ALFA ROMEO 75 - Legende koje jure!
zasto nemoze da se nadje kad je na neki nacin potrosni materijal? pa mislio sam da ih pravim od stafova tvrdoce 12.9, ako mogu da se obrade na strugu. ma kod mene u gradu nema nista,sve neki priuceni majstori... inace sve sam radim 

- Zeljko155
- Garaža: 156 JTD
Druze ajd predstavi Alficu u Virusu da vidimo kakva je!malisa napisao:zasto nemoze da se nadje kad je na neki nacin potrosni materijal? pa mislio sam da ih pravim od stafova tvrdoce 12.9, ako mogu da se obrade na strugu. ma kod mene u gradu nema nista,sve neki priuceni majstori... inace sve sam radim

- ljube-kugla
- Garaža: alfa 75
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 166
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 147
1.9 jtd 8v - Lokacija: Batajnica
http://cgi.ebay.co.uk/Bosch-Super-4-Spa ... 06002r3268
ove svecice teram vec dve godine bez problema rade i lepse ide nego sa NGK
ove svecice teram vec dve godine bez problema rade i lepse ide nego sa NGK
ko na nas krene iz mesta je naje&o
- ljube-kugla
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 166
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 147
jel kome padalo na pamet da prepravi paljenje na sa klasicne cetiri svecice da pale dve i dve,kao kod TS-a,video sam da alfa 146 ima isti modul paljenja kao i moja bivsa corsa,gde ima dve pulne i vezuju se 1-4 i 2-3,i pali na otvoren ventil kaop i TS
razmisljam ali danas nisam stigao da probam obicnim kablom da premostim dve i dve svecice da vidim sta ce se desiti i hoce li biti razlike
posto ja imam taj modul sa cetiri dzeka jel zna ko kako se to vezuje,ne mogu da nadjem nigde semu

razmisljam ali danas nisam stigao da probam obicnim kablom da premostim dve i dve svecice da vidim sta ce se desiti i hoce li biti razlike
posto ja imam taj modul sa cetiri dzeka jel zna ko kako se to vezuje,ne mogu da nadjem nigde semu

- ljube-kugla
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 166
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 147
- ljube-kugla
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 166
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 147
- JaMaL
- Garaža: 75 TS
75 TB - Lokacija: Severno od Albukerkija
ovo na slici su ti bobine sa integrisanim modulom palenja... ali njemu treba timing... sto radi razvodna ruka sad kod nas...
Re: ALFA ROMEO 75 - Legende koje jure!
ne kapiram sta zelis da uradis... mislis da eliminises razvodnu ruku?posto ja imam taj modul sa cetiri dzeka jel zna ko kako se to vezuje,ne mogu da nadjem nigde semu
ovo na slici su ti bobine sa integrisanim modulom palenja... ali njemu treba timing... sto radi razvodna ruka sad kod nas...
- ljube-kugla
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 166
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 147
danas sam probao da prevezem 1-4 i 2-3 svecicu ali se ponasa kao kad se paljenje omane za 180 stepeni
tako da ne moze da radi kao TS
nema veze bar sam probao jos jednu ideju,nego dal se kod TS-a oba razvodnika steluju da baca u GMT ili jedan ide u tacku a drugi kasnije
tako da ne moze da radi kao TS
nema veze bar sam probao jos jednu ideju,nego dal se kod TS-a oba razvodnika steluju da baca u GMT ili jedan ide u tacku a drugi kasnije
- Tihomirce
- Garaža: Alfa Romeo
156 1.9JTD - Lokacija: Arandjelovac
ECU mu daje kad da baci varnicu , tako da možeš da ih vrtiš kako hoćeš , a istovremeno bacaju varnicu 

