Webasto je zato prava stvar
Vrucina i Alfe
-
KaligulaKa
- Drug Član

A kako to funkcioniše kad je zima pa ladan volan pa ladno sedište?
- ljube-kugla
- Garaža: alfa 75
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 166
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 147
1.9 jtd 8v - Lokacija: Batajnica
zimi mi je uvek bio problem sto mi zebe dinji deo ledja izmedju pantalona i jakne,fali mi grejac sedista
leti nemam mnogo velik problem,beli volan,beli auto ,svetlo siv enterijer pa i ne bude mnogo strasno na suncu,mada je bilo da mi u autu pokaze 50.2*C a napolju je bilo oko 38*C
ali evo ove godine to nisam zatekao ali mi je u autu bilo 46.8*C a napolju 40.2*C i vise njih mi je potvrdilo spoljnu temperaturu na moru
u voznji mi je problem sto iz ventilacije duva dosta hladno ali mi oko nogu greje,ceo donji deo instrument table je dosta topao i deo patosa,imam utisak da motor i auspuh greju taj deo,radna temperatura motora je bila oko 90*C nije prelazila 95*C tako da mi nije palio drugu brzinu ventilatora dok je prva brzina radila celim putem koja pali na 85*Cm,gde imam kontrolnu lampicu
temperatura ulja je isla i do oko 90*C na par dobrih uspona gde se vozilo drugom brzinom skoro 30min ali ostatak voznje je bilo oko 80*C i to je to
bilo bi lepo kad bi mogao neku klimu da uguram u 75-icu i eventualno grejace sedista,da bude full oprema
leti nemam mnogo velik problem,beli volan,beli auto ,svetlo siv enterijer pa i ne bude mnogo strasno na suncu,mada je bilo da mi u autu pokaze 50.2*C a napolju je bilo oko 38*C
ali evo ove godine to nisam zatekao ali mi je u autu bilo 46.8*C a napolju 40.2*C i vise njih mi je potvrdilo spoljnu temperaturu na moru
u voznji mi je problem sto iz ventilacije duva dosta hladno ali mi oko nogu greje,ceo donji deo instrument table je dosta topao i deo patosa,imam utisak da motor i auspuh greju taj deo,radna temperatura motora je bila oko 90*C nije prelazila 95*C tako da mi nije palio drugu brzinu ventilatora dok je prva brzina radila celim putem koja pali na 85*Cm,gde imam kontrolnu lampicu
temperatura ulja je isla i do oko 90*C na par dobrih uspona gde se vozilo drugom brzinom skoro 30min ali ostatak voznje je bilo oko 80*C i to je to
bilo bi lepo kad bi mogao neku klimu da uguram u 75-icu i eventualno grejace sedista,da bude full oprema
ko na nas krene iz mesta je naje&o
- Minketa
- Garaža: 156 SportWagon 1.9JTD 2004.
Kisa i Alfe...
Ljudi, znate kako se Alfe lepo peru po ovom pljusku!?!
Uzeo sam Feri i krpu, skino se u kupace gace i izasao ispred zgrade, poplasio komsinicu
... nafajtao Alfu i pokiso ko mis!
Bog to sve, lepo, ispuskirao odozgore! Milina jedna!!!
Osecam se kao preporodjen, da ne kazem kao okupan
Uzeo sam Feri i krpu, skino se u kupace gace i izasao ispred zgrade, poplasio komsinicu
- ljube-kugla
- Garaža: alfa 75
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 166
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 147
1.9 jtd 8v - Lokacija: Batajnica
caletov auto je delimicno farban zbog lancanog ali delovi koji nisu su i dalje ciste sjajne boje,fiatova tamno plava u kojoj su se tapacirunzi na vratima deformisali od temperature a nekad dok je isla na letovanja imala je beli prekrivac sa lastis zakackama za gepek i haubu i gle cuda bude bar 20*C hladnije u autu
Re: Vrucina i Alfe
ako hoces da sacuvas sjaj auta izbegavaj FERI,matira lak i bude kao turpija,samo cista voda i mekana cetka (partvis),stavis crevo sa vodom da kvasi gde ide cetka i svugde dohvati a ne pokvasis seMinketa napisao:Kisa i Alfe...
Uzeo sam Feri i krpu, skino se u kupace gace i izasao ispred zgrade, poplasio komsinicu... nafajtao Alfu i pokiso ko mis!
caletov auto je delimicno farban zbog lancanog ali delovi koji nisu su i dalje ciste sjajne boje,fiatova tamno plava u kojoj su se tapacirunzi na vratima deformisali od temperature a nekad dok je isla na letovanja imala je beli prekrivac sa lastis zakackama za gepek i haubu i gle cuda bude bar 20*C hladnije u autu
ko na nas krene iz mesta je naje&o
- Presretach
- Garaža: Alfa Romeo 156 2.0 T.S
@Minketa
Podseti me na mog ćaleta, sećam se da je jednom izašao sa kišobranom i sunđerom.
Kiša ko iz kabla, a matori riba li riba Reno 5
.

