Pukao zupcasti kais u Grckoj
- Fittipaldi
- Drug Član

- Garaža: KIA Pro Ceed
Z101 mediteran '82 - Lokacija: Beograd
Samo lagano, druže. Uradio si sve kako treba i deluje da će biti dobro. 
- alfausrcu
- Garaža: Ex Alfa Romeo 159 1.9 8v,Alfa Romeo 147 2004 1.9 jtd 16v,ex Fiat Bravo 2 2007 1.9 mjet,156 sw 1.9 jtd ex,156 2003 1.9 jtd 16v
Uvek gledaj da je moglo da bude ne daj boze,mnogo gore. Bitno je da ti je porodica,i naravno ti,zivi i zdravi.. Sve se to da nadoknaditi. Drzim ti palceve da sve bude ok.

- dekideki
- Drug Član

- Garaža: 2001. Alfa Romeo 156 2.0 16V
Ukratko sa telefona:
Ova Alfa 155 nece jos pod presu!
Sve je sredjeno i spakovano zaista vrhunski, Nikos je odradio lavovski posao za rekordno vreme, preko reda i zaista jeftino, pored ostecenih delova zamenio je i ceo set rolera i spaner zupcastog! kais je Gates, dihtung Victor Rainz, ostalo je sve original... ventili hidropodizaci gumice ventila senzor bregaste i jos neke sitnice.
Ceo rad, slepovanje 8,5km, delovi i jos ponesto je kostalo 600€. Nemam, ali posto se zaista pokazao kao vise nego prijatelj, od pozajmljenih para nategao sam jos bar 40 i castio ga. Veliko hvala prijateljima koji su mi poslali pare i svima vama na podrsci.
*slike, komplet utisci i kontakt ovog odlicnog majstora kacim kad stignemo u Beograd, sad ponovo one fige i palceve da dodjemo kuci!
Idem da se pakujem, krecemo Boze, zdravlje, nocas.
PozZ svima
Sent from my ZX Spectrum
Ova Alfa 155 nece jos pod presu!
Sve je sredjeno i spakovano zaista vrhunski, Nikos je odradio lavovski posao za rekordno vreme, preko reda i zaista jeftino, pored ostecenih delova zamenio je i ceo set rolera i spaner zupcastog! kais je Gates, dihtung Victor Rainz, ostalo je sve original... ventili hidropodizaci gumice ventila senzor bregaste i jos neke sitnice.
Ceo rad, slepovanje 8,5km, delovi i jos ponesto je kostalo 600€. Nemam, ali posto se zaista pokazao kao vise nego prijatelj, od pozajmljenih para nategao sam jos bar 40 i castio ga. Veliko hvala prijateljima koji su mi poslali pare i svima vama na podrsci.
*slike, komplet utisci i kontakt ovog odlicnog majstora kacim kad stignemo u Beograd, sad ponovo one fige i palceve da dodjemo kuci!
Idem da se pakujem, krecemo Boze, zdravlje, nocas.
PozZ svima
Sent from my ZX Spectrum
Poslednja izmena od dekideki u Pet Jul 04, 2014 7:04 pm, izmenjeno 1 put ukupno.
- AckeB
- Drug Član

- Garaža: Gtv 916 2.0 Twin Spark Ph2
BMW e63 630i N52B30 6 Spd Manual
Mercedes Benz S210 E270 CDI Avantgarde
Ex Alfa Romeo
- 2001 Alfa Romeo 156 1.8 Twin Spark
- 2000 Alfa Romeo 146 1.9 JTD 8v
- 2005 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm 16v - Lokacija: Sremska Kamenica
Deki is again, Deki is again
Deki is on the road again.
Naravno da držimo fige, mora sve biti u redu!
Neka se i ova igranka dobro završila.
Srećan put i sve najbolje!
Deki is on the road again.
Naravno da držimo fige, mora sve biti u redu!
Neka se i ova igranka dobro završila.
Srećan put i sve najbolje!
Un amore, una vita - Alfa Romeo
- alfausrcu
- Garaža: Ex Alfa Romeo 159 1.9 8v,Alfa Romeo 147 2004 1.9 jtd 16v,ex Fiat Bravo 2 2007 1.9 mjet,156 sw 1.9 jtd ex,156 2003 1.9 jtd 16v
- alfabg
- Garaža: Alfa Romeo 156 1.9 jtd(85 kw)rest. 2004.Remaped
Dobro je,sad na auto put i samo vatraa
Srecan put!!
Show Must Go On
- Dragon
- Saradnik Uprave

