Tihana's blog - vi pitate, Alfistkinja odgovara :)
- HEMI 426
- Garaža: Ford Focus 2.0 Ghia
kako to da ja kao ljubitelj muscle cars mogu da napravim bolju pastu nego oni kao alfisti i ljubitelji italijanskih automobila....
pa mi stalno salju vatrogasce i prekidaju me u mojim kulinarskim carolijama.... :cool
kako to da ja kao ljubitelj muscle cars mogu da napravim bolju pastu nego oni kao alfisti i ljubitelji italijanskih automobila....
pa mi stalno salju vatrogasce i prekidaju me u mojim kulinarskim carolijama.... :cool
-
GostGo
- Drug Član

kaj ti ne voziHEMI 426 napisao:ma pusti ih, ljubomorni su...
kako to da ja kao ljubitelj muscle cars mogu da napravim bolju pastu nego oni kao alfisti i ljubitelji italijanskih automobila....![]()
![]()
- HEMI 426
- Garaža: Ford Focus 2.0 Ghia
ja jako volim i poznajem alfe ( svako ko voli automobile mora da voli alfe ) ali nisam alfista u toj meri ( kao ostala ekipa na forumu ), mene vise interesuju americki automobili i to muscle cars ( 1964-1971 ). e sad, obzirom da je alfa romeo club serbia jedno od najboljih i najperspektivnijih automobilskih udruzenja u srbiji kao i da okuplja najeminentniju i najstrucniju ekipu pravih poznavalaca ( a i dobar sam sa predsednikom ), morao sam da se prikljucim i pomognem oko nekih stvari.
p.s. sto se tice kuvanja, zaista znam da kuvam a koliko dobro, to ces ti da ocenis....
p.s. sto se tice kuvanja, zaista znam da kuvam a koliko dobro, to ces ti da ocenis....
Povratak na “Alfa Romeo Klub Srbija i Alfisti / Dešavanja i okupljanja”