ALFA ROMEO 75 - The Legend Continues...
- ljube-kugla
- Garaža: alfa 75
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 166
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 147
1.9 jtd 8v - Lokacija: Batajnica
- superfly tnt
- Garaža: Ford Tabanus
sve ok ali sta se mjeri. nemogu ni priblizno naci nesto sta je blizu tih 111.5ljube-kugla napisao:pomicno kljunasto merilo u digitalnom izdanju i sve pise ili odnesi na masinsku obradu na merenje
- superfly tnt
- Dora
- honorable
- Garaža: FIAT :(
- ljube-kugla
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 166
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 147
jel neko prepravljao mehanizam brisaca sa dva na jedan
nadjoh interesantno
http://alfagtv6.com/bb/viewtopic.php?t= ... 96c241c81e
[size=]Ljube koristi dugmence za izmenu posta, thx.[/size]
nadjoh interesantno
http://alfagtv6.com/bb/viewtopic.php?t= ... 96c241c81e
[size=]Ljube koristi dugmence za izmenu posta, thx.[/size]
ko na nas krene iz mesta je naje&o
- ljube-kugla
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 166
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 147
e ljudi jel neko ubacivo motore za prozore pozadi i od cega,probao sam prednje giulietine i ne mogu da stanu ali prekidaci odgovaraju
- ljube-kugla
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 166
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 147
- ljube-kugla
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 166
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 147
nista cujemo se ovih dana,ali necu dolaziti pre vikenda sigurno
-
Go
- Drug Član
ALFA ROMEO 75 2.0 T.S.
Modifikationen: Spezialfahrwerk (-80/60mm) ? WORK CR-02 8x17 / 9x17 -- 205/40-17 / 225/35-17 ? Lackierung in RAL-Orange ? NOS-Einspritzung ? Spezial-Komplettauspuffanlage...

Jedino je sjebo sa obrvicama i ovim sranjima na prozorima napred..
Eto pozalio sam se...
ALFA ROMEO 75 2.0 T.S.
Modifikationen: Spezialfahrwerk (-80/60mm) ? WORK CR-02 8x17 / 9x17 -- 205/40-17 / 225/35-17 ? Lackierung in RAL-Orange ? NOS-Einspritzung ? Spezial-Komplettauspuffanlage...
Jedino je sjebo sa obrvicama i ovim sranjima na prozorima napred..
Eto pozalio sam se...
- ljube-kugla
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 166
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 147
sta fali narandzastoj,auto je na svom mestu,sve joj stoji ali one pozicije na branicima mi vise zapadaju u oci,a sa ovom visinom auto bi mogao da se vozim samo kroz ulicu,eventualno po glavnoj ulici,a da predjem prugu jedino sa hidraulikom ili vazdusnim jastucima
- JaMaL
- Garaža: 75 TS
75 TB - Lokacija: Severno od Albukerkija
Crna je mnogo bolje sredjena... mislim da kod 75ica diskretan styling je kljucna rec... tako da uklanjanje zmigavaca - pozicija - kvaka... prava stvar... narandzasta je vec previshe pimp... ne dolikuje automobilu tih godina... 
A spustanje 75ice za svakodnevnu voznju nikada nije dobra ideja... i sa standardnom mora da se pazi na lazece itd... kamoli sa spustenom... dakle normalna voznja po gradu otpada cim se spusti auto... cak i da prodje ulicom nikada ga nemozete parkirati na ivicnjak...
edit: sad citam specs od crne... spustena 80mm napred 60 mm nazad... to je nisko... felne 7x17 napred i 8x18 nazad.... 18 nazad... lepo...

A spustanje 75ice za svakodnevnu voznju nikada nije dobra ideja... i sa standardnom mora da se pazi na lazece itd... kamoli sa spustenom... dakle normalna voznja po gradu otpada cim se spusti auto... cak i da prodje ulicom nikada ga nemozete parkirati na ivicnjak...
edit: sad citam specs od crne... spustena 80mm napred 60 mm nazad... to je nisko... felne 7x17 napred i 8x18 nazad.... 18 nazad... lepo...
- Dora
- honorable
- Garaža: FIAT :(
- superfly tnt
ima malog crnca koji otvara vrata kad vlasnik stisne dugme. nego kakav je to auto? nismo u americi da se furamo na pimp maj rajd.
nakon svih ovih godina druzenja sa alfom sam shvatio da je 75ica savrsen auto i sta god metnes na nju samo joj kvari izgled. jedino sta dolazi u obzir je da se skine jos stagod snje.
nakon svih ovih godina druzenja sa alfom sam shvatio da je 75ica savrsen auto i sta god metnes na nju samo joj kvari izgled. jedino sta dolazi u obzir je da se skine jos stagod snje.