ALFA ROMEO 75 - The Legend Continues...
-
Go
- Drug Član
Nego, da vas priupitam, kako se borite sa pojasevima?
Ranije, kada se zaglavi, ja ga cimnem par puta i radi,
ali evo ve
Ranije, kada se zaglavi, ja ga cimnem par puta i radi,
ali evo ve
- superfly tnt
- Garaža: Ford Tabanus
- superfly tnt
i sad mislis da ti je alfa brza?ciccio75 napisao:ja imam h pojas u 4 tocke prihvata i nemam problema s njim.....
- starac vujadin
- Garaža: Laguna Coupe, Smart
- starac vujadin
Taj na koga mislis ima verovatno najmanje sanse da mi bude sledeci auto, ali da je dobar - dobar je.
Ali, smislio sam ja sta je dobro za tebe ako, ne daj Boze, prodas 75-icu...

Ali, smislio sam ja sta je dobro za tebe ako, ne daj Boze, prodas 75-icu...

Acqua-Olio-Benzina
- starac vujadin
Kakav TDI za Starca, to bre mnogo brzo... Samo S[color=orange:e59bf688f9]D[/color][color=violet:e59bf688f9]I [/color]i to karavan :treca brzina
Acqua-Olio-Benzina
- ljube-kugla
- Garaža: alfa 75
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 166
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 147
1.9 jtd 8v - Lokacija: Batajnica
nije za sneg nego kad ides u svaleraciju da pokosis travu,pa da se malo zamota vutra
ko na nas krene iz mesta je naje&o
- superfly tnt
pa de ljudi kakvi su to ukrasi, da mi nisu truli rubnjaci skinuo bi one plastike, ustvari skinuo sam ih, a i one plasticne pragove, cemu to? jel ide alfa brze stim? neide, pa onda cemu. sve dole , diktatura.
goli auti, gole zene.
malo sam popio.
i vesel sam
bio vani 2 km od kuce , vidio 3 patrole pred nosom, svaki put skine lika ispred mene. jel to sreca ili znanje.
neradi mi svjetlo, nemam tablicu napred, nisam vezan, a koncentracija krvi u alkoholu najvise 2 promila. neznam sta bi im provalio , .pa gospon policajac malo sam si spil gemista, kaj morem.
eto piiiip ga, vidimo se ujutro
pa de ljudi kakvi su to ukrasi, da mi nisu truli rubnjaci skinuo bi one plastike, ustvari skinuo sam ih, a i one plasticne pragove, cemu to? jel ide alfa brze stim? neide, pa onda cemu. sve dole , diktatura.
goli auti, gole zene.
malo sam popio.
i vesel sam
bio vani 2 km od kuce , vidio 3 patrole pred nosom, svaki put skine lika ispred mene. jel to sreca ili znanje.
neradi mi svjetlo, nemam tablicu napred, nisam vezan, a koncentracija krvi u alkoholu najvise 2 promila. neznam sta bi im provalio , .pa gospon policajac malo sam si spil gemista, kaj morem.
eto piiiip ga, vidimo se ujutro