- Garaža: Giulietta 1.4 Distinctive
ex GTV Cup 2.0 TS
ex 156 JTD SP
ex 147 2.0 TS
ex147 1.9JTDm - Lokacija: Beograd
Uf, dobro je. Srećom pa pošten Grk Alfista, svaka čast.
Kumu prošle godine uzeše dole 250 evra za glupost...
Kumu prošle godine uzeše dole 250 evra za glupost...
John Lennon - 2600 Sprint, SS, Pope John Paul II - Sei (Alfa 6), Sophia Loren - Duetto, Frank Zappa - 1969 GTV, Ralph Lauren - 8C2900B, Nick Mason - TZ-1, John F. Kennedy - Giulietta Spider, Eric Clapton - 6C 2500 Super Sport, Dragon - GTV Cup.
- bane
- Drug Član

- Garaža: Alfa Romeo 146 junior 1.4ts
Alfa Romeo 147 1,9jtdm - Lokacija: Novi sad
Odlican posao! Sad laganica do kuce! Sretan put!!
Posalji sms na 1003
Posalji sms na 1003
Lepo je videti da ARCS i dalje diše punim plućima i dokazuje da je jedan od najboljih automobilskih klubova u Srbiji. Ako ne i najbolji…
- alfa-u-srcu
- Garaža: -
- Alfa Romeo Giulietta Turbo Benzina
-Alfa Romeo 159 TI JTS
-Alfa Romeo 159 JTDm
-Alfa Romeo 33 Boxer Imola Rosso
-BMW E30 coupe Brilliantrot - Lokacija: Lipovica
Stize ona kuci, nista ne brini
Dosta je bilo pehova, sad samo po gasu
Dosta je bilo pehova, sad samo po gasu
Rodjen da ne uspem, pa se zato duplo trudim
- sErGiO
- Garaža: Alfa Romeo 156SW 1.8TS
U jbmtisnce 600€
Aj sad neka je sa srećom i da je voziš još 100 godina 
Purezza di linea e prefezione del meccanismo - Alfa Romeo
l silenzio notturno è stato disturbato bruttamente dalla musica del mio cuore sportivo!
l silenzio notturno è stato disturbato bruttamente dalla musica del mio cuore sportivo!
- edin
- Saradnik Uprave

- Garaža: alfa 156 1.9 jtd 2001 tuned end remaped; 2.0 ts RIP
Dobro je, kad je gotovo, i uredno zavrseno 
“If a car doesn’t make you excited every time you climb inside, then it’s just a tool. And if it’s just a tool, you may as well use the bus”
- darko qv
- Garaža: Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde.....Grande Punto 1.3 MJTD 75hp
Alfa Romeo 147 8v traktor
Alfa Romeo Giulietta Qvline 2015 - Lokacija: Sutomore
Ajd,samo s andjelima da dodjes u Bg,pa onda lagano.
Re: Pukao zupcasti kais u Grckoj
Ajd,samo s andjelima da dodjes u Bg,pa onda lagano.
GOD LOVES ALFA,JESUS DROVE A 145 CLOVERLEAF
- Nigy
- Garaža: .
Lepe vesti na kraju!
Sad laganica i pevusi 442 do Beograda
[youtube]DU1Y-DOgVrQ[/youtube]
Sad laganica i pevusi 442 do Beograda
[youtube]DU1Y-DOgVrQ[/youtube]
- ljube-kugla
- Garaža: alfa 75
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 166
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 147
1.9 jtd 8v - Lokacija: Batajnica
srecan put,kasno sam video temu
jbg,djavo ne spava i kad se najmanje nadas nesto iskrsne
sve znam i kako se osecas,jer sam prosao kroz slicno,na 400km od kuce,sa troje dece i pun stvari sa druge strane granice
jbg,djavo ne spava i kad se najmanje nadas nesto iskrsne
sve znam i kako se osecas,jer sam prosao kroz slicno,na 400km od kuce,sa troje dece i pun stvari sa druge strane granice
ko na nas krene iz mesta je naje&o
- Alfanatic
- Garaža: Giulia Tributo Italiano 2.0
280 AT8 Q4 '24 Verde Montreal
......................................
ex Giulia 200 '22 Sprint Vesuvio
ex MiTo 1,4 QV 170 '10 Rosso
ex Giulietta 1.4 170 '17 Misano
ex MiTo 1.4 155 '09 Rosso
ex 156 2.0 TS '00 Grigio
ex 145 1.4 Boxer '95 Blue
...................................... - Lokacija: Indjija
Sad već pretpostavljam da je avantura završena i da ste kući. Muka je velika, ali najvažnije da je Alfica opet na toškovima i nadam se da je povratak prošao bez ikakvih problema.
Željno iščekujem epilog
Željno iščekujem epilog
ONLY ALFA | FOREVER AND EVER
- Jurke
- Drug Član

