...a ima stvarno mnogo onih koje bih posedovao sem Alfe...
PA DE TI SE DEDE ENTUZIJAZAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!dejan555 napisao:Ne baš ... nije realno da se napaja samo iz solarnih panela - to mogu oniREDZEP napisao:neku laganu sasiju sa elektro pogonom...izvor -solarne celije!
na to mislis?
automobilčići za golf i to samo delimično. Niti bi se mnogo vozio u onim prototipovima
u kojima ustvari samo može jedna osoba da legne.
Mislim na auto relativno klasične konstrukcije.
ma zezam se samo...ali iskreno,jedni sto bih vozio kao jedini auto i to da mi zabrane sve italijane jeste wesfield...4 sec do 100 i manje...500kg...ludilo,vozio,doziveo,sklapao ih....OPASNA SPRAVA!dejan555 napisao:![]()
![]()
![]()
Nije do mene - ima ljudi koji se time ozbiljno bave
pa ni njima nešto ne ide ... ja bi ipak da se prevezem i kad je oblačno
i po kiši a kad je mnogo sunčano onda bi i klimu da uključim
dokazacu ti samo da dodjem do para !REDZEP napisao:hteo bi da menjas post,pokajao si sigurno...c c c c...Jao...nema bre ovde ni 20 posto pravih alfista...
Skidam kapu ako je to tebi realnomirdza napisao:Ne vozim Alfu ali o jednoj razmisljam posto sam planirao da mijenjam auto za oko godinu dana. Rijec je o Giuletti QV ali vidjecemo sta ce da bude od svega toga...
Alternative su joj Mazda 3 MPS i Megane RS 250 Cup. A uskoro izlazi i novi Abarth Punto Evo, tako da je i to moguca opcija
Pisem samo o realnim autima - od manje realnih bi to bio C63 AMG ili CLS55 AMG a od nerealnih Maserati GTS