Koji tablet za Car PC
- junky01
- Garaža: Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD
Alfa Romeo GT - Lokacija: Krusevac
Nosac ne kupujes, ostaje tvoj a sijalica ima da se kupi na komad...30-40 dinara. 1,2w. Jedino treba da si iole vest sa lemilicom, izvadis staru sijalicu i ubacis novu i ponovo prelemis kontakt i to je to. Da ne bude nepotrebna jurnjava, nerviranje i na kraju kada nadjes original pucanja para.
Edit
Sad potrazih moje slike
ako ti je ovakav nosac onda se sijalica samo ubada, nema potrebe da se ista lemi

a sijalica je ova

Edit
Sad potrazih moje slike
ako ti je ovakav nosac onda se sijalica samo ubada, nema potrebe da se ista lemi

a sijalica je ova

- Danpil
- Garaža: Alfa Romeo 147 1.9 JTD
[MOD edit: Uklonjena reklama "na mala vrata"]
Sto se tice sijalice, prethodni vlasnik ju je zalemio za onaj crni nosac i pri pokusaju da je odlemimo smo sjebali taj nosac... I sad nigde ne mogu da nadjem. Nije sijalica kao tvoja,al nemam slike sad jer sam ih slucajno sve obrisao. :-)
Sto se tice sijalice, prethodni vlasnik ju je zalemio za onaj crni nosac i pri pokusaju da je odlemimo smo sjebali taj nosac... I sad nigde ne mogu da nadjem. Nije sijalica kao tvoja,al nemam slike sad jer sam ih slucajno sve obrisao. :-)
- Danpil
Ovo nije reklama za multimedije, vise ih ne prodajem, mrzi me da se cimam za 40 evra zarade. Multimedije sam kupovao po 190$ pa+ 4000dhl u Srbiji naplacuju otvaranje paketa + 7800 carina + dodatni troskovi. Blende su okvirno oko 2000 dinara. Mnogo drkanja za malo para. Ali postigao sam da ovi veci prodavci smanje cene svojih multimedija posto su oni android prodavali po 450 evra. Sad su svuda oko 350, ali i dalje nisu imali dobre multimedije kao moje. Moja ima hladnjak pozadi, vise rama i najnovije pojacalo koje je pocelo pre mesec dana da se ubacujem u ove multimedije pa im je i cena jaca sa tim pojacalom. Ali vredi svake pare.
- Danpil
Hahaha nisam stigao da otkucam da nije reklama i koliko sam sve placao moderator je sve obrisao... jbg...
- BobanR
- Garaža: Brera 2.4
Verovatno me je "Ja prodajem multimedije..." zavaralo pa sam pomislio da ti prodaješ multimedije...
Sébastien Loeb napisao:...Ore taj snijeg kao kombajn sjeno...
- Dulajo
- Garaža: Ex Alfa Romeo 147 1.9 JTDm 16V M-Jet
Ex Alfa Romeo Giulietta QV
Alfa Romeo Giulietta 1.4 170 TCT
Alfa Romeo 147 1.9 JTDm 16 M-Jet
Alfa Romeo Stelvio - Lokacija: Sydney
- Danpil
Car Launcher Pro. Placa se ali skini na Torentz imas aplikaciju, odlicno radi.
- rudicmiki
- Garaža: Alfa 147 1.9 JTD