zeznuto sto se balansa tice... bilo je vise tema napolje o tome...
polozaj osovina u odnosu na sasiju, pogotovo prednje... ima toga. ukratko - sve se svodi 155 jednostavno nije pravljena za RWD.
inace, V6TB sa gigantskim IC? dragulj.
podpitanje: jel tansseksualka ili je menjac napred?
znaci v6 24ventila + turbo (neki poveci) + rwd ?? Jbg. mislim da je to nesto sto 1 alfista moze samo da pozeli... sve je onako kako bi radio da imam para ,a da ne gubi na alfinom duhu (motor cist alfin,pogon,transmisija) Mnogo dobro..
Ovaj je ukombinovao GTV6 sa 155-com ceo donji postroj zajedno sa motorom i menjacem i zadnji pogon je na njoj to je sa nekog engleskog ili holandskog sajta jer su oni bas zesce zarazeni alfa virusom, imao je citav postupak pakovanja cini mi se da je bila i cena projekta.
GTV6 i 155-opasna kombinacija,a Holandjani su ludaci kad je Alfa u pitanju,mada sve ovo ne kosta preko 2000-3000 hiljade,a to je njihova jedna plata tako da...Jbg
"Tresu se soliteri,
jer mi smo bombarderi,
kolaju po prasini
price o zloj masini".
huh.... tesko....ako je i turbina (koju nigde ne vidim) stavljena ,onda je kostalo mnogo vise...
Ali opet je sustina da. Moze za 2,3 meseca ozbiljan project da sprovede u delo.. i samim tim ispuni svoj merak... Aaaa 'ocu 155icu sa zadnjom vucom i sa 24v Dok mi mozemo samo da mastamo...
naravno da nije konstruisan za rwd ali u varijanti sa nekim bmw-ovim menjacem napred moze biti super zabavan auto... ne ide mu u prilog tezina za visoke performanse, ali bi u bacanju guzice trebao da se ponasa slicno kao e36
treba videti sliku odozgo ili sa strane gde bi se video polozaj motora u odnosu na tockove...
mozda jedan od buducih projekta
usput pitanje za one koji imaju 155 bez abs-a!
treba mi raspored cevi na glavnom kocionom cilindru? koja rupa za koji tocak? ako neko ima vremena da proveri na svom autu?
Mozda je nevezano pitanje ali neznam gde da ga postavim.Naime ova prva lampa sa leve strane mi se stalno pali mada imam tecnosti za brisace,a ova zadnja za akumulator mi se pocela od skoro pali a sad mi se i akumulator ispraznio.Da nije to lampa za alternator ili sta vec?
Pomazite ljudi
@boka
prva lampica ti se pali jel je plovak upio tešnost i postao težek ,
vremenom se to dešava
možeš da ga skineš i dobro osušiš pa premažeš brodskim lakom da ne upija ponovo
mozda se pocepala izolacija na kablicu pa dodiruje masu i prazni ti accu.verovatno postoji i senzor koji daje signal led-u da nesto nije u redu verovatno ili je crko ili je prljav. pozz
Bio sam kod majstora sad i ne vuce mi struju nigde.Verovatno mi je akumulator malo losiji i zbog toga se isprazni.To se desava kad ga nevozim par dana.Alternator odlicno puni.
Hvala na pomoci ljudi
nazalost nemam te slicice sam nasao na http://www.carsfromitaly.net/ idi na alfa rome pa nadji 155 pa ima dole negde u textu da kliknes na slidzu i ono ti izbaci mislim da nema vece rezolucije... inace dobar sajt za italijane!