Kao shto vec rekoh...speedfreak968 napisao:...Osim ako opet ne proradi neki French connection, mislim da glat dobija titulu...
Alfa Romeo Giulietta
- speedfreak968
- Garaža: :
'07. AR 159 SW JTDm
'03. Peug 206 XS 1.6 16v
ex '96. AR 146 ti
ex '98. AR 156 2.0 TS
ex '02. AR 156 2.5 V6 24v
ex '04. AR 156 SW ti - Lokacija: Bgd
If everything seems under control, you're just not going fast enough.
Re: Alfa Romeo Giulietta

- Alfanatic
- Garaža: Giulia Tributo Italiano 2.0
280 AT8 Q4 '24 Verde Montreal
......................................
ex Giulia 200 '22 Sprint Vesuvio
ex MiTo 1,4 QV 170 '10 Rosso
ex Giulietta 1.4 170 '17 Misano
ex MiTo 1.4 155 '09 Rosso
ex 156 2.0 TS '00 Grigio
ex 145 1.4 Boxer '95 Blue
...................................... - Lokacija: Indjija
Da se mi ipak polako spremamo za novu titulu
Slažem se! Mada kao i kod svakih izbora iznenađenja su mogućaSasha napisao:Po meni je samo DS3 pravi konkurent.

Da se mi ipak polako spremamo za novu titulu

ONLY ALFA | FOREVER AND EVER
- brzi_pas
- Garaža: GTV V6TB, 159jtd, 75 V6 24v,75 6V...
- ToNcA
- Garaža: Alfa 147 2.0TS, Renault Megane 1.5dci
Giulietta preko Loibilpass-a (na zalost samo sam nasao snimak na youtube).
Meni se svidja :-D
... re=related
... re=related
Ako mi Austrijanac dozvoli da na probnoj voznji vozim tamo, eto i mog snimka ;-)
A inace ovde oh ima "kol'ko 'oces" - svaki dan osvane jos neka koju do tada nisam video, sto je jako lepo za videti...
Meni se svidja :-D
... re=related
... re=related
Ako mi Austrijanac dozvoli da na probnoj voznji vozim tamo, eto i mog snimka ;-)
A inace ovde oh ima "kol'ko 'oces" - svaki dan osvane jos neka koju do tada nisam video, sto je jako lepo za videti...
- darko qv
- Garaža: Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde.....Grande Punto 1.3 MJTD 75hp
Alfa Romeo 147 8v traktor
Alfa Romeo Giulietta Qvline 2015 - Lokacija: Sutomore
POCELO JE!!
Stock power 226 hp ?

Stock power 226 hp ?
GOD LOVES ALFA,JESUS DROVE A 145 CLOVERLEAF
- SCHUMACHER
- Garaža: Ex ALFA ROMEO 155 2.0 8V T.SPARK
Ex ALFA ROMEO 145 1.4 16V T.SPARK
ALFA ROMEO 155 2.0 16V T.SPARK
ALFA ROMEO 156 1.9 JTD
ALFA ROMEO 166 2.4 JTD
ALFA ROMEO 166 3.0 V6 24V - Lokacija: PODGORICA
Mada postoji razlika izmedju PS i BHP,opet 

"Tresu se soliteri,
jer mi smo bombarderi,
kolaju po prasini
price o zloj masini".
jer mi smo bombarderi,
kolaju po prasini
price o zloj masini".
- darko qv
- sErGiO
- Garaža: Alfa Romeo 156SW 1.8TS
Danas viđena jedna bela kod više poslovne 

Purezza di linea e prefezione del meccanismo - Alfa Romeo
l silenzio notturno è stato disturbato bruttamente dalla musica del mio cuore sportivo!
l silenzio notturno è stato disturbato bruttamente dalla musica del mio cuore sportivo!
-
Sa
- Drug Član
Video sam i ja malopre jednu belu sa Kg tablama kod redakcije Vrelih guma, verovatno je na testiranju.
- Milorad
- Garaža: ex145 2.0ts
ex166 2.0ts
GTV 2.0ts
156 3.0 - Lokacija: Beograd
- mirdza
- Garaža: Giulia Veloce
Mondeo EB - Lokacija: Katowice
Danas sam na putu za varsavu ugledao kamion sa tri Giuliette i Abarthom Evo
Jedna od Giulietta je bila QV u boji roso competizione - kao na 8C. Izuva! Toliko od mene - odoh da placem...

