Trenutno u Srbiji i okolini (potop i reakcija)

Offtopic, kafenisanje, itd...
Korisnikov avatar
draganche
Garaža: Alfa Romeo 155 2.0 TS 8v
Pridružio se: Ned Maj 04, 2014 9:43 am

Re: Sve o svemu

Pet Maj 16, 2014 11:12 pm

a posle u dunav, pa odmah i njegove pritoke podizu nivo jer se voda vraca
Korisnikov avatar
Crni
Drug Član
Drug Član
Garaža: Alfa Romeo 147 1.9 JTD 16V M-Jet
Pridružio se: Pet Avg 05, 2011 1:54 am

Pet Maj 16, 2014 11:24 pm

erdeljan napisao:Dobro to mozda nije bio litar već veća flasa, tašta nam je u gostima a njena drugarica joj javila. Kako god, nije u redu zaradjivati na tudjoj nesreci!
Ne opravdavam naravno, to rade ovi pilicari i tu i znaju biti vise cene. Ali u normalnim prodavnicama, marketima, tih situacija nema. Zar sam ja rekao da je ok zaradjivati na taj nacin, samo je previse rekla kazala situacija.

Evo zena se srusila u Rodi cekajuci u redu, jedna covek je pridrzava i daje joj nesto slatko, mislis da se neko setio da otvori flasu vode, da je malo isprskaju, poliju, samo jedan covek je pridrzavao drugi joj pruzao nesto slatko. Ostali posmatraju i boli ih bulja da otvore jednu flasu iz paketa. Kao nacija postajemo sve gori i gori i to je fakat.

EDIT: A mogao bi ARCS da pokrene neku humanitarnu akciju, to bi bilo lepo, bilo sada ili nakon ovoga, da prikupimo neka sredstva. :)
Picking suspension is like getting married - you take the time to look at the options, read the reviews, and try as many as you can. Then you pick one, invest loads of cash in it and then find it has hidden secrets or undesirable characteristics.
Korisnikov avatar
erdeljan
BANOVAN
Garaža: Beli fijaker
Pridružio se: Ned Dec 26, 2010 10:54 am

Pet Maj 16, 2014 11:33 pm

Marko, slazem se sa tobom u potpunosti ali pitanje je sta raditi sa sredstvima - pomoc treba svaki dan gde god se okrenes - bilo bi podeljenih misljenja oko prioriteta.
Ja imam sve što mi treba: Parče zemlje, komad neba, koru hleba, i nekog' gore što me gleda!
Korisnikov avatar
Darkstar
BANOVAN
Garaža: Alfa Romeo 156 2.5 V6 2002
ex Alfa Romeo 156 2.0 JTS 2002
Pridružio se: Uto Dec 28, 2010 10:20 pm

Pet Maj 16, 2014 11:37 pm

Prioritet deca
Gledam ove rome iz obrenovca na tv, sve bre novo imaju kuce na dva sprata, zamrzivaci itd
Poslednja izmena od erdeljan u Pet Maj 16, 2014 11:44 pm, izmenjeno 1 put ukupno.
Rezlog: Postujmo nacionalne manjine, ljudskost je ipak broj 1
Korisnikov avatar
Crni
Drug Član
Drug Član
Garaža: Alfa Romeo 147 1.9 JTD 16V M-Jet
Pridružio se: Pet Avg 05, 2011 1:54 am

Pet Maj 16, 2014 11:37 pm

Uplatimo na onaj vladin racun i neka rasporede gde misle da je potrebno. Ne mora niko znati da smo to uradili. Ne znam da li uplatilac moze biti sam klub, verovatno da moze.

