sekta napada naveliko............malo nas je ali svako od nas ima malu kolekciju alfi.........to mi se svidja...........malo nas je al smo jaki i slozni.........bratsvo,jedinstvo i alfe 75 i ostale transaxle.............ljube-kugla napisao:kako covek moze da upropasti i zapusti auto pa to je strasno,ali zato smo mi tu da ih popravljamo
auu pa to je puno previse. za 900 eura bi trebala bit u savrsenom stanju i mozda jos 1 mj registracije.killaz napisao:Superfly: Ovu 'petku bi kod nas cenili minimum 900 eur.
bas me zanima kako ce proci moja nabavka dijelova. podijelio sam dosta svojih dijelova, pa da vidimo kako ce mi se to vratit.ljube-kugla napisao:,kad namislim da kupim,koliko trazi toliko dam,a kad treba da prodam em dajem skoro za dz i jos im skupo,mislim sta reci
ova 75-ica me podsjeca na moju......ljube-kugla napisao:evo nadjoh jednu alu
http://www.club-vw.cl/foros/index.php?s ... ost&id=349
Mi smo ti kao pravda spori ali dostisuperfly tnt napisao:spori ste vi dalmatinci. ja ubacio motor pospajao sve jedino mi je podivljao ARC i nemogu ugasit brisace. jos smo ujutro iscupali jedan V6 iz 164 na drugom kraju grada. ajmo brze to malo linchine.
slikat mi se neda ali sjaji se ko pasje yaye.