Sta se sve vidja na nasim putevima!!!
- Mique
- Garaža: Mercedes GL500 4Matic
Audi TT Quattro - Lokacija: Beograd
Re: Sta se sve vidja na nasim putevima!!!
Već sam pisao o tome kako su mu Železniku na pauk podigli Apollo , Porsche , F150 , F360 ... Tako da , mrka kapa ...
Postoje 2 vrste telefona : Nokia i ostali
Postoje 2 vrste konzola : Sony i ostali
Postoje 2 vrste automobila : Alfa i ostali
Postoje 2 vrste konzola : Sony i ostali
Postoje 2 vrste automobila : Alfa i ostali
- HEMI 426
- Garaža: Ford Focus 2.0 Ghia
Ja sam vozio njegov F150, onaj sa "24 inca, bele boje... 

- Dragon
- Saradnik Uprave
- Garaža: Giulietta 1.4 Distinctive
ex GTV Cup 2.0 TS
ex 156 JTD SP
ex 147 2.0 TS
ex147 1.9JTDm - Lokacija: Beograd
Daleko mu lepa kuca, njemu i njegovim automobilima.
John Lennon - 2600 Sprint, SS, Pope John Paul II - Sei (Alfa 6), Sophia Loren - Duetto, Frank Zappa - 1969 GTV, Ralph Lauren - 8C2900B, Nick Mason - TZ-1, John F. Kennedy - Giulietta Spider, Eric Clapton - 6C 2500 Super Sport, Dragon - GTV Cup.
- Dragon
- Saradnik Uprave
ex GTV Cup 2.0 TS
ex 156 JTD SP
ex 147 2.0 TS

John Lennon - 2600 Sprint, SS, Pope John Paul II - Sei (Alfa 6), Sophia Loren - Duetto, Frank Zappa - 1969 GTV, Ralph Lauren - 8C2900B, Nick Mason - TZ-1, John F. Kennedy - Giulietta Spider, Eric Clapton - 6C 2500 Super Sport, Dragon - GTV Cup.
- SCHUMACHER
- Garaža: Ex ALFA ROMEO 155 2.0 8V T.SPARK
Ex ALFA ROMEO 145 1.4 16V T.SPARK
ALFA ROMEO 155 2.0 16V T.SPARK
ALFA ROMEO 156 1.9 JTD
ALFA ROMEO 166 2.4 JTD
ALFA ROMEO 166 3.0 V6 24V - Lokacija: PODGORICA

"Tresu se soliteri,
jer mi smo bombarderi,
kolaju po prasini
price o zloj masini".
jer mi smo bombarderi,
kolaju po prasini
price o zloj masini".
- iznogudovic
- Garaža: Rosso 147 1.6 105 ks 2002
- MARKO-BG
- Garaža: Alfa 145 1.7 16v BOXER
svaka cast. boja je vrh!!!!!srb011 napisao:evo kalibre
http://img19.imageshack.us/img19/7785/imag0307i.jpg

- DushanSD
- Garaža: Alfa Romeo 156 SW GQ 1.9 JTDm 150hp 2005
- ljube-kugla
- Garaža: alfa 75
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 166
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 147
1.9 jtd 8v - Lokacija: Batajnica
fali joj peteljka sa par listica
ko na nas krene iz mesta je naje&o
- Dragon
- Saradnik Uprave
ex GTV Cup 2.0 TS
ex 156 JTD SP
ex 147 2.0 TS
EVO V

- MARKO-BG
- Garaža: Alfa 145 1.7 16v BOXER
vrata se otvaraju na gore da bi imao gde kantar da okaci!!! promasio je boju trebao je da je ofarba u tezga zelenu!!!!!! prava pijacarka!!!!srb011 napisao:evo kalibre
http://img19.imageshack.us/img19/7785/imag0307i.jpg

- Stefan Zailac
- Garaža: Nešto strano i privremeno...
Alfa Romeo 164 Q4 V6 24V snimljena na Jazz-u u Crnoj Gori. Vozi se u BG.
Fotkano telefonom pa...
Bilo bi lepo malo uložiti jer je ovo prava retkost.

Fotkano telefonom pa...
Bilo bi lepo malo uložiti jer je ovo prava retkost.

