Mojo, proshetaj do onog vulkanizera u Ugrinovachkoj - Tokyo mu je ostavio svoje 15. kad je uzimao 16.-ice. Generalno se ne razlikuju po izgledu osim po dimenziji. Predpostavljam da ih nije josh prodao (jbg ne trazhi se to svaki dan)!
Shto se tiche felni i guma kod mene; ici ce najverovatnije 195/45/16 Danas smo ih farbali, slike uskoro.
Ove O.Z. imaju u Alfaholics garazhi - chisto ako pozhelish da ih dodirnesh, Milosh ih zaplenio ali su sa chetiri rupe, a i nece biti prodaje.
Vidi ga Tokyo al' je brz od kad ne vozi Yuga. Uh, dugo mi treba u poslednje vreme
ako nema felni sam tim rasponom i i tim ET-om,dupli distancer sa brezonima odgovarajucim rasponom za felne a rupama za 5x98,ima ljudi koji prave,ja imam 7x15 ET25 napred imam distancere 6mm a pozadi 26mm,i napred i nazad mi je guma ravna sa rubom,lezanje je za pohvalu,samo su mi zimske gume pa se malo cuju na asfaltu
Ovako mali update... Sto se tiche Bilsteina... konacno sam dobio nekog shefa prodaje kod naseg novog zastupnika bilstein... i situacija je sledece... B4 su 4000 din. po komadu... za B6 mi javlja do sutra, kaze da su nemacki i da odatle i stizu i da bilstein nema fabrike po rumuniji i slicno kao monroe itd... odrzao mi je predavanje o bla truc poslovnim politikama velikih firmi itd i o njihovom cilju... sta god...
!! Edit
E ovako javila mi se gospodjica Ana i rece mi da su B6 Sport oko 6200 din. po komadu i moguci datum isporuke i finalnu cenu ce znati tek u sredu jer je ne rade do tada zbog uskrsa... tako da tada pricamo dalje...
eo vratio se upravo sa turneje po slavoniji, osijek i okolica. 700km i oslo 60 i nes sitno litara plina. malo sam sporije vozio jer mi je stara bila pored. jednostavno sam zadivljen potrosenim kunama na toliko kilometara.
ocu da prodam moj auto, sta mislite koliko bi mogao dobiti za njega?
stanje je sledece:
felne borbet petokrake 16ice
gume odlicne napred 20545 nazad 22540
koni amortzeri
volan od drvo
kineski kn filter(al radi)
motor 233 konjova (ja brojao) 3.0 24v
volan servo radi
menjac neispada iz rikverca i nekrlja u drugu
limarija jos uvek nije trula (lim je neproziran, nevidi se kroz nju)
e da se pofalim izuo sam se 3kile za ulje TOTAL 75w/90 za menjac,pa ce vidimo razliku,a jel ima neki sper viska kod nekog u garazi,meni bi trebo jedan i neka servo letva