A za kasnije, koliko ko moze naravno. :)

Sta ima veze koje su pripadnosti, i njima je steta nanesena i naravno da bi svako trebao dobiti odredjenu pomoc. Naravno da toliko sredstva nema, ali uzmi u obzir samo koliko su oni izgubili sada kada moraju celu tu kucu da renoviraju iznutra.
Picking suspension is like getting married - you take the time to look at the options, read the reviews, and try as many as you can. Then you pick one, invest loads of cash in it and then find it has hidden secrets or undesirable characteristics.
Korisnikov avatar
milos80
Garaža: 147 1.6ts
Pridružio se: Pon Apr 25, 2011 7:37 pm

Sub Maj 17, 2014 12:08 am

OMP napisao:Slika

gt u Paracinu :(
Ta gt je 3.2... Bila prelep auto kada je dosla u grad, zadnje vreme je malo zapustena, i na kraju i ovo... Inace prosao sam pored nje jutros, i dalje stoji na istom mestu, vise nije pod vodom...
Korisnikov avatar
Darkstar
BANOVAN

Sub Maj 17, 2014 12:20 am

Ja bi iskreno licno ljudima nosio, vladi dati pare, nikad nece otici gde treba. Tako je bilo sa svakom katastrofom, gde su pare za zemljotres otisle, sve u dzepove politicara.

A sa ovima kako sam ih nazvao, nemam sta reci, ima ih kod devojke u zemun polju, gde su doseljeni u stanove nove kad su gazelu i jos neke delove raskrcili , te stanove su unistili, sve rasturili i rasprodali sve unutra, cak i parket su skidali i posle kukaju kako im trebaju ves masine, jer ljudi nisu hteli da salju decu u skolu, posto vecina dobila vaske zbog njihove nehigijene, i naravno to bi prodali odmah. Zato je i bio onaj protest u Zemun polju sa onim likom Sveeee :) . Zato sam i rekao, sve im je odjednom novo, imaju kuce na 2-3 sprata itd, a situacija je totalno obrnuta, jer zive u supama koje su odjednom velepne vile postale. Samo postene cenim koji hoce da rade i da normalno zive, da postuju ono sto su dobili, a one koje zive na prevarama, rasprodaju i upropastavaju sto im je dato na koriscenje, da bi kupili cigare, zlato, drogu itd, dok im deca prljava idu, salju ih da prose, bolje da ne pisem sta bi im radio.
Los
Garaža: Alfa Romeo 33 1.7 16V boxer
Pridružio se: Uto Sep 11, 2012 1:00 pm

Sub Maj 17, 2014 12:25 am

Danas ceo dan sluzam Index i Radio S... Malo su mi drknuli zivac... prava situacija Mitrovica-Sabac (inace zivim na toj relaciji) u Mitrovici joj fali jos dobar metar da bi prelila nasip... Ista stvar vec 10 godina u nazad... dodje na pola metar i to je to... U Sapcu je panika najvise zbog Zorke jer je prepuna hemije. Ne mogu reci da nije svejedno, ali nije ni toliko kriticno... Kriticno je na mestima gde nema nasipa. Voda na ulicama je zbog kanala koji okruzuje Sabac i podzemnih voda... Isto i u Mitrovici... Imaju dva kanala koji krecu Sa fruske gore, malo se izlili pre podne i povukli se negde posle 20h... Duvaju sirtuaciju bez preke potrebe... Nije prvi put da duvaju nesto zarad necije koristi... ;)
Nigy
Garaža: .
Pridružio se: Sre Nov 19, 2008 4:33 am

Sub Maj 17, 2014 12:30 am

Mikele napisao:Zainteresovan neko da ide:
http://www.b92.net/info/vesti/index.php ... _id=848887
Idem ja sutra u 9
Korisnikov avatar
OMP
Garaža: GP TJet
Pridružio se: Čet Nov 20, 2008 5:23 pm