Jedna od Giulietta je bila QV u boji roso competizione - kao na 8C. Izuva! Toliko od mene - odoh da placem...
R4T
- Gruja
- Garaža: Alfa Romeo 75 TS
Drugim recima metricka jedinica, 1KS=736W (odnosno 0.736kW).
BHP je engleska jedinica, imperijalni sistem. Malo se razlikuje od metricke, 1BHP=0.987KS, iliti skoro pa isto...
PS je nase KS samo na nemackom (Pferdestärke - konjska snaga), jedinica koju i mi koristimo i poznajemo.SCHUMACHER napisao:Mada postoji razlika izmedju PS i BHP,opet
Drugim recima metricka jedinica, 1KS=736W (odnosno 0.736kW).
BHP je engleska jedinica, imperijalni sistem. Malo se razlikuje od metricke, 1BHP=0.987KS, iliti skoro pa isto...

- SCHUMACHER
ALFA ROMEO 156 1.9 JTD
ALFA ROMEO 166 2.4 JTD
Pa bio sam u pravu,mada me opet cudi ovoliko odstupanje od fabricke deklaracije,ali jbg...
Meni pada napamet da je mozda ova tuning firma u stock Giuliettu stavila neki bzv cip da joj smanji snagu na dino-u,pa onda stavili svoj i opet mjerili...
Meni pada napamet da je mozda ova tuning firma u stock Giuliettu stavila neki bzv cip da joj smanji snagu na dino-u,pa onda stavili svoj i opet mjerili...
"Tresu se soliteri,
jer mi smo bombarderi,
kolaju po prasini
price o zloj masini".
jer mi smo bombarderi,
kolaju po prasini
price o zloj masini".
- darko qv
U SAT-u izasao uporedni test 147 i Giuliette.
Evo da kazem i ja koju rec o Giulietti 2.0 JTDm, posto sam u subotu bio na test voznji. Moji utisci su uglavnom pozitivni. Start-stop sistem me je odusevio i pretpostavljam da je sa multiair motorom jos brze startovanje pritiskom na kvacilo (jer kod dizela ipak vergla pola sekunde, nije onako kako je opisano da u trenutku staruje motor).
Isprobao sam auto u dynamic i normal modu, dynamic mi se vise svidja i cini mi se da je auto tada agilniji, odziv na papucicu gasa brzi i sve u svemu lepsi mi je osecaj nego u normal modu...
S'obzirom da je u subotu bilo bas toplo, isprobao sam i klima uredjaj, koji radi bez greske.
Audio sistem me je odusevio, jer je, za pojmove fabrickog ozvucenja, odradjen odlicno, zao mi je sto nisam poneo neki ne-mp3 CD.
Inace auto losije vuce od ByMaxove 159 2.4 JTDm i dok u ByMax-ovoj 159-ki ne osecas da je dizel u pitanju u Giulietti 2.0 JTDm je totalni osecaj dizela, najvise sto se tice zvuka. I to je jedino sto mi se nije svidelo kod auta. Nije on bucan ili tako nesto, ali jednostavno 159 2.4 JTDm mi je lepsi za uho i lepsi mi je osecaj u njemu... i u 166 2.4 JTD mi je lepsi osecaj... ali uzmimo da je to moj subjektivni utisak i da se neko mozda nece sloziti samnom.
Da budem iskren razmisljao sam o ulasku u kredit/leasing varijatnu za Giuliettu, veoma ljubazna i predusetljiva prodavacica iz Fiatovog salona rekla mi je da krecu saradnju sa Societe Generale bankom i da ce krediti imati dobru fiksnu kamatnu stopu i niske troskove, a jos mi je i pomenula popust od 5%, ali s'obzirom na to da nikad nisam bio vlasnik automobila iz C segmenta, a ja ipak volim kad kad auto "ima gepek", najverovatnije necu ulaziti u tu pricu...
