kamere za snimanje voznje
- ljube-kugla
- Garaža: alfa 75
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 166
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 147
1.9 jtd 8v - Lokacija: Batajnica
evo jedan probni snimak,lokacije je dobar sladoled u Rumi
... e=youtu.be" onclick="window.open(this.href);return false;
[youtube]W-P4xQn9Xd4[/youtube]
... e=youtu.be" onclick="window.open(this.href);return false;
[youtube]W-P4xQn9Xd4[/youtube]
ko na nas krene iz mesta je naje&o
- erdeljan
- BANOVAN
- Garaža: Beli fijaker
Montirao kameru kad ono prolazi moj bivsi Peugeot 
[youtube]nunqnjlfIzY[/youtube]

[youtube]nunqnjlfIzY[/youtube]
Ja imam sve što mi treba: Parče zemlje, komad neba, koru hleba, i nekog' gore što me gleda!
- edin
- Saradnik Uprave
- Garaža: alfa 156 1.9 jtd 2001 tuned end remaped; 2.0 ts RIP
Ljudi, nemte pojma koliko mi je krivo sto nisam imo kameru u kolima dok sam sa pre nei dan u grcko peo prema meteorima, neprocenljivo, Eibach Pro-kit+ Bilstein B6 

“If a car doesn’t make you excited every time you climb inside, then it’s just a tool. And if it’s just a tool, you may as well use the bus”
- Sauriann
- Drug Član
- Garaža: Stelvio 2.2 Q4 Lusso
ex Giulietta 2.0 TCT
ex MiTo 1.4 Turbo Benzina 155
ex 156 jtd mjet 16V SW - Lokacija: Novi Beograd
- erdeljan
- BANOVAN
Jos jedan od juce. Pratite ovaj put i stizete od aerodroma do grada 
[youtube]egD7_NFm6b0[/youtube]

[youtube]egD7_NFm6b0[/youtube]
Ja imam sve što mi treba: Parče zemlje, komad neba, koru hleba, i nekog' gore što me gleda!
- Dragon
- Saradnik Uprave
- Garaža: Giulietta 1.4 Distinctive
ex GTV Cup 2.0 TS
ex 156 JTD SP
ex 147 2.0 TS
ex147 1.9JTDm - Lokacija: Beograd
Novi GOPro 3...za ovo vredi dati pare.
[youtube]A3PDXmYoF5U[/youtube]
[youtube]A3PDXmYoF5U[/youtube]
John Lennon - 2600 Sprint, SS, Pope John Paul II - Sei (Alfa 6), Sophia Loren - Duetto, Frank Zappa - 1969 GTV, Ralph Lauren - 8C2900B, Nick Mason - TZ-1, John F. Kennedy - Giulietta Spider, Eric Clapton - 6C 2500 Super Sport, Dragon - GTV Cup.
- erdeljan
- BANOVAN
Znači zaaato je pojeftinila dvojka pre par meseci?!
Woohooo opet cu da balavim!
Woohooo opet cu da balavim!

- BKS_tmo
- Garaža: S7 u izradi
Sad će znači i kod nas da pojeftini dvojka, super!
Btw, snimci otkidaju, a nije ni čudo: "4kp 12 fps, 2.7kp 30 fps, 1440p 48fps, 1080p 60fps, 720p120 fps"
Btw, snimci otkidaju, a nije ni čudo: "4kp 12 fps, 2.7kp 30 fps, 1440p 48fps, 1080p 60fps, 720p120 fps"

- Falcon037
- predsednik kluba
- Garaža: -
ex: Alfa 147 JTD 16V
ex: Alfa GT JTDM
Alfa 156 V6 SP2 Azzurra
Alfa Mito MultiAir Turbo - Lokacija: Beograd
- erdeljan
- BANOVAN
Maximalni kapacitet je 64GB sto znaci par takvih i super 

- sibin
- Garaža: 5,4L
nema potrebe za vecim karticama nego inace. i dalje se koristi 1080p kao i kod proslih, ovo 4kp je totalna budalastina prvo zbog 12fps a drugo gde mislite da gledate tu sliku na kojem tv ili monitoru.
- erdeljan
- BANOVAN
Slazem se da je 1080 i te kako dovoljno 

- sibin
ne da je dovoljno, nego fizicki nema gde da se gleda vise.
barem jos neko vreme.

- zen
- Garaža: Alfa Romeo GT 2.0 JTS
A Retina Display na nivom MacBook Pro?
There's nothing wrong that $100 won't fix.
- sibin
a koja dijagonala? volim ko covek da gledam na 42" sve ispod ne priznajem 

- BKS_tmo
- Garaža: S7 u izradi
A može da posluži i kao limarski alat. 
[youtube]kpm7ewSU-to[/youtube]

[youtube]kpm7ewSU-to[/youtube]
- Crni
- Drug Član
- Garaža: Alfa Romeo 147 1.9 JTD 16V M-Jet
Odoh da probam. 

