Sajam automobila 2013 aka Fiat 500L
- sibin
- Garaža: 5,4L
kako to nema ulaska u kola, svasta se procita ovih dana. na nyc car show sam licno sedio u svakom bmw, jaguaru, chevy camaro sve sto sam pozeleo. jedino ne pustaju u ferari i jos po neki super automobil sto je i logicno. to sto nasi uvoznici su klosari to je drugi problem, a tek za one majce sa natpisom za onih 3000e nemam reci. kad bi se malo odrekli svojih zarada mogli bi automobili da budu jeftiniji i 5000e da gospoda hoce.
- HEMI 426
- Garaža: Ford Focus 2.0 Ghia
Pa ti nemoj da citas ovih dana 
U Zenevi nema ulaska u auto, kao ni u Parizu i Frankfurtu. Od lika koji je bio u Detroitu sam cuo da ni tamo nema.

U Zenevi nema ulaska u auto, kao ni u Parizu i Frankfurtu. Od lika koji je bio u Detroitu sam cuo da ni tamo nema.
- DogoArgentino
- Garaža: Alfa `02 god. 147 1.6 TS 120 ks
-----------------------------
Fabia `08 god. 1.2 HTP 70 ks - Lokacija: BGD - Borca
-
Ka
- Drug Član
Pa dobro......nije strašno s obzirom da ga je sklapao pijani Krunomir u trećoj smeni...moglo je i gore 

- alfa&omega
- Garaža: Fiat Punto 1.9 JTD
Fiat Coupe 20 VT
Alfa 155 TS 2.0 16V Sport
Alfa 166 2.4 JTD Distinctive
Alfa 147 1.9 JTD Distinctive
Alfa 156 2.5 V6 24V Distinctive - Lokacija: Prijepolje
- sErGiO
- Garaža: Alfa Romeo 156SW 1.8TS
Zanimljiv podatak je da 500L u Češkoj košta 10454€ u Pop opremi.
http://www.fiat.cz/UserFiles/CZ_330%205 ... %20CEE.pdf

Edit: B92 - Srpski fića jeftiniji van Srbije?
http://www.fiat.cz/UserFiles/CZ_330%205 ... %20CEE.pdf

Edit: B92 - Srpski fića jeftiniji van Srbije?
Purezza di linea e prefezione del meccanismo - Alfa Romeo
l silenzio notturno è stato disturbato bruttamente dalla musica del mio cuore sportivo!
l silenzio notturno è stato disturbato bruttamente dalla musica del mio cuore sportivo!
- G0XY
- Garaža: Mito QV
Baš tako
http://www.fiat.cz/modely/500l/
U cenu su uračunati carina,porez i transport iz Srbije...
Interesantno se pitanje postavlja,u čije džepove onda ide subvencija i dokle će od Srpskih građana da prave magarce
http://www.fiat.cz/modely/500l/
U cenu su uračunati carina,porez i transport iz Srbije...
Interesantno se pitanje postavlja,u čije džepove onda ide subvencija i dokle će od Srpskih građana da prave magarce

A Man's Got to Know His Limitations...
- alfa&omega
Fiat Coupe 20 VT
Od nas prave ne magarce, nego magarcine najvece, a mi smo to sto jesmo zato sto cutimo i naravno da im sve prolazi. Nije ovo usamljen slucaj, ako neko krene put Pljevalja, neka svrati u najblizu trgovinu i upita se kako je moguce da kafa, Plazma, Jaffa Cakes i sl. budu osetno jeftiniji negu u Srbiji?
- Dragon
- Saradnik Uprave
- Garaža: Giulietta 1.4 Distinctive
ex GTV Cup 2.0 TS
ex 156 JTD SP
ex 147 2.0 TS
ex147 1.9JTDm - Lokacija: Beograd
Mozda imamo bolji standard od Ceha. 
Послато са GT-I9100 користећи Тапаток 2

Послато са GT-I9100 користећи Тапаток 2
John Lennon - 2600 Sprint, SS, Pope John Paul II - Sei (Alfa 6), Sophia Loren - Duetto, Frank Zappa - 1969 GTV, Ralph Lauren - 8C2900B, Nick Mason - TZ-1, John F. Kennedy - Giulietta Spider, Eric Clapton - 6C 2500 Super Sport, Dragon - GTV Cup.
- erdeljan
- BANOVAN
- Garaža: Beli fijaker
Da, videh sada vest: http://www1.serbiancafe.com/lat/vesti/9 ... eskoj.html
Ja imam sve što mi treba: Parče zemlje, komad neba, koru hleba, i nekog' gore što me gleda!
- HEMI 426
- Garaža: Ford Focus 2.0 Ghia
- DogoArgentino
- Garaža: Alfa `02 god. 147 1.6 TS 120 ks
-----------------------------
Fabia `08 god. 1.2 HTP 70 ks - Lokacija: BGD - Borca
@alfa&omega tacno tako kolega... stara izreka kaze, dok je ovaca, bice i sisanja.. a nase tlo je veoma podobno za tu operaciju.. ovo je narod koji bi, da sutra uvedu novu sluzbu kojoj moras da se naguzis na ulici kad ti traze, cutao guzio se..
Tako... niko nama nije kriv, sami smo mi sebi dovoljni...
A sto se tice Dinkicevog obecanja za posao mislim da ce kupci dobiti.... ist kao i onih 1000 eur za akcije onomad
Tako... niko nama nije kriv, sami smo mi sebi dovoljni...
A sto se tice Dinkicevog obecanja za posao mislim da ce kupci dobiti.... ist kao i onih 1000 eur za akcije onomad

- speedfreak968
- Garaža: :
'07. AR 159 SW JTDm
'03. Peug 206 XS 1.6 16v
ex '96. AR 146 ti
ex '98. AR 156 2.0 TS
ex '02. AR 156 2.5 V6 24v
ex '04. AR 156 SW ti - Lokacija: Bgd
If everything seems under control, you're just not going fast enough.
Re: Sajam automobila 2013 aka Fiat 500L
Oooo zemljooo Srbijoooo!!!!