- Garaža: ex 156 1.8 (2.0) TS
ex 156 1.8 TS
ex 147 1.9 JTDm
ex 156 1.8 TS Polizei
ex 159 Rosso 1.9 JTS
ex 166 Grigio 2.4 MJet
156 1.9 MJet 16V SW - Lokacija: Srbija
I ja tek sad vidim ovo i delom ponovo proživljavam ono što mi se nedavno desilo.
A slično nam se desilo, slično živaca, slično novaca i sličan šok.
Dejane skontaćeš i sam da je najbitnija glava na ramenima i zdravlje a gvožđuriju opsuj, nije baš morala ovo da ti priredi ali tako je izgleda moralo biti.
Jbg, baš, ali baš mi je žao
A slično nam se desilo, slično živaca, slično novaca i sličan šok.
Dejane skontaćeš i sam da je najbitnija glava na ramenima i zdravlje a gvožđuriju opsuj, nije baš morala ovo da ti priredi ali tako je izgleda moralo biti.
Jbg, baš, ali baš mi je žao
Алфа Ромеотик
"Ал' тирјанству стати ногом за врат, довести га к познанију права, то је људска дужност најсветија!" Његош
"Ал' тирјанству стати ногом за врат, довести га к познанију права, то је људска дужност најсветија!" Његош
- dekideki
- Drug Član

Kod kuce smo, zdravi, citavi ali i umorni ko psi od nespavanja i nerviranja, danima.
Alfa je odlicno, trosila u povratku 8.8-9.4l gasa na 100km, na autoputu puna ko brod sa ukljucenom klimom brzine 120-130km/h, da ne divljam...
Slikao sam sve, imam i GPS lokaciju servisa i kontakt telefone. Nikos je zaista majstorcina za svaku preporuku. Da li me je ispostovao preko reda za (relativno) male pare i u rekordnom vremenu jer je rodjak ljudi kod kojih smo gostovali - verovatno. Ali, ima ozbiljan odnos prema poslu i veoma je dobro opremio servis i veoma voli Alfe. Za sebe kaze da je jedini serviser koji ume moze i rado servisira Alfe, na celom Halkidikiju.
Zaista, svi ostali jesu za respekt, ali kad vide Alfu odmah pocinju da kukaju i da se frljakaju ciframa u hiljadama evra!
Imam samo jednu neobicnost, posle servisa, time Nikos jednostavno nije stigao da se bavi, a to je da malo brlja obrtaje na leru. Sta nije leglo od creva, zica i kontakta na mesto ne znam, ali znam da je covek u roku od 30 sati u realnom vremenu (cetvrtak 10.00 - petak 16.00) sredio motor koji je zaista, sem te nesavrsenosti koju nismo uspeli da eliminisemo jer smo zurili s polaskom, radio nikad bolje.
ovde je servis (google street view, malo matora slika, ali imate 3D):
https://www.google.com/maps/place/%D0%9 ... 78dddd00fe
GPS koordinate:
40° 3'20.70"N
23°25'20.80"E
Preumorni Nikos, moja malenkost, Alfa zastava i moja mucenica u pozadini

Trenutni izgled servisa, slikao sam na brzaka u odlasku

Reklama pored puta, da ne promasite. Servis je caletov, Janis se zove matori, a Nikos je vise nego dobar naslednik

Ispred poslednje pumpe u BJRM gde smo sipali gas i popili odlican i jeftin espresso, Danilo je jeo Frikom sladoled koji kosta manje nego kod nas

Boja izduva koja je oduvek bila tamno (skoro crno i masno) smedja, sad potpuno druga stvar, svetlije smedja, sve suvo ko barut