- sErGiO
- Garaža: Alfa Romeo 156SW 1.8TS
Ja sam je viđao jedno vreme ovde na Zvezdari ali nema je već dosta dugo ovde. Meni se čini da treba uložiti malo više (dooosta) para da bi taj auto bio tip-top 

Purezza di linea e prefezione del meccanismo - Alfa Romeo
l silenzio notturno è stato disturbato bruttamente dalla musica del mio cuore sportivo!
l silenzio notturno è stato disturbato bruttamente dalla musica del mio cuore sportivo!
- neno-164st
- Garaža: alfa romeo 145 1.6 boxer
Kako skoro procitah u jednom postu ima ne prodaju ceo 4x4 pogon za 300e a to je najskuplja stavka na tom autu,ono ostalo su uobicajena ulaganja;gume,sredjivanje felni farbanje itd
Sta je u pitanju kod ulaganja u taj auto,jeli mehanika,motor,prenos?sErGiO napisao:Ja sam je viđao jedno vreme ovde na Zvezdari ali nema je već dosta dugo ovde. Meni se čini da treba uložiti malo više (dooosta) para da bi taj auto bio tip-top
Kako skoro procitah u jednom postu ima ne prodaju ceo 4x4 pogon za 300e a to je najskuplja stavka na tom autu,ono ostalo su uobicajena ulaganja;gume,sredjivanje felni farbanje itd

- sErGiO
Ma pazi to je moja slobodna procena, nisam ja vozio taj auto niti sam razgovarao sa vlasnikom ali sam je dosta zagledao i deluje mi dosta zapušteno (možda se nešto popravilo u međuvremenu, ne znam). Moj auto je bio pomalo zapušten kad sam ga kupio pa sam uložio sigurno preko 2000 € u njega da bude dobar, ne tip top nego dobar, a ovo je još 3x komplikovaniji auto od moje direktorke (TS bez klime). Na tom autu je možda sve od mehanike ispravno ali postoji mali milion sitnica koje mogu mnooogo da promene sliku o autu kad se sve sabere. Koliko koštaju dobri amortizeri za taj auto? Čini mi se da fabrički idu neki što se šteluju iz kabine na dugme?! Sređivanje trapova? Neki dihtung ili više njih je sigurno propiškio a kad se već otvara onda...Koliko je set kvačila? Kvalitetno ulje, kočiona tečnost, rashladna tečnost...? Kočnice? Gde naći dobre diskove i pločice a da nisu klepanje po ušima za taj auto? Got the point 

- neno-164st
,kad bi sve to sto si naveo menjao dobio bi takoreci nov auto.Ipak nije to tako skupo.Evo u oglasima jedan q4 stranac se prodaje kompletan za 600e,mozda bi spustio jos za 50e.Da mu je sve to sto si pomenuo otislo nebi se usudio da dodje iz Bg-a do mora.Naravno razumem te to je ipak star auto i da ga dovedes u priblizno fabricko stanje morao bi da ga farbas kod dobrog majstora,a to je oko 1000e,pa onda ostale stvari.A da se sredi da bude ispravan i siguran za voznju i sitnice poput amblema,dugmica,sijalica poneki semering,nije to strasno.Ja imam isti takav samo je zamenjen motor,stavljen je 2.0v6tb,sve drugo je ispravno pa i ti stelujuci amortizeri na dugme,ipak je to izdrzljiv i robusan auto.
Bdw. nesto mi se nevidi avatar?
Druze ti si stvarno puno ulozio u tvoj autosErGiO napisao:Ma pazi to je moja slobodna procena, nisam ja vozio taj auto niti sam razgovarao sa vlasnikom ali sam je dosta zagledao i deluje mi dosta zapušteno (možda se nešto popravilo u međuvremenu, ne znam). Moj auto je bio pomalo zapušten kad sam ga kupio pa sam uložio sigurno preko 2000 € u njega da bude dobar, ne tip top nego dobar, a ovo je još 3x komplikovaniji auto od moje direktorke (TS bez klime). Na tom autu je možda sve od mehanike ispravno ali postoji mali milion sitnica koje mogu mnooogo da promene sliku o autu kad se sve sabere. Koliko koštaju dobri amortizeri za taj auto? Čini mi se da fabrički idu neki što se šteluju iz kabine na dugme?! Sređivanje trapova? Neki dihtung ili više njih je sigurno propiškio a kad se već otvara onda...Koliko je set kvačila? Kvalitetno ulje, kočiona tečnost, rashladna tečnost...? Kočnice? Gde naći dobre diskove i pločice a da nisu klepanje po ušima za taj auto? Got the point

Bdw. nesto mi se nevidi avatar?