I za kraj, ako u gradu slucajno primetite jednu elegantnu gospodju sa crvenim Alfa Romeo kisobranom, to je moja keva
odusevio je kisobran koji sam dobio, odmah ga je uzela za sebe, a rekao sam joj da ga ponosno nosi i promovise nasu omiljenu marku 
Isprobao sam auto u dynamic i normal modu, dynamic mi se vise svidja i cini mi se da je auto tada agilniji, odziv na papucicu gasa brzi i sve u svemu lepsi mi je osecaj nego u normal modu...
S'obzirom da je u subotu bilo bas toplo, isprobao sam i klima uredjaj, koji radi bez greske.
Audio sistem me je odusevio, jer je, za pojmove fabrickog ozvucenja, odradjen odlicno, zao mi je sto nisam poneo neki ne-mp3 CD.
Inace auto losije vuce od ByMaxove 159 2.4 JTDm i dok u ByMax-ovoj 159-ki ne osecas da je dizel u pitanju u Giulietti 2.0 JTDm je totalni osecaj dizela, najvise sto se tice zvuka. I to je jedino sto mi se nije svidelo kod auta. Nije on bucan ili tako nesto, ali jednostavno 159 2.4 JTDm mi je lepsi za uho i lepsi mi je osecaj u njemu... i u 166 2.4 JTD mi je lepsi osecaj... ali uzmimo da je to moj subjektivni utisak i da se neko mozda nece sloziti samnom.
Da budem iskren razmisljao sam o ulasku u kredit/leasing varijatnu za Giuliettu, veoma ljubazna i predusetljiva prodavacica iz Fiatovog salona rekla mi je da krecu saradnju sa Societe Generale bankom i da ce krediti imati dobru fiksnu kamatnu stopu i niske troskove, a jos mi je i pomenula popust od 5%, ali s'obzirom na to da nikad nisam bio vlasnik automobila iz C segmenta, a ja ipak volim kad kad auto "ima gepek", najverovatnije necu ulaziti u tu pricu...
I za kraj, ako u gradu slucajno primetite jednu elegantnu gospodju sa crvenim Alfa Romeo kisobranom, to je moja keva

- darko qv
Uskoro u Giulietti i 2.0 jtdm sa 140 ks.Kombinovana potrosnja oko 4.5 litra,od 0-100 za 9 sek.A,max speed je 205 km/h.
Na Italijanskom trzistu od 24 000 e.S tim sto ce imati i neke vizuelne promjene.

Na Italijanskom trzistu od 24 000 e.S tim sto ce imati i neke vizuelne promjene.

- speedfreak968
'07. AR 159 SW JTDm
'03. Peug 206 XS 1.6 16v
ex '96. AR 146 ti
ex '98. AR 156 2.0 TS
Hmm... Gledam juche i na Top Speed-u nahvalishe Giuliettu (2.0 jtdm)... Da li ste primetili trend da oni mediji i pojedinci ("struchnjaci") koji vec poslovichno na noz dochekuju sve shto izadje iz Alfine kuhinje, sada na sva usta hvale Giuliettu i prezadovljni su njome, dok sa druge strane, oni mediji i pojedinci inache naklonjeni Alfi, medju njima naravno i najverniji Alfisti, sada su ili prilichno suzdrzani ili potpuno negativni u kritikama? Mozda sam istripovao, ali morate priznati da tu ima neshto... 

