekoh, aj raspitacu se.
svaka cast, jos jednom. jedva cekam da chujem zverku. 24V, uh!
poz.
cuo sam iz devete ruke kad su neke daleeeeeke rodjake saznale da sam uzeo 155, da postoji neki Aleksa koji ima 75 i ispod haube ima neko chudo! i napricase mi sto stvari vezane za tebe, ja se kao iscudjavam, nemam pojma. rekoh, aj raspitacu se.

svaka cast, jos jednom. jedva cekam da chujem zverku. 24V, uh!
poz.
-
Go
- Drug Član
ja se taman ponadao da75v6 napisao:[img=http://img422.imageshack.us/img422/7512/dsc02443no5.th.jpg]
e ovo kad budete imali onda se javite
- Gruja
- Garaža: Alfa Romeo 75 TS
Ako i pase 24v glava na 12v blok, kako stoji to onda sa elektronikom?
Mislim konkretno na senzore kojih ima svuda, dal bi tu bila 'hebada?
P.S. Prolazim vec par veceri nocu pored sajma i snimio sam da blizu Gospodarske Mehane stalno stoji jedan mnogo lep sektomobil!!!
Srebrna je, ima klasicne aluminijumske 14ice (ki moje) i branike Turbo/V6.. Ima i staru sivu masku & novije retrovizore ali nisu u boji karoserije...
Ako neko prolazi sa nekim flajerom kluba tuda nek zakaci coveku, bilo bi bas lepo da ga .imamo...
Mislim konkretno na senzore kojih ima svuda, dal bi tu bila 'hebada?
P.S. Prolazim vec par veceri nocu pored sajma i snimio sam da blizu Gospodarske Mehane stalno stoji jedan mnogo lep sektomobil!!!
Srebrna je, ima klasicne aluminijumske 14ice (ki moje) i branike Turbo/V6.. Ima i staru sivu masku & novije retrovizore ali nisu u boji karoserije...
Ako neko prolazi sa nekim flajerom kluba tuda nek zakaci coveku, bilo bi bas lepo da ga .imamo...

-
Go
- Drug Član
@nigy kakav crni problem, tako i treba da radimo...
mozda ce nekom sektasu biti zanimljivo:
pre par dana sam video na ceraku (okretnica 52, cerski venac) na parkingu jednu crvenu slupanu 75ts, izgleda da se nasla u sendvicu jer je popila i napred i pozadi... definitivno nije u voznom stanju ali na njoj ima dosta lepih detalja sto bi mozda nekog od vas zanimalo... felne, (kao sto stoje pored aleksinog motora na fotki gore) mehanika, plastike itd...
e sad, video sam da stoji neki papir na prozoru, nisam imao vremena da stajem i detaljno vidim cenu ili da li je daje u delovima...
mozda ce nekom sektasu biti zanimljivo:
pre par dana sam video na ceraku (okretnica 52, cerski venac) na parkingu jednu crvenu slupanu 75ts, izgleda da se nasla u sendvicu jer je popila i napred i pozadi... definitivno nije u voznom stanju ali na njoj ima dosta lepih detalja sto bi mozda nekog od vas zanimalo... felne, (kao sto stoje pored aleksinog motora na fotki gore) mehanika, plastike itd...
e sad, video sam da stoji neki papir na prozoru, nisam imao vremena da stajem i detaljno vidim cenu ili da li je daje u delovima...