- sErGiO
Pa uložio sam u svoja auto jer ga vozim svaki dan a nemam ni dovoljno alata ni kanal da bih sam popravljao sve što treba. Evo ti samo nekoliko stavki:
- felne 16" + 4 letnje gume skoro 450 €
- 2 zimske gume 140 € a treba još 2
- set kvačila sa zamenom 170 €
- komplet prednje + komplet zadnje kočnice sa rukama + kočiona creva ~150-180 €
- Eibach Pro Kit opruge + ležajevi amortizera + viljuške + centriranje trapa ~150-200€
- farbanje oba branika 60 €
- 2x zamenjene svećice i kablovi ~ 120-150€
- znak na gepeku, desno stop svetlo, prednji desni žmigavac, nekoliko puta silen blokovi, 2x Osram sijalice, 1x Philips sijalice, zvučnici, mp3 plejer, 2 letnje gume 15" koje sam pocepao...
Da ne nabrajam dalje i računam redovne servise i ugradnju TNG uređaja koji sam platio 650 €
Misliš da je 2000 € mnogo 
- Eibach Pro Kit opruge + ležajevi amortizera + viljuške + centriranje trapa ~150-200€
- znak na gepeku, desno stop svetlo, prednji desni žmigavac, nekoliko puta silen blokovi, 2x Osram sijalice, 1x Philips sijalice, zvučnici, mp3 plejer, 2 letnje gume 15" koje sam pocepao...
Da ne nabrajam dalje i računam redovne servise i ugradnju TNG uređaja koji sam platio 650 €

- neno-164st
Mislim da si mnogo ulozio uzimajuci obzir na stanje na trzistu i vrednost auta,ali to nije do nas vlasnika,takve su cene,u svakom slucaju ja sam u Mirijevu pa oko si negde u prolazu volio bih da vidim tvoj auto i da popijemo usput posting.php?mode=quote&f=50&p=1358555#
Ti si u startu izgleda kupio auto koji mozda...mislim,neznam,ja bi ga mozda propustio do sledece prilike,tj.auta, opet neznam mozda je bio povoljan.Nije imao plin,felne i gume,set kvacila...sErGiO napisao:Pa uložio sam u svoja auto jer ga vozim svaki dan a nemam ni dovoljno alata ni kanal da bih sam popravljao sve što treba. Evo ti samo nekoliko stavki:
Da ne nabrajam dalje i računam redovne servise i ugradnju TNG uređaja koji sam platio 650 €Misliš da je 2000 € mnogo
Mislim da si mnogo ulozio uzimajuci obzir na stanje na trzistu i vrednost auta,ali to nije do nas vlasnika,takve su cene,u svakom slucaju ja sam u Mirijevu pa oko si negde u prolazu volio bih da vidim tvoj auto i da popijemo usput posting.php?mode=quote&f=50&p=1358555#
- sErGiO
Nije imao dobre gume i silen blokove kad sam ga kupio, sve ostalo je došlo vremenom. Ipak ga vozim već 3 godine i prešao sam sad već skoro 40000 sa tim autom
Znam da si u Mirijevu, mimoišli smo se par puta. Ja prolazim svaki dan kroz Mirijevo, a i preko dana sam tamo sa službenim kolima često. Gde si u Mirijevu?

- neno-164st
U,Mirijevu sam blizu pijace,evo moj broj kad budes u prolazu nazovi me;0607177173sErGiO napisao:Nije imao dobre gume i silen blokove kad sam ga kupio, sve ostalo je došlo vremenom. Ipak ga vozim već 3 godine i prešao sam sad već skoro 40000 sa tim automZnam da si u Mirijevu, mimoišli smo se par puta. Ja prolazim svaki dan kroz Mirijevo, a i preko dana sam tamo sa službenim kolima često. Gde si u Mirijevu?
Pozdrav,Nenad

- ljube-kugla
- Garaža: alfa 75
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 166
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 147
1.9 jtd 8v - Lokacija: Batajnica
pre neki dan primetim cudnu oznaku GTA,vozac tog auta je dugo vozio 155-icu pa je moguce da se odlucio i za ovaj primerak
dal je stvarno GTA,nisam mnogo primetio jer ima 16'' ali ima lep cunak,nije je mnogo gazio isli smo u koloni iza busa pa ga nisam ni cuo

dal je stvarno GTA,nisam mnogo primetio jer ima 16'' ali ima lep cunak,nije je mnogo gazio isli smo u koloni iza busa pa ga nisam ni cuo

ko na nas krene iz mesta je naje&o
- HEMI 426
- Garaža: Ford Focus 2.0 Ghia
- Diego
- Drug Član
- Garaža: AR 156 1.8 TS 2002.
- Bug
- Garaža: AR 156 q4 1.9mJTD
auto skola? Ja bi rado kod njih polagao
Video sam u subotici neka IT prodavnica ima direktorku sivu za sluzbeni auto.. prenosili neke flajere :cray:

Video sam u subotici neka IT prodavnica ima direktorku sivu za sluzbeni auto.. prenosili neke flajere :cray: