Spao kabl sa bobine
Imas

Ako još nisi ništa uradio,možda da batališ lepak za šoferku i probaš sa običnom "živom" gumom.Nije tu veliki pritisak,trebalo bi da može poslužitiSCHUMACHER napisao:Nista,zalijepicu ga lijepkom za soferku,pa ako nekad bude trebalo da se skida motoric-kupicu drugu bocu![]()
Kada sam kupio auto, prije mjesec dana, i krenuo u izmjene tipa filteri itd, otkrio sam da mu je neko skinuo filter za gorivo i prespojio crijevom. Rasjekao sam to crijevo i ubacio filter. Nisam primjetio neku razliku prije i poslije postavljanja filtera. Razmisljao sam o katalizatoru, jer je jos uvijek tu, nije skinut.Flavio napisao:Može biti vrlo lako da je do pumpe.
Svaki iole kršten majstor bi mogao lako da ti proveri pritisak koji ostvaruje pumpa.Na dovod benzina do dizni se stavi redno manometar i vidi se situacija.
Tu mogu biti i neke druge stvari tipa neredovno menjan filter benzina,zapušen katalizator ... ali,kreni od merenja pritiska benzina.
Možda i nije.alessandro napisao: Kada sam kupio auto, prije mjesec dana, i krenuo u izmjene tipa filteri itd, otkrio sam da mu je neko skinuo filter za gorivo i prespojio crijevom. Rasjekao sam to crijevo i ubacio filter. Nisam primjetio neku razliku prije i poslije postavljanja filtera.
Ako mislimo na isto,to treba da je filter sa aktivnim ugljem.Služi da filtrira benzinska i motorna isparenja iz sistema.To obično ne pravi neke probleme sem ako propadne neka od onih gumenih lulica pa hoće da povuče falš vazduh poneki put.alessandro napisao: I jedno pitanje. Cemu sluzi crna plasticna kutija u prednjem desnom blatobranu kroz koju prolazi dovod goriva?
ipak je bilo samo do osiguraca, ne znam kako mi se onaj dan istopio cim sam stavio nivi ali sa opet probao sa novim osiguracem i sve je ok, sad sljaka, mada desilo se nesto cudno, ocigledno ima veze sa ovim sto je izgoreo osigurac a to je da auto negde vuce struju i prazni mi akumulatorOMP napisao:nasao sam osigurac i jeste crkao ali ipak postoji negde neki spoj, kad sam stavio nov osigurac i dao kontakt poceo je da se greje i da se topi, e sad tek postaje zesca zajebancija neci gde se "zice dodiruju" ili sta se vec desava, treba ispratiti zice koje idu od osiguraca medjutim to je vrlo zeznuto, postoje 3 zice koje idu od osiguraca ali vidim samo 10ak cm i onda one ulaze u jedan deblji snop i gubi im se svaki dalji tragnisam pametan sta je ciniti