Picking suspension is like getting married - you take the time to look at the options, read the reviews, and try as many as you can. Then you pick one, invest loads of cash in it and then find it has hidden secrets or undesirable characteristics.
- Darkstar
- BANOVAN
- Garaža: Alfa Romeo 156 2.5 V6 2002
ex Alfa Romeo 156 2.0 JTS 2002 - Lokacija: Novi Beograd
Probao na krovu ne ide to tako kako su prikazali 
Nisam sa gopro nego sa vakumom za drzac tableta i naravno nista, samo spadne ne mozes ni da povuces

Nisam sa gopro nego sa vakumom za drzac tableta i naravno nista, samo spadne ne mozes ni da povuces

- Condor
- Garaža: Rover 25
Iscitao sam cijelu temu i zanima me sta je na kraju najbolja kupovina do neki 7-8 hiljada dinara?
Koliko vidim, GoPro je apsolutni broj jedan, ali trenutno nemam toliko novaca. Prestigio PCDVR720P mi djeluje kao dobra jeftina varijanta (snimci nisu losi)... Da li ima jos nesto za preporuku?
I da, da li sve ove kamere imaju "kruzno" snimanje (da se tako izrazim), tj. da kad napune karticu brisu najstariji snimke (ovo je meni najbitnije, jer bih kamericu koristio u vidu prevencije, ne za snimanje i cuvanje svih voznji)?
Hvala unaprijed.
Koliko vidim, GoPro je apsolutni broj jedan, ali trenutno nemam toliko novaca. Prestigio PCDVR720P mi djeluje kao dobra jeftina varijanta (snimci nisu losi)... Da li ima jos nesto za preporuku?
I da, da li sve ove kamere imaju "kruzno" snimanje (da se tako izrazim), tj. da kad napune karticu brisu najstariji snimke (ovo je meni najbitnije, jer bih kamericu koristio u vidu prevencije, ne za snimanje i cuvanje svih voznji)?
Hvala unaprijed.
- erdeljan
- BANOVAN
Da, vecina ima loop-snimanje, tj presnimavanje...
-
Sa
- Drug Član
- Condor
Poredjenje teskasa... 
Inace, da li ima vlasnika nekih jeftinijih modela (osim Prestigio-a HD1), da podijele iskustva?

Inace, da li ima vlasnika nekih jeftinijih modela (osim Prestigio-a HD1), da podijele iskustva?
Pretpostavio sam, odlicno. Hvala.erdeljan napisao:Da, vecina ima loop-snimanje, tj presnimavanje...
- Condor
Malo sam guglao, trazio, citao i sveo sam izbor na Prestigio (Roadrunner HD1), model koji ste spominjali ovdje u temi (jer u sustini, koliko vidim nema dobre alterantive za kupiti u Srbiji).
Necu naknadno gnjaviti (nakon ovog posta), ali samo jos par pitanja za vlasnike Roadrunner HD1:
- Kamera ima opciju "Automatsko snimanje pri startu motora" - na koji nacin ovo radi, tj. kako detektuje da je motor startovan i da treba da se ukljuci i pocne snimati (je li mozda na osnovu opcije detekcije pokreta, pa kad auto krene)?
- Da li prilikom segmentiranog (kruznog) snimanja ima vremenske pauze u snimanju od sec-dva izmedju fajlova (sto bi se reklo, vremenski gap)?
- Da li se 2.5" ekran rotira oko svoje ose? (ovo cu doduse mozda provaliti i sa YouTube-a, potrazicu)
Hvala unaprijed.
Necu naknadno gnjaviti (nakon ovog posta), ali samo jos par pitanja za vlasnike Roadrunner HD1:
- Kamera ima opciju "Automatsko snimanje pri startu motora" - na koji nacin ovo radi, tj. kako detektuje da je motor startovan i da treba da se ukljuci i pocne snimati (je li mozda na osnovu opcije detekcije pokreta, pa kad auto krene)?
- Da li prilikom segmentiranog (kruznog) snimanja ima vremenske pauze u snimanju od sec-dva izmedju fajlova (sto bi se reklo, vremenski gap)?
- Da li se 2.5" ekran rotira oko svoje ose? (ovo cu doduse mozda provaliti i sa YouTube-a, potrazicu)
Hvala unaprijed.
- ljube-kugla
- Garaža: alfa 75
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 166
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 147
1.9 jtd 8v - Lokacija: Batajnica
ako ti upaljac radi na kontakt,onda je samo ukljucis i automatski se pali i snima,zavisno od kartice tolko traju snimci i onda pocinje da presnimava preko starih snimaka
ima opcija na detekciju pokreta ali mora biti ukljuicena na napajanje u upaljac koji radi bez kontakta,ili kad sedas u auto da je ukljucujes
gledao sam snimke kako kradu kameru,razbija staklo i pretura po kolima,pocinje da trci i baca kameru koja i dalje snima
ima opcija na detekciju pokreta ali mora biti ukljuicena na napajanje u upaljac koji radi bez kontakta,ili kad sedas u auto da je ukljucujes
gledao sam snimke kako kradu kameru,razbija staklo i pretura po kolima,pocinje da trci i baca kameru koja i dalje snima
ko na nas krene iz mesta je naje&o
- Tomic
- Garaža: Audi TT
U cemu je razlika izmedju GoPro Hero3 black edition i white edition? Hteo bih da kupim, a ne znam u cemu je razlika 

Ponekad volim da sedim u ćošku svoje sobe i da se pretvaram da sam šargarepa.