Sub Maj 17, 2014 12:30 am

milos80 napisao: Ta gt je 3.2... Bila prelep auto kada je dosla u grad, zadnje vreme je malo zapustena, i na kraju i ovo... Inace prosao sam pored nje jutros, i dalje stoji na istom mestu, vise nije pod vodom...
uh 3,2, jos veca steta, dzaba sto je sad van vode kad je dugo bila u njoj
:glare:
Ex Yu Racing - blog o istoriji auto trka u bivsoj Jugoslaviji
Korisnikov avatar
Darkstar
BANOVAN

Sub Maj 17, 2014 12:31 am

@los
Ne znam bas koliko da kazemo pumpaju, po hidmetu, meteo stanica jamena na savi belezi porast od jutros od 10h za 1m , a to je pre SM, a SM belezi 70cm od 10h, trenutno po hidmet 806cm, taj nasip na kej kazu da je 860cm, jos nije to zavrseno, tek ce krenuti, jer je ovo nezampacena nepogoda
Poslednja izmena od Darkstar u Sub Maj 17, 2014 12:34 am, izmenjeno 1 put ukupno.
Korisnikov avatar
Darkstar
BANOVAN

Sub Maj 17, 2014 12:33 am

Nigy napisao:
Mikele napisao:Zainteresovan neko da ide:
http://www.b92.net/info/vesti/index.php ... _id=848887
Idem ja sutra u 9
I ja, ali prevoz mi iz Vlade RS ne idem busom, ovi ljudi sto su otisli busom ne znaju sta da rade, beze od njih kao da su sugavi, slusam sad ovo

http://www.ustream.tv/channel/r1-avala

gde se malopre cuo neki lik koji moli da se ne salju ljudi vise, ne znaju sta da rade sa njima, jer nema dzakova, i samo prave guzvu. Dosta ih je poslato za Drenovac, gde je kriticnije
Korisnikov avatar
erdeljan
BANOVAN
Garaža: Beli fijaker
Pridružio se: Ned Dec 26, 2010 10:54 am

Sub Maj 17, 2014 1:13 am

#Poplave #Srbija
Ako vidite zloupotrebu vanredne situacije u maloprodaji, bezumno povećavanje cena za proizvode za kojima je potražnja porasla, odmah to prijavite na telefon 011 2699 610.

Ne zaboravite da sačuvate dokaz (račun, fotografiju cene mobilnim telefonom, i slično) Ministarstvo privrede najavilo je da će svi trgovci koji koriste priliku i dižu cene biće rigorozno kažnjeni. Nadamo se da ovo neće biti prazno obećanje
Neko ih posmatra!! #Anonymous
#Valjevo #Loznica #Šabac #Krupanj #Obrenovac #Lazarevac #Beograd #Niš #Prokuplje #Lajkovac #Paraćin #Ub #Bogatić #NoviSad #Kraljevo
Ja imam sve što mi treba: Parče zemlje, komad neba, koru hleba, i nekog' gore što me gleda!
Korisnikov avatar
Darkstar
BANOVAN

Sub Maj 17, 2014 1:16 am

http://www.kurir-info.rs/haos-u-sapcu-h ... ak-1371431

pogledaj erdeljan, to sam ja gledao danas u merkatoru, rodi i nisam mogao da verujem
http://www.kurir-info.rs/ovo-nije-viden ... ak-1371421
Korisnikov avatar
mali radojica
Garaža: alfa romeo 147 jtdm
Pridružio se: Ned Okt 30, 2011 10:05 pm

Sub Maj 17, 2014 7:52 am

Zašto Šabac? Ako tamo pusti ceo Srem će da pliva, i Novi Beograd naravno.
Korisnikov avatar
starac vujadin
Garaža: Laguna Coupe, Smart
Pridružio se: Čet Nov 20, 2008 6:27 pm

Sub Maj 17, 2014 8:03 am

Zato što je "bitka za Šabac" bila od početka unapred dobijena bitka i još jedan plusić u rejtingu našeg premijera. Ostale "ko .ebe..."
Acqua-Olio-Benzina
Korisnikov avatar
vojaalfa
Drug Član
Drug Član
Garaža: 156 1.8TS SW
Pridružio se: Pon Dec 01, 2008 3:42 pm

