Kad bih prodao ,prije bih uzeo 155,nego 156...sve je na strani 155,jeftinija za odrzavanje,auto ima trkacku istoriju na kojoj mogu svi da zavide i nekako je vise ...
Sve je to relativno jer uzimas polovan auto i odrzavanje i eventualni troskovi zavise od stanja automobila... A nije da 156 nema trkacku istoriju Ali razumem te jer kao sto ti volis 155 ja isto volim 156 ...
Postoje 2 vrste telefona : Nokia i ostali
Postoje 2 vrste konzola : Sony i ostali
Postoje 2 vrste automobila : Alfa i ostali
Pa znas kako ta preterana snaga na prednjim tockovima vise odmaze nego sto pomaze , taj Autodelta 3.7 bi maximalno dosao do izrazaja kada bi bio RWD ili pak Q4
Postoje 2 vrste telefona : Nokia i ostali
Postoje 2 vrste konzola : Sony i ostali
Postoje 2 vrste automobila : Alfa i ostali
Sto se 156-ice tice-kad je izasla zadala je domaci zadatak za sve...I danas ljudi ne umiju da udju na zadnja vrata,kvake na prednjim vratima su enterijeru moze da pozavidi bilo koji sportski automobil,najbolji moguci odnos udobnost/vozne karakteristike,ali...155 je jednostavno legenda,auto koji ima koeficijent otpora vazduha manji nego Ferrari Maranello,koji je bio sampion u svim sampionatima gdje je ucestvovao,koji fabrika nije povlacila sa trka i posle pojavljivanja 156-ice,o razlici u kvalitetu ova dva modela da ne govorimo...Kad govorimo o GTA modelima 155 i 156,kada bi pitali nekog vlasnika:Koliko prodajes tvoju GTA,reci ce ti ona ovo,ona ono bla,bla-10.000 eur npr...A vlasnika 155 GTA da pitas:Koliko prodajes tvoju GTA-nece ti nista reci,slomice ti glavu...
"Tresu se soliteri,
jer mi smo bombarderi,
kolaju po prasini
price o zloj masini".
Kod ove poslednje mi se ne "svidza" sto nema znak i sto su lakirani stopovi,a za ostalo je ok,a ovoj crvenoj iznad vidi se da je posvecena maksimalna paznja...
"Tresu se soliteri,
jer mi smo bombarderi,
kolaju po prasini
price o zloj masini".