If everything seems under control, you're just not going fast enough.
- vojaalfa
- Drug Član
- Garaža: 156 1.8TS SW
Nisam probao da vozim 500l ali osim što je ružan kao pas (subjektivno mišljenje), na to moje mišljenje je uticao isti u crvenoj boji koji svaki dan viđam parkiran iza kamene zgrade u Takovskoj 2 i znajući da isti vozi jedan od najvećih foliranata na ovim prostorima a koji je prethodno vozio jugo kabrio, još više mi ga zgadio. Auto osim što ima veličinu a to ljudima sa ovih prostora fali (i tom kepecu što ga vozi) nema ništa više, nekako te tera da okreneš glavu od njega. Očigledno je da se neutapam u taj trend: nek je novo pa makar i jednom u životu.
- alfa&omega
Fiat Coupe 20 VT
Vojo, je li to onaj kepec-lazovcina vozi, cijim potpisom je prakticno pocela legendarna subvencija za 5ooL 

- Falcon037
- predsednik kluba
- Garaža: -
ex: Alfa 147 JTD 16V
ex: Alfa GT JTDM
Alfa 156 V6 SP2 Azzurra
Alfa Mito MultiAir Turbo - Lokacija: Beograd
- vojaalfa
- Drug Član
- Garaža: 156 1.8TS SW
- genca
- Garaža: Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW
- nidza
- Garaža: ex 159
Nema klimu pop oprema, i možda još ponešto. Takođe nema kredit po fenomenalnim uslovima.
Tapatalk
Tapatalk
- Dragon
- Saradnik Uprave
ex GTV Cup 2.0 TS
ex 156 JTD SP
ex 147 2.0 TS
Hyundai daje beskamatni kredit do 10.000 evra, ali zavisi od modela i nivoa opreme. Verovatno za skuplje modele.
John Lennon - 2600 Sprint, SS, Pope John Paul II - Sei (Alfa 6), Sophia Loren - Duetto, Frank Zappa - 1969 GTV, Ralph Lauren - 8C2900B, Nick Mason - TZ-1, John F. Kennedy - Giulietta Spider, Eric Clapton - 6C 2500 Super Sport, Dragon - GTV Cup.
- OMP
- Garaža: GP TJet
Juce sam na sajmu malo zagledao fiata ali mi nije promenio misljenje koje sam imao i kad sam ga video na slikama,ruzan je, kopija mini kantrimena koji je doduse jos ruzniji ali nema veze, za ove pare bih pre gledao skodu rapid, fiestu ili pezo 301, nijedan od tih nije automobila nije nesto ali su mi lepsi od fiata, a mislim da ima jos kandidata u slicnoj ceni sa fiatom koje bih pre pazario
Ex Yu Racing - blog o istoriji auto trka u bivsoj Jugoslaviji
- EnricoAdams
- Garaža: Alfa Romeo 156 restyle 1.9 JTD 16V
Izgleda da sam ja jedini kome je ovaj 500L simpatican pa mogao bih da kazem i lep, al dobro navikao sam da budem u manjini jer su mi i Djulijeta i Mito prelepi automobili
Cak mi ovaj 500L nekako previse sveze i funky izgleda kao masovni automobil za ovu nasu "Golf 2" drzavu, prosto ne mogu da zamislim nekog "cika brku" u atlet majici da izlazi iz ovoga 

- Dragon
- Saradnik Uprave
ex GTV Cup 2.0 TS
ex 156 JTD SP
ex 147 2.0 TS
Ni meni nije ruzan, ima nekog smeka nesvakidasnjeg prevoznog sredstva. Recimo, gore pomenuti Skoda Rapid ili Pezo 301 su mi mnogo bezlicniji i bas su namenjeni znojavoj populaciji u gilipterkama.
Rapid - Poor'ş man Octavia
Rapid - Poor'ş man Octavia
- G0XY
- Garaža: Mito QV
Iz ovakvog auta izlaziće u većini sitni državni činovnici,dobrostojeći penzioneri koji se jednom nedeljno u svečanom odelu voze do pijace,tatine princeze koje su upravo završile faks - položile vožnju i zaposlile se,mladi bračni parovi kojima matorci daju 3 soma eur pod uslovom da kupe bilo kakav nov auto...itd.
Vreme kada su brkati muškarci izlazili iz novih Golfova,Kečeva ili Tristaća,daleko je ostalo za nama i neće se nikada više ponoviti :cray:
Vreme kada su brkati muškarci izlazili iz novih Golfova,Kečeva ili Tristaća,daleko je ostalo za nama i neće se nikada više ponoviti :cray:
A Man's Got to Know His Limitations...