Sub Maj 17, 2014 8:15 am

Ovo je najočigledniji primer kako nas uzimaju da nekažem zašta nas uzimaju. Ovako se ne ponašam ni ja prema moje dvoje dece od 2 i 6 godina.(mislim na ono dramsko delo što puštaju ovih dana preko TV-a) Da nekažem ko sebi šta daje za pravo da radi.
Premijer ili šta je već nosi gajbe sa vodom, predsednik peče rakiju a seljaci vode politiku, inženjeri nisu tu a umetnici moraju da šljokaju da bi psihički podneli ovu zajebanciju.
A što se tiče bitke za Šabac to ,,mora" ne mora da bude - kako je krenulo pošto im se neda da na vreme prodaju državu, ko će bre da kupi ovo plavno područje gde se ljudi tuku za baliranu vodu.
Korisnikov avatar
mali radojica
Garaža: alfa romeo 147 jtdm
Pridružio se: Ned Okt 30, 2011 10:05 pm

Sub Maj 17, 2014 8:43 am

Ne ulazim u politiku, i ko šta kako radi i zbog čega (trudim se da ne čitam novine i da ne gledam vesti) samo sam napisao zašto je Šabac bitan.
Korisnikov avatar
Dragon
Saradnik Uprave
Saradnik Uprave
Garaža: Giulietta 1.4 Distinctive
ex GTV Cup 2.0 TS
ex 156 JTD SP
ex 147 2.0 TS
ex147 1.9JTDm
Pridružio se: Uto Maj 26, 2009 6:43 pm

Sub Maj 17, 2014 8:47 am

Pre nego sto se neko odluci da ode u Sabac, neka nekako proveri sta se tamo desava. navodno, ne treba vise dobrovoljaca. Pratim i neke druge forume, pa evo jednog simptomaticnog posta:

razmisljate o odlasku u sabac? ako volite presipanje iz supljeg u prazno - samo napred. celu noc smo punili dzakove peskom, ali je bio samo jedan bager koji je odnosio te dzakove, tako da ih do nasipa nije stiglo ni 10%. eno ih natrpani u dvoristu fabrike gde smo ih punili. organizacija je NULA. piiiip LUD ZBUNJENOG. ne postoji NIKO ko zna sta treba da se radi. niko nije nadlezan ni za sta. svako ko dodje sam sebi nadje zanimaciju. zato se pola ljudi posle sat i po vratilo u bg istim autobusima kojima su i dosli. vec posle 3 sata je moral pao zbog besmislene situacije i pocela je opsta bleja. ja ovo sada pisem iz autobusa na redovnoj liniji sabac-bg (550 din) jer organizovani prevoz nazad u ovom trenutku ne postoji. verovatno bi nas vratili tek onim busevima kojima stize sutrasnja smena, sto bi bilo oko podne. over and out.
John Lennon - 2600 Sprint, SS, Pope John Paul II - Sei (Alfa 6), Sophia Loren - Duetto, Frank Zappa - 1969 GTV, Ralph Lauren - 8C2900B, Nick Mason - TZ-1, John F. Kennedy - Giulietta Spider, Eric Clapton - 6C 2500 Super Sport, Dragon - GTV Cup.
Milorad
Garaža: ex145 2.0ts
ex166 2.0ts
GTV 2.0ts
156 3.0
Pridružio se: Čet Nov 20, 2008 6:38 pm