Ne daj, Boze, da vam ustreba bas dok ste na prvom prstu (Kasandra), pozovite ga, pomoci ce vam:
+302374022823
+306972336587
Nikos Sanidas
*prica engleski, ne savrseno ali cete se razumeti. ja sam imao Srbina koji savrseno prica grcki pa je s njim pricao sve vreme na grckom a ovaj mi prevodio, ali kad smo ostali oci u oci, pricao je engleski sasvim dobro! obradovalo ga je da postoje Alfisti u Srbiji i rekao je slobodno da se jave svi ako bude potrebe!
**ne zelim da coveku pravim reklamu, zelim da imate ovde neki kontakt, ako ustreba, ja sam slucajno dosao do coveka.
Ostao sam vam duzan jos podatke o zamenjenim delovima a spisak je podugacak:
Spaner zupcastog, roleri, kais Gates, dihtung Victor Reinz, svi ventili, svi hidropodizaci, senzor bregaste, sve gumice ventila. proverio je i klipove i cilindre i jos je neke sitnice cackao i nije hteo da mi naplati, a na kraju od sume 630e spustio je na 600. zaista imam samo reci hvale za coveka, imao sam srece da mi se takav nadje pri ruci, a domacini kod kojih sam odseo i s kojima sam se zaista sprijateljio su ga zvali 10 puta dnevno i dodatno ga cimali da uradi sve na vreme i da slucajno ne probije budzet. pare sam nazalost pozajmio ali srecom imao sam od koga. kad sam se presabrao, isti takav posao da se uradi u Beogradu za tako kratak rok, sa sve shlepanjem, delovima i rukama, isto bi me kostao ako ne i vise! Ukratko, fakticki sam odradio skoro kompletan veliki servis i glavu sa obradom i zamenom svega vitalnog, samo je meso i bregaste ostalo staro...
Svi zamenjeni osteceni delovi su kod mene, slikacu ih odvojeno, pa cete videti koja je to bila havarija
Mrzi me sad da organizujem slikanje, a moram da vam svima pokazem te delove i ostecenja... Dajte mi neki dan.
Hvala jos jednom SVIMA na ogromnoj podrsci i savetima! Znaci mi MNOGO!!!
Alfa je odlicno, trosila u povratku 8.8-9.4l gasa na 100km, na autoputu puna ko brod sa ukljucenom klimom brzine 120-130km/h, da ne divljam...
Slikao sam sve, imam i GPS lokaciju servisa i kontakt telefone. Nikos je zaista majstorcina za svaku preporuku. Da li me je ispostovao preko reda za (relativno) male pare i u rekordnom vremenu jer je rodjak ljudi kod kojih smo gostovali - verovatno. Ali, ima ozbiljan odnos prema poslu i veoma je dobro opremio servis i veoma voli Alfe. Za sebe kaze da je jedini serviser koji ume moze i rado servisira Alfe, na celom Halkidikiju.
Imam samo jednu neobicnost, posle servisa, time Nikos jednostavno nije stigao da se bavi, a to je da malo brlja obrtaje na leru. Sta nije leglo od creva, zica i kontakta na mesto ne znam, ali znam da je covek u roku od 30 sati u realnom vremenu (cetvrtak 10.00 - petak 16.00) sredio motor koji je zaista, sem te nesavrsenosti koju nismo uspeli da eliminisemo jer smo zurili s polaskom, radio nikad bolje.
ovde je servis (google street view, malo matora slika, ali imate 3D):
https://www.google.com/maps/place/%D0%9 ... 78dddd00fe
GPS koordinate:
40° 3'20.70"N
23°25'20.80"E
Preumorni Nikos, moja malenkost, Alfa zastava i moja mucenica u pozadini

Trenutni izgled servisa, slikao sam na brzaka u odlasku

Reklama pored puta, da ne promasite. Servis je caletov, Janis se zove matori, a Nikos je vise nego dobar naslednik

Ispred poslednje pumpe u BJRM gde smo sipali gas i popili odlican i jeftin espresso, Danilo je jeo Frikom sladoled koji kosta manje nego kod nas

Boja izduva koja je oduvek bila tamno (skoro crno i masno) smedja, sad potpuno druga stvar, svetlije smedja, sve suvo ko barut