- ljube-kugla
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 166
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 147
hm,lepo ja kazem cim tu ima vise od cetiri zice to je komplikovano
- Sklabinski ar166
- Garaža: Alfa Romeo 159 sportwagon 1.9 jtdm 150
Citroen Jumper Maxi 3.0 Multijet/HDI 160 - Lokacija: Stara Pazova
- Zeljko155
- Tihomirce
- Garaža: Alfa Romeo
156 1.9JTD - Lokacija: Arandjelovac
- Zeljko155
-
ki
- Drug Član
Tu je i Vuk Nemanjina crna America + jos jedna na Galenici, mislim da je crvene boje + siva od Steve Vepra.
- Sklabinski ar166
- Garaža: Alfa Romeo 159 sportwagon 1.9 jtdm 150
Citroen Jumper Maxi 3.0 Multijet/HDI 160 - Lokacija: Stara Pazova
i na kraju koliko je to
5 6 7 8 .......
alfa romeo di nell anima
5 6 7 8 .......

alfa romeo di nell anima
-
ki
- Drug Član
- OMP
- Garaža: GP TJet
koja je ta iz KŠ??? kako izgleda 

Ex Yu Racing - blog o istoriji auto trka u bivsoj Jugoslaviji
- Gruja
- Garaža: Alfa Romeo 75 TS
Crna, neki matori je prodavao jos 2006te kad sam ja jurio auto al nisam imao dovoljno parica...
-
ki
- Drug Član
A ja kad sam je jurio, nije bila na prodaju pa nisam mogao naci matorog.
Auto je navodno brutalno perfektan, a taj lik je u nekim rodbinskim odnosima sa onim sto rastura boxere itd...

- OMP
moj skolski drugar ima jednu crnu amerika, nije lose izgledala ali je bas retko vidjam, ne znam ni da li je jos kod njega
bas cu da prodjem pored njegove kuce prvom prilikom kad idem na taj kraj da vidim jel je jos ima, to je jedina crna koju ja znam u gradu
e sad taj matorac???? jedino ako to nije ta pa je njegov cale prodavao ali sumnjam
inace jako ih malo ima i uglavnom su neke jadne, ima jedna crvena od jednog mog poznanika, mislim da nije losa ovako samo izbledela, ne znam koji motor ali mislim da je 2,0
znam za jednu šampanj boje kao i jednu belu a ima ih mozda jos par ali ne obracam paznju na njih jer su uglavnom neprimetne i lose

inace jako ih malo ima i uglavnom su neke jadne, ima jedna crvena od jednog mog poznanika, mislim da nije losa ovako samo izbledela, ne znam koji motor ali mislim da je 2,0

-
ki
- Drug Član
Pazi taj matorac ima nekih 4-5 automobila, ili je bar tada imao (pre 3 god) pa ako ti se uklapa u pricu to je onda ta..? Mada mi je i Tokyo pricao da je video auto uzivo, te da je bukvalno odlepio koliko je ocuvana bila.
- OMP
nemam pojma, ovaj ortak odavno ne zivi sa caletom jos posle skole ali rade zajedno, mada koliko sam video tu alfu nije nesto u bas perverznom stanju, doduse uvek sam je u prolazu gledao i uvak je bila prljava ali nije ostavila neki jak utisak ne mene
samo znam da mi se jednom pohvalio da je kupio i da je amerka, kao extra, ovo, ono
sa njim se bas bas retko srecem, nemam njegov broj jer nismo ostali u nekom kontaktu posle skole ali raspitacu se bas preko nekih ortaka
a mozda to nije ta uopste mada ja ne znam nijednu drugu crnu

a mozda to nije ta uopste mada ja ne znam nijednu drugu crnu

- TOXON
- Garaža: Bmw E30 318is
Ta koju sam spominjao lakiju iz Krusevca je bila u perfektno ocuvanom fabrickom stanju, sa 135k u prvoj boji, zdrava i prava kao strela...
Zao mi sto je tada ne kupih, cena mi je bila malo jaca...
Izgubio sam br. ali znao bi da nadjem lokaciju kada bi otisao opet...
Cisto sumnjam da je jos kod njega, ali ko zna???
Zao mi sto je tada ne kupih, cena mi je bila malo jaca...
Izgubio sam br. ali znao bi da nadjem lokaciju kada bi otisao opet...
Cisto sumnjam da je jos kod njega, ali ko zna???
-
ki
- Drug Član
On je tada odustao od prodaje i po prici od lika koji se bavi delovima, nece je ni prodavati kod nas. Neko mu bacio rovca da je odveze u Nemacku...