Sub Maj 17, 2014 8:59 am

Dodjoh u pola 5 iz Obrenovca, nas par drugara isli da pomognemo koliko mozemo. Ono je tako jeziva slika kakvu ne znam ni da li sam u filmovima video. Noge su mi bile u vodi nekih 15cm, i to se tolikom silinom krece da moras da pazis kako stojis. Donosili su postini kombiji vodu, mleko, plazmu, cebad, i to se nosilo do mesta gde su spasioci iznosili ljude. Posle nas je policija sklonila jer je bilo previse ljudi na mostu.
Korisnikov avatar
Dragon
Saradnik Uprave
Saradnik Uprave
Garaža: Giulietta 1.4 Distinctive
ex GTV Cup 2.0 TS
ex 156 JTD SP
ex 147 2.0 TS
ex147 1.9JTDm
Pridružio se: Uto Maj 26, 2009 6:43 pm

Sub Maj 17, 2014 9:10 am

Mislim da je u ovom trenutku najbolje odneti nesto od hrane i odece tamo gde treba.
John Lennon - 2600 Sprint, SS, Pope John Paul II - Sei (Alfa 6), Sophia Loren - Duetto, Frank Zappa - 1969 GTV, Ralph Lauren - 8C2900B, Nick Mason - TZ-1, John F. Kennedy - Giulietta Spider, Eric Clapton - 6C 2500 Super Sport, Dragon - GTV Cup.
Korisnikov avatar
Joca
Garaža: ;)
Pridružio se: Pet Apr 19, 2013 9:08 pm

Одг: Re: Sve o svemu

Sub Maj 17, 2014 9:14 am

elas napisao:Informacija iz prve ruke,tent 1 je ugasen a tent 2 se gasi u toku noci jer Sava ce preci barijeru koju su napravili...
Dok se ne spojimo sa Madjarskom proci ce neko vreme,bg nece imati struju.
Upravo potvrđena elasova informacija na RTS-u.
Korisnikov avatar
Shanirani
Garaža: 156 2.0 TS
Pridružio se: Uto Jun 18, 2013 8:47 am

Sub Maj 17, 2014 9:22 am

Zemlja nam je banana, a i drugi se sprdaju sa nama.. Meni je najsmesnije bilo sto je Rusija poslala 60-70 svojih spasilaca da pomognu celoj Srbiji. Aj da je bar poslala 1000 pa i neka vajda, ali 60.. Pa to je ono kao kad ti gurnu glavu u wc solju i kazu ti to je voda za pice. I ceo dan slusam komentare kako nam Rusija pomaze a Zapad ne.. Ne mogu da verujem da u nasoj zemlji ima toliko primitivizma i zaludjenosti. Pa posle sto ne mozemo da nista radimo kako treba. Premijer jedva ceka ovakvu neku situaciju da ode da ponese po neki dzak ili dete da se slika na televiziji kako ga ljube ljudi sto je dosao da pomogne. Ne da ne treba da udjemo u EU nego treba da nas ograde zidom kao u filmu B13 i da nemamo kontakt sa nikim van nase zemlje.
Korisnikov avatar
Falcon037
predsednik kluba
predsednik kluba
Garaža: -
ex: Alfa 147 JTD 16V
ex: Alfa GT JTDM
Alfa 156 V6 SP2 Azzurra
Alfa Mito MultiAir Turbo
Pridružio se: Čet Jan 19, 2012 1:16 am

Sub Maj 17, 2014 9:39 am

Bitno je da se narod digne da dođe, a kad je došao ...

[youtube]3I_U1-X3wUI[/youtube]

Ako sada stvarno negde bude bila potrebna pomoć verovatno niko neće ni otići :banghead:
Korisnikov avatar
Mikele
Drug Član
Drug Član
Garaža: Alfa Romeo 147 2.0 ex 1.6
147 FL 2.0
Pridružio se: Sre Sep 08, 2010 11:49 pm

Sub Maj 17, 2014 9:45 am

Zbog ovoga je i došlo do smene stručnog štaba u Šapcu,sve je bilo neorganizovano,toliko ljudi se odazvalo,a lopata,dzakova i mehanizacije nigde.Čim je došao novi štab,za 45 minuta sve spremno.
Ako ne možeš da napraviš sam,barem pokvari drugome

Povratak na “Cafeteria da Romeo”