Znam iz licnog iskustva, posto zeni otmem 147 svakih par dana, pa se desavalo jedno vreme cesto da pri pomeranju i spustanju sedista opici greska. Od kako uradih ovo sto sam ti napsiao, ne secam se kada se desilo poslednji put.

OBAVEZNI su na svim van gradskim putevima. Ne pitajte kako znamboki76 napisao:Bez obzira na gume lanci spadaju u obaveznu opremu na planinskim putevima
Na svim putevima van naselja lanci su obavezni kao oprema.bums85 napisao:Da li je neko isao mozda na kopaonik bez lanaca i da li su obavezni ako imas dobre zimske gume? Mislim na obaveznu montazu
boki76 napisao:Nije strasno kada to uradis jednom, dva puta. Moj ti je savet da ako ih imas, negde na parkingu stavis i skines jedanput i to ce ti biti dovoljno za trening. Ja sam ih prvi put prosle zime koristio. Prvi put je bilo zeznuto, posle ok. Ne moras da ih stavljas ako nemasvproblem da prodjes putem. Ali je obavezno da ih imas.
YUgisa napisao:Ima i onih koji nemaju toliko mesta izmedju gume i ruba da stane lanac
Mucenica...COYG napisao:YUgisa napisao:Ima i onih koji nemaju toliko mesta izmedju gume i ruba da stane lanac
Samo nazad
http://www.polovniautomobili.com/auto-o ... kchip-tune