Ne daj, Boze, da vam ustreba bas dok ste na prvom prstu (Kasandra), pozovite ga, pomoci ce vam:
+302374022823
+306972336587
Nikos Sanidas
*prica engleski, ne savrseno ali cete se razumeti. ja sam imao Srbina koji savrseno prica grcki pa je s njim pricao sve vreme na grckom a ovaj mi prevodio, ali kad smo ostali oci u oci, pricao je engleski sasvim dobro! obradovalo ga je da postoje Alfisti u Srbiji i rekao je slobodno da se jave svi ako bude potrebe!
**ne zelim da coveku pravim reklamu, zelim da imate ovde neki kontakt, ako ustreba, ja sam slucajno dosao do coveka.
Ostao sam vam duzan jos podatke o zamenjenim delovima a spisak je podugacak:
Spaner zupcastog, roleri, kais Gates, dihtung Victor Reinz, svi ventili, svi hidropodizaci, senzor bregaste, sve gumice ventila. proverio je i klipove i cilindre i jos je neke sitnice cackao i nije hteo da mi naplati, a na kraju od sume 630e spustio je na 600. zaista imam samo reci hvale za coveka, imao sam srece da mi se takav nadje pri ruci, a domacini kod kojih sam odseo i s kojima sam se zaista sprijateljio su ga zvali 10 puta dnevno i dodatno ga cimali da uradi sve na vreme i da slucajno ne probije budzet. pare sam nazalost pozajmio ali srecom imao sam od koga. kad sam se presabrao, isti takav posao da se uradi u Beogradu za tako kratak rok, sa sve shlepanjem, delovima i rukama, isto bi me kostao ako ne i vise! Ukratko, fakticki sam odradio skoro kompletan veliki servis i glavu sa obradom i zamenom svega vitalnog, samo je meso i bregaste ostalo staro...
Svi zamenjeni osteceni delovi su kod mene, slikacu ih odvojeno, pa cete videti koja je to bila havarija
Hvala jos jednom SVIMA na ogromnoj podrsci i savetima! Znaci mi MNOGO!!!
Poslednja izmena od dekideki u Sub Jul 05, 2014 7:34 pm, izmenjeno 1 put ukupno.
- mali radojica
- Garaža: alfa romeo 147 jtdm
- Flavio
- Uprava ARCS

- Garaža: ex 155 1.8 TS,
ex 1.8 T.S. KaraWagon
FL 147 TS 120
Stilo JTD 80
Idea M-Jet 70 - Lokacija: Srbistan
- G0XY
- Garaža: Mito QV
- OMP
- Garaža: GP TJet
bitno je da se sve dobro zavrsilo i da ste stigli kuci.
gde je on nabavio delove i odradio masinsku u tako kratkom roku?
gde je on nabavio delove i odradio masinsku u tako kratkom roku?
Ex Yu Racing - blog o istoriji auto trka u bivsoj Jugoslaviji
- djolers4
- Garaža: Ex-Alfa 155 2.0 TS 8v
Ex- Alfa 147 mjet 16v
Bianco 159SW 1.9 16v - Lokacija: Vrcin
Bas mi je drago Deki da ste stigli zivi i zdravi kuci,sada par dana da dobro odmoris i opustis zivce,da sto pre zaboravis na ovu havariju i da nastavis sa voznjom ove lepotice.Pozdrav i sve najbolje 
- dekideki
- Drug Član

Na moje oci, na dva poziva telefonom, sve je prvog minuta rezervisao i zakazao, a posle je najverovatnije pomerio sve poslove u stranu i samo se bavio mojom Alfom. od shlepa do skinute glave i kompletne obdukcije je bilo proslo 2 sata, maksimum. zvao me da dodjem u servis da pogledam, ali nisam bio blizu, niti sam imao prevoz... slike imam, jer je moj drug srbin slikao sve i potvrdio mi sve sto je Nikos rekao da je istina. dobio sam sve zamenjene delove, nema nijednog nejasnog troska, sve je original ili odlican kvalitet bolji od originala, bas kako bih ja licno pazario da sam bio na njegovom mestu... 
eh, da. i "stari" (2000km) Victor Reinz dihtung glave je kao iz radnje... slikacu i njega.
eh, da. i "stari" (2000km) Victor Reinz dihtung glave je kao iz radnje... slikacu i njega.
- bane
- Drug Član

- Garaža: Alfa Romeo 146 junior 1.4ts
Alfa Romeo 147 1,9jtdm - Lokacija: Novi sad
Dobrodosli kuci

Lepo je videti da ARCS i dalje diše punim plućima i dokazuje da je jedan od najboljih automobilskih klubova u Srbiji. Ako ne i najbolji…