Podseti me na mog ćaleta, sećam se da je jednom izašao sa kišobranom i sunđerom.
Kiša ko iz kabla, a matori riba li riba Reno 5
Očistimo Srbiju! http://www.ocistimosrbiju.com
- Vitjsa
- Garaža: Alfa Romeo 147 1.6 TS
- erdeljan
- BANOVAN
- Garaža: Beli fijaker
Re: Vrucina i Alfe
Ja imam sve što mi treba: Parče zemlje, komad neba, koru hleba, i nekog' gore što me gleda!
- Diego
- Drug Član

- Garaža: AR 156 1.8 TS 2002.
- Vitjsa
- Diego
- Drug Član

@Vitjsa
Klasik
[youtube]ZIqxnYZZNB8[/youtube]
Moras da priznas da si bar malo odahnuo ovih par dana.
Klasik
[youtube]ZIqxnYZZNB8[/youtube]
Moras da priznas da si bar malo odahnuo ovih par dana.
- Vitjsa
-
KaligulaKa
- Drug Član

- DushanSD
- Garaža: Alfa Romeo 156 SW GQ 1.9 JTDm 150hp 2005
Aha, ja se prosle noci oko 3 vracao sa neke terevenke. Cak sam i grejanje palio 
FANTAZ'JA
-
KaligulaKa
- Drug Član

- Alfanatic
- Garaža: Giulia Tributo Italiano 2.0
280 AT8 Q4 '24 Verde Montreal
......................................
ex Giulia 200 '22 Sprint Vesuvio
ex MiTo 1,4 QV 170 '10 Rosso
ex Giulietta 1.4 170 '17 Misano
ex MiTo 1.4 155 '09 Rosso
ex 156 2.0 TS '00 Grigio
ex 145 1.4 Boxer '95 Blue
...................................... - Lokacija: Indjija
Zašto sam bio uveren da će kolega danas "osvežiti" ovu temu
Još malo kolega, sad će jesen, samo što nije
Još malo kolega, sad će jesen, samo što nije
ONLY ALFA | FOREVER AND EVER
-
KaligulaKa
- Drug Član

O veliki MANITU daj mi snage za još par dana da izdržim ovaj pakao napolju,obećavam biću dobar cele sledeće godine
ili se selim za Sibir ili Kanadu
- Milan 166
- Garaža: Alfa Romeo 166 2.0ts 2002god
- Diego
- Drug Član

- Dragon
- Saradnik Uprave

- Garaža: Giulietta 1.4 Distinctive
ex GTV Cup 2.0 TS
ex 156 JTD SP
ex 147 2.0 TS
ex147 1.9JTDm - Lokacija: Beograd
Zimi zima, u leti ti vruce...

John Lennon - 2600 Sprint, SS, Pope John Paul II - Sei (Alfa 6), Sophia Loren - Duetto, Frank Zappa - 1969 GTV, Ralph Lauren - 8C2900B, Nick Mason - TZ-1, John F. Kennedy - Giulietta Spider, Eric Clapton - 6C 2500 Super Sport, Dragon - GTV Cup.
- Dragon
- Saradnik Uprave

- Garaža: Giulietta 1.4 Distinctive
ex GTV Cup 2.0 TS
ex 156 JTD SP
ex 147 2.0 TS
ex147 1.9JTDm - Lokacija: Beograd
Ocu i ja ovako:
John Lennon - 2600 Sprint, SS, Pope John Paul II - Sei (Alfa 6), Sophia Loren - Duetto, Frank Zappa - 1969 GTV, Ralph Lauren - 8C2900B, Nick Mason - TZ-1, John F. Kennedy - Giulietta Spider, Eric Clapton - 6C 2500 Super Sport, Dragon - GTV Cup.
- alfamen
- Garaža: ALFA 166 TS
ALFA 166 2.4 JTD
LANCIA LIBRA 1.9 - Lokacija: Novi Beograd