- igorkrnic
- Drug Član
- Garaža: 2019 Stelvio Veloce 2.0AT 280ks
2020 Jeep Renegade 1.3AT 150ks
---------Ex---------
2020 Stelvio Quadrifoglio 510ks
2014 Giulietta 2.0D TCT 174ks - Lokacija: Kikinda
- starac vujadin
- Garaža: Laguna Coupe, Smart
Nista cudno, cak stavise potpuno normalno da je tako. Ovi prvi pisu sta im se kaze, a sad je Fiat strovalio kintu u reklamu, pa sve prsti od pohvala. Uz to oni ne poznaju brend i njegove vrednosti i tekovine. Ovi drugi vide da auto nema nema uobicajene Alfa-atribute, pa su zbog toga pomalo suzdrzani, anemaju sirinu da gledaju to na siri nacin.speedfreak968 napisao:Hmm... Gledam juche i na Top Speed-u nahvalishe Giuliettu (2.0 jtdm)... Da li ste primetili trend da oni mediji i pojedinci ("struchnjaci") koji vec poslovichno na noz dochekuju sve shto izadje iz Alfine kuhinje, sada na sva usta hvale Giuliettu i prezadovljni su njome, dok sa druge strane, oni mediji i pojedinci inache naklonjeni Alfi, medju njima naravno i najverniji Alfisti, sada su ili prilichno suzdrzani ili potpuno negativni u kritikama? Mozda sam istripovao, ali morate priznati da tu ima neshto...
Acqua-Olio-Benzina
- mirdza
- Garaža: Giulia Veloce
Mondeo EB - Lokacija: Katowice
Geldao sam juce QV i iznenadio me je volan koji ide uz standardna sjedista (koza + mikrofiber) - tanak, velik, plastican, bljak... Navodno ne moze da se naruci kozni, nego ide samo u kompletu sa koznim sjedistima
U "obicnim" modelima (naravno) moze. E, jbg...
Sto ne mijenja cinjenicu da mi se auto nenormalno svidja i bio bih u stanju da istrpim losa sjedista i veliku potrosnju. Cak sam dobio takvu ponudu, iz salona gdje sam kupovao Abartha, da bi bio grijeh ne kupiti

Sto ne mijenja cinjenicu da mi se auto nenormalno svidja i bio bih u stanju da istrpim losa sjedista i veliku potrosnju. Cak sam dobio takvu ponudu, iz salona gdje sam kupovao Abartha, da bi bio grijeh ne kupiti

R4T
- SCHUMACHER
ALFA ROMEO 156 1.9 JTD
ALFA ROMEO 166 2.4 JTD
Pa kupi je,nemoj da grijesis dusu 

"Tresu se soliteri,
jer mi smo bombarderi,
kolaju po prasini
price o zloj masini".
jer mi smo bombarderi,
kolaju po prasini
price o zloj masini".
- speedfreak968
'07. AR 159 SW JTDm
'03. Peug 206 XS 1.6 16v
ex '96. AR 146 ti
ex '98. AR 156 2.0 TS
Dje ce ti dusha sinko... Kupuj bre to odma'

- dekideki
- Drug Član
- Garaža: 2001. Alfa Romeo 156 2.0 16V
gde bre ne moze? ja vozio multier sa stok sedistima i kozom sivenom crvenim koncem na volanu i oko menjaca...
kakav je bre to QV sa takvim enterijerom?
kakav je bre to QV sa takvim enterijerom?

- speedfreak968
'07. AR 159 SW JTDm
'03. Peug 206 XS 1.6 16v
ex '96. AR 146 ti
ex '98. AR 156 2.0 TS
Ma to su ti Deki kao one shvapske fush farijante tipa podizachi stakla napred, roshtiljanje pozadi... Naprave trista medju-pod-varijanti ne bi li posle uzimali kintu na "dodatnu